Web Analytics Made Easy - Statcounter

"سیگن هارتلی" روز سه شنبه در گفت‌وگوی اختصاصی با ایرنا بر اهمیت گفت‌وگوی مادر و پدر با کودکان خود درباره کووید-۱۹ تاکید کرد و افزود: این گفت‌وگو باید مرز میان شفافیت و اطمینان‌بخشی با ترس‌افکنی در دل کودکان را در نظر بگیرد.

وی تصریح کرد: مادر و پدر باید با روی باز با پرسش‌های بچه‌هایشان برخورد کنند و نگذارند که مشغله مانع از طرح سوال‌هایی شود که بچه‌ها در ذهن دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بچه‌ها ممکن است سوالاتی بسیار جدی همچون"حال مادربزرگ خوب خواهد شد؟" تا موضوعات پیش پا افتاده‌ای چون باز بودن بستنی‌فروشی محل از شما سوال کنند. آنها را ترغیب کنید که سوال کنند و هر سوالی که دارند را جدی بگیرید.

این استاد دانشگاه ادامه داد: هدف والدین باید این باشد که سخن و دل‌نگرانی فرزندانشان شنیده شوند و اطلاعاتی کسب کنند که هم درست باشد و هم اینکه احتمالا اطمینان خاطر بیشتری نسبت به آنچه که از دوستان هم سن خود یا اخبار رسانه‌ها می‌شنوند به دست آورند.

هارتلی توصیه کرد: مهم خواهد بود که از شنیدن پرسش‌هایی که پاسخی برایشان ندارید، جلوگیری نکنید. با توجه به وضعیت عدم اطمینان موجود، والدین باید تلاش کنند که آسان بگیرند و در جواب پرسش فرزندشان بگویند "من نمی دانم."

وی یادآور شد: همیشه وسوسه‌انگیز است که بخواهید، حتی اگر خودتان هم مطمئن نیستید، به فرزند خود اطمینان دهید که به زودی همه چیز بهتر خواهد شد اما باید دانست که آموزش دادن به کودکان برای تحمل دوران عدم اطمینان مهم است و به کاهش اضطراب و ایجاد انعطاف‌پذیری در آنها کمک می‌کند.

دکتر هارتلی در عین حال تاکید کرد گفت‌وگوی شفاف و صریح با کودکان باید با توجه به سن و ظرفیت آنها صورت بگیرد. پدر و مادر نباید اطلاعات  بیش از حد لازم را به کودکانشان بدهند. درعوض باید تلاش کنند به پرسش‌های فرزندشان صادقانه و واضح پاسخ دهند.

وی خاطرنشان کرد: اشکالی هم ندارد اگر نمی‌توانند به همه چیز پاسخ دهند. آنچه مهم است شنیدن حرف و اهمیت دادن به فرزندان است. از فرزند خود دعوت کنید تا هر چیزی را که ممکن است درباره ویروس کرونا شنیده باشد و اینکه چه احساسی درباره  آن دارد، به شما بگوید.

این متخصص روانشناسی کودک افزود: به آنها فرصت کافی برای پرسیدن بدهید. هدف شما پاسخ فوری به آن پرسش‌ها نیست، بلکه جلوگیری از شکل‌گیری هراس و خیالات ترسناک در کودک است.

هارتلی خاطرنشان کرد: مهم است که والدین با اضطراب خود مقابله کنند. زمان احساس اضطراب برای سخن گفتن با بچه نامناسب است. اگر به تازگی خبری ناراحت‌کننده درباره ویروس کرونا شنیدید، صبر کنید تا از شما ناراحتی و تشویش دور شود و بعد با فرزند خود گفت‌وگو و صحبت کنید.

وی تاکید کرد هیچ چیز مهمتر از اطمینان‌بخشی به کودکان نیست، اما این کار نباید به صورت کاذب باشد.اگر فرزند شما نگران است که کرونا بگیرد، به او توضیح دهید که امکان ابتلا در میان کودکان پایین است و آنها در برابر این ویروس مقاوم هستند.

این استاد دانشگاه ویسکانسین مدیسن خاطرنشان کرد: به بچه ها یادآوری کنید که شستن دست‌ها از پخش ویروس جلوگیری می‌کند. آنها را در برنامه ایمنی خانواده خود وارد کنید. این می‌تواند به معنای این باشد که به آنها اجازه دهید ماسک برای خانواده انتخاب کند. بچه ها وقتی می‌دانند برای حفظ ایمنی خود چه کار باید کرد، احساس قدرت خواهند کرد.

برچسب‌ها ویروس کرونا افسردگی کودکان نوجوانان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا افسردگی کودکان نوجوانان ویروس کرونا افسردگی کودکان نوجوانان پرسش ها بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۹۰۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری، طی پیامی ۱۱ اردیبهشت ماه، روز جهانی کارگر را به تلاش گران عرصه تولید و توسعه کشور، تبریک گفت و اظهار کرد: تحرک و کوشش کارگران و کارآفرینان برای به حرکت آوردن چرخ های تولید، صنعت و اقتصاد کشور، خوداتکایی، عزت، استقلال و خوکفایی را به ملت ایران تقدیم کرده است.

فخاری بیان کرد: هر کجا که این قشر صبور و زحمتکش حضور یافت، مشاهده کردیم که چگونه راه پیشرفت، فراهم و علم و دانش به کار گرفته و دستاوردهای شگرف رقم خورده است.

استاندار تهران با اشاره به اینکه کارگران و کارآفرینان عزیز در شرایط سخت تحریمی و جنگ اقتصادی، پای کار سازندگی و رونق تولید در کشور ایستادند و اجازه ندادند که موتور حرکت پیشرفت میهن عزیزمان متوقف شود، افزود: شرایط دشوار کرونا نیز عرصه دیگری برای پایمردی کارگران بود، آنان در زمان عصیان کرونا جان بر کف گرفتند و نگذاشتند کارخانه ها و خط تولید در کشور دچار خدشه شود.

وی در ادامه ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدای کارگر و ادای احترام به ارواح بلند آنان، این روز را به همه کارگران اثربخش، زحمتکش و عزیز کشور، خاصه کارگران ارزشمند، متعهد و مسوولیت پذیر استان تهران و خانواده های محترم آنان تبریک گفت.

استاندار تهران با اشاره به شعار سال که به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» مزین شده است عنوان کرد: نقش کارگران و کارآفرینان در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور بی بدیل و انکار ناپذیر است و امیدوارم با همدلی، همراهی و همت همیشگی زحمتکشان عرصه کار و اقتصاد شاهد تحقق این شعار باشیم.

کد خبر 6092707

دیگر خبرها

  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • انتقاد سازمان دفاع از کودکان از بازداشت کودکان فلسطینی به دست ارتش صهیونیست
  • ناپدید شدن بیش از ۵۰ هزار کودک پناهجو ظرف ۳ سال
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • خبر مهم قالیباف درباره حقوق اردیبهشت بازنشستگان | درباره همسان‌سازی حقوق اطمینان می دهم که ...
  • پیروزی بدون جنگ
  • اطمینان توخل: نمی‌دانم چطوری اما گنابری به رئال مادرید گل خواهد زد!
  • حسین قناعت:«والدین امانتی» به کودکان حفاظت از محیط زیست را آموزش می‌دهد/ فیلم کودک با اکران آنلاین بهتر دیده می‌شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد