Web Analytics Made Easy - Statcounter

ابوالفضل رنجبر در گفتگو با خبرنگار مهر درباره تجمع اعتراضی کارگران این شرکت در ۲ روز اخیر، اظهار کرد: از سال ۸۵ با توجه به واگذاری غلط و نادرست این شرکت، تولیدات شرکت روند نزولی پیدا کرد و این امر موجب تأخیر در پرداخت حقوق و امنیت شغلی پرسنل شد.

وی ادامه داد: مشکل اصلی کارگران در تجمع دیروز و امروز موضوع عدم امنیت شغلی و نبود کار در شرکت است و از سال ۹۲ تاکنون بارها و بارها با اعتراضات صنفی و مکاتبات بسیار، مشکلات کارگران هپکو را به گوش مسئولین رساندیم، اما مصوبات که روی کاغذ آمده تاکنون جنبه اجرایی پیدا نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: براساس نشست اخیر با رئیس قوه قضائیه، استاندار مرکزی و مسئولین مربوطه در تهران اعلام کردیم ما با ایمیدرو موافق هستیم، اما با سپردن هپکو به کنسرسیوم معادن مخالفیم، چراکه این معادن زیر مجموعه شرکت‌های ایمیدرو هستند و در هر صورت رقیب یکدیگر محسوب می‌شوند و نمی‌توانند در خصوص سهام‌داری هپکو برنامه کاری جامعی ارائه کنند یا اصلاً شرکت را رونق دهند و بیم آن می‌رود که بعد از ۲ واگذاری اشتباه مجدداً اشتباهات گذشته تکرار شود و امیدواریم این بار تمامی مسؤلین کشوری و استانی هوشیار باشند و با سرنوشت و امنیت شغلی کارگران بازی نکنند.

نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو بیان کرد: سه درصد از سهام شرکت به دلیل ایجاد نقدینگی و کمک به بخش تولید به فروش می‌رسد و نباید این سه درصد نیز به شخص واگذار شود، بلکه می‌تواند در قالب بلوک سهام به شرکت‌های زیر مجموعه ایمیدرو واگذار کرد؛ البته قابل ذکر است که در جلسه با رئیس قوه قضائیه هم اعلام کردیم تنها با فروش این سه درصد مشکلات هپکو حل نخواهد شد و باید مجموعه‌ای از راهکارها کنار هم قرار بگیرند که می‌توانیم به بحث حسابرسی از واگذاری‌های گذشته هپکو و مدیران این مجموعه و همچنین قراردادهای که اگر مصوب می‌شوند با دولت به مرحله اجرا هم برسند و بررسی و حسابرسی از معدن مس طارم و راه اندازی این معدن توسط دولت، جذب نیروی انسانی متخصص برای شرکت با توجه به اینکه از سال ۸۸ نیروی جدیدی جذب شرکت نشده و از ۲ هزار پرسنل رسیده به ۸۰۰ کارگر اشاره کرد.

به گفته وی، فریز کردن بدهی‌های شرکت به دولت و دادن مجوزهای لازم برای عقد قرارداد با دهیاری‌ها و شهرداری‌ها و وزارت راه، تمامی این موارد اگر به صورت پک نجات هپکو از آن نام ببریم می‌تواند پس از ۱۳ سال نابودی امیدوار باشیم که در مدت سه سال شاهد شکوفایی و تولید انبوه در شرکت خواهیم بود و البته راهکار دیگری هم برای واگذار سهام هپکو وجود دارد و شاید بهتر باشد سهام هپکو به‌مدت سه سال به دولت برگردد و مدیریت زیر نظر ایمیدرو باشد تا بعد از شکوفایی مجدد شرکت به بخش خصوصی به‌صورت درست واگذار شود.

رنجبر با بیان اینکه مسئولین در دولت باید به‌دنبال حل مشکلات این شرکت باشند، گفت: معاون اول رئیس جمهور در ۲۴ آذر ماه سال ۹۸ مصوبه‌ای مبنی بر واگذاری شرکت هپکو در ۲ هفته ابلاغ کرد، حال این پرسش مطرح می‌شود که با گذشت پنج ماه از این مصوبه چرا تاکنون اجرایی نشده است.

نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو بیان کرد: متأسفانه دولت در خصوص مشکلات شرکت هپکو تصمیم‌هایی مقطعی اتخاذ می‌کند و با اعطای وام به این شرکت تنها حقوق پرسنل پرداخت می‌شود و روز به روز به بدهکاری‌های شرکت اضافه می‌شود؛ غافل از اینکه در مسیر تولید هزینه‌ای نمی‌شود و مشکل اصلی از اینجا آغاز می‌شود که کارگران حقوق خود را دریافت می‌کنند تا یک زمانی صبر می‌کنند و امیدوار می‌شوند که مدیریت و مسئولین پیگیر راه‌اندازی تولید هستند، اما با گذشت زمان مشخص می‌شود که اصلاً به فکر راه‌اندازی تولید نیستند و سپس مجدد اعتراضات آغاز می‌شود.

رنجبر گفت: پس از جریان اعتراضات کارگری هپکو در شهریور ماه ۹۸ بلوک سهام شرکت هپکو زیر نظر سازمان خصوصی‌سازی قرار گرفت و روغنی به عنوان مدیرعامل فعلی هلدینگ شرکت و شیری و زندی به‌عنوان اعضای هیأت مدیره هپکو اراک و جمشید غلامی به‌عنوان مدیرعامل هپکو اراک معرفی شدند.

وی بیان کرد: در اوایل فعالیت مدیرعامل هلدینگ با جلسه‌ای که با رئیس سازمان خصوصی سازی صورت گرفت از وی به دلیل اینکه چرا نام روغنی در کدال ثبت نشده سوال مطرح شد که در پاسخ با بدهی مالیاتی مدیرعامل هلدینگ به باشگاه پرسپولیس ایران مواجه شدیم که باید پس از رفع مشکل مالیاتی باید به‌دنبال ثبت امضا برود و پس از گذشت هشت ماه هنوز این مشکل رفع نشده و مدیرعامل هلدینگ شرکت عنوان کرده پس از سه ماه استعفا کرده است، اما تاکنون این استعفا را مشاهده نکردیم و سازمان خصوصی هم به این مساله رسیدگی نکرده است.

به گفته نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو، اکنون مدیریت شرکت و مالکیت سهامداری آن باید تعیین تکلیف شود و سازمان خصوصی‌سازی می‌تواند پیش از مشخص شدن سهام‌دار، چند نفر را به‌عنوان مدیرعامل معرفی کند.

رنجبر تاکید کرد: متأسفانه مدت زمان طولانی است که مدیرعامل هلدینگ پاسخ‌گوی تماس‌های ما نیست و مدیرعامل شرکت و اعضا هیئت مدیره نیز در داخل شرکت حضور ندارند یا این حضور تأثیرگذار نیست.

وی گفت: براساس مصوبه مدیرعامل وقت به‌دلیل پیشگیری از شیوع کرونا شرکت هپکو با ۵۰ درصد پرسنل فعالیت می‌کند و بسیاری از کارگران در مرخصی با حقوق به‌سر می‌برند با اینکه اگر مدیرعاملی به فکر کار باشد به همین آسانی اجازه مرخصی به نیرو کار نمی‌دهد و با این حال با توجه به محدود بودن ظرفیت کار در شرکت، ماه‌های اسفند، فروردین و اردیبهشت به همین منوال گذشت و پرسنل از این قضیه ناراحت هستند و با این وضعیت آینده شغلی آن‌ها در خطر است.

نایب رئیس شورای اسلامی کار شرکت هپکو عنوان کرد: پرسنل شرکت هپکو به عملکرد تیم مدیریتی که هشت ماه هست مسئولیت دارند، اما در خصوص تولید و برنامه کاری هیچ برنامه‌ای نداشته‌اند بنری را آماده و با امضا خود به عملکرد مدیریت این شرکت اعتراض کردند و نامه‌هایی هم توسط شورا تنظیم و اعتراض خود را در خصوص عملکرد این تیم مدیریت برای اداره کار استان و پلیس امنیت که سخت پیگیر امورات هپکو هستند، زده شده است.

رنجبر اظهار کرد: در حال حاضر شرکت تنها برای ۱۳۰ تن پروژه با مپنا قرار داد دارد و اگر پرسنل در اسفند و فروردین و اردیبهشت سر کار بودند و کسری قطعه وجود نداشت، ظرفیت کاری کارخانه سه ماه بیشتر پوشش داده می‌شد. ۱۰ دستگاه غلتک در سال ۹۸ تولید شد که شارژ آن مربوط به سال ۹۷ است و برنامه امسال تولید ۱۰ دستگاه غلتک است که نیاز به قطعه و نقدینگی دارد.

وی خاطرنشان کرد: در طول این هشت ماه مدیرعامل مذاکراتی برای شرکت هپکو داشته که هنوز نهایی نشده و در جلسات وقتی مطالبه برای کار داریم پاسخ می‌دهند که در حال مذاکره و پیگیری هستند که تاکنون خروجی نداشته است.

کد خبر 4929746

منبع: مهر

کلیدواژه: هپکو اراک سهام سازمان خصوصی سازی ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد گرگان شب قدر قزوین شیوع کرونا کمک به نیازمندان بیرجند ایلام مواسات زلزله ماه مبارك رمضان مدیرعامل هلدینگ سازمان خصوصی امنیت شغلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۸۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت امنیت شغلی کارگران را فراهم سازد/ کارگر رکن تولید

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمد بارانی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه مهدیشهر در مصلای نماز جمعه این شهر، هفته کار و کارگر را گرامی داشت و ضمن اشاره به سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع کارگران، تاکید کرد: معظم له فرمودند که حضرت محمد (ص) به دستان کارگران بوسه می‌زدند و این بالاترین قدردانی از مقام کارگران است.

وی افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب اسلامی فرمودند، اگر حال جامعه کارگر ما خوب باشد، حال نصف جامعه ما در ایران اسلامی خوب خواهد بود و این نشان می‌دهد که ۴۰ میلیون جامعه ایرانی را کارگران تشکیل می‌دهند لذا دولت باید توجه ویژه به این قشر داشته باشند.

امام جمعه مهدیشهر ضمن بیان اینکه دولت باید امنیت شغلی کارگران را فراهم سازد، بیان کرد: کارگری که حقوق ناچیز می‌گیرد، کمترین حق اش این است که با خیال جمع بر سر کار حاضر شود و امنیت شغلی دارد و این به آرامش کارگران هم کمک می‌کند.

بارانی خواستار توجه به معیشت قشر کارگر شد و بیان کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی رکن تولید را کارگر و کار آفرین دانستند و لذا برای اینکه شعار سال جاری یعنی جهش تولید با مشارکت مردم عملیاتی شود، نیاز داریم که کارگر و کارفرمایان دست به دست هم دهند تا تولید افزایش پیدا کند.

وی ضمن گرامی داشت هفته معلم و سالروز شهادت شهید مطهری بیان کرد: معلمی شغل انبیا است و هر پیشرفتی در کشور رخ می‌دهد، محصول کار یک معلم است. اگر امروز شاهد افتخار موشک‌های بالستیک بودیم، باید از مقام معلمان تقدیر کرد که دروس را به جوانان ما آموخته‌اند.

امام جمعه مهدیشهر با بیان اینکه نخبگان امروز تریبت یافتگان معلمان هستند، گفت: باید قدردان جامعه معلمان و فرهنگیان کشور بوده و وظیفه دولت مردان ما هم این است که به این قشر بیشتر توجه داشته باشند.

بارانی با بیان اینکه به میزبانی که برای قشر معلمان هزینه می‌شود همان میزان برای هویت بخشی به نسل جوان، تولید علم و تربیت نسل آینده ساز کشور هزینه خواهد شد، افزود: تقویت معلمان، اتفاقات بزرگی را در جامعه رقم خواهد زد.

وی همچنین به عملیات وعده صادق هم اشاره کرد و بیان کرد: آیت الله آملی در بیانیه‌ای که به مناسبت عملیات وعده صادق دادند اعلام داشتند که وعده صادق فتح غریب، فتح مبین و طلیعه فتح مطلق است که اشاره ایشان سرنگونی اسرائیل است که به زودی اتفاق خواهد افتاد.

به گزارش مهر، دو هفته قبل از سوی شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور اعلام شد که حجت الاسلام مهدی نژاد امام جمعه جدید مهدیشهر خواهد بود اما با پیگیری و مطالبه مردم مجدداً حجت الاسلام بارانی به عنوان امام جمعه مهدیشهر منصوب و نماز جمعه این هفته را اقامه کرد.

کد خبر 6089127

دیگر خبرها

  • کارگر ستون اقتصاد و امنیت در جامعه است
  • امنیت شغلی کارگران سبب آرامش جامعه می‌شود
  • سرنوشت لایحه امنیت شغلی به کجا ختم شد؟
  • امنیت شغلی کارگران در کاشان تامین شود
  • لایحه پیشنهادی امنیت شغلی کارگران به کجا رسید؟
  • کارگر ماهر هم امنیت شغلی ندارد
  • عدم امنیت شغلی جامعه کارگری با قرارداد های شرکتی و کوتاه مدت
  • عدم امنیت شغلی جامعه کارگری با قراردادهای شرکتی و کوتاه مدت
  • دولت امنیت شغلی کارگران را فراهم سازد/ کارگر رکن تولید
  • امنیت شغلی یکی از مهم‌ترین نیازهای جامعه کارگری است