Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-26@13:44:32 GMT

آنزیم‌هایی که عامل شیوع کروناویروس هستند

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۰۹۳۵۶

پژوهشگران "انجمن پیشبرد علوم آمریکا"(AAAS) در بررسی جدیدی نشان داده‌اند که شاید آنزیم‌هایی که آر.ان‌.ای کروناویروس را در بدن اصلاح می‌کنند، عامل افزایش تکامل ویروس باشند.

این پژوهش نشان می‌دهد هنگامی که کروناویروس به بدن وارد می‌شود، دو آنزیم دآمیناز، آر.ان‌.ای آن را اصلاح می‌کنند و به تکامل ویروس و گسترش عفونت می‌انجامند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نتایج این پژوهش می‌تواند نخستین گام به سوی درک اثر اصلاح آر.ان‌.ای بر تکثیر ویروس و گسترش کووید- ۱۹ باشد.

"سالواتوره دی جورجیو"(Salvatore Di Giorgio)، سرپرست این پژوهش و همکارانش نشان دادند که شاید دانشمندان بتوانند به واسطه مقایسه قسمت‌هایی از ژنوم کروناویروس که اصلاح شده‌اند با قسمت‌های جهش‌یافته، راهبردهایی را برای هدف قرار دادن ویروس با درمان‌های جدید ارائه دهند.

در پستانداران، دو دآمیناز متفاوت بیان می‌شود که بلوک‌های نوکلئوتید آر.ان‌.ای ویروس را تغییر می‌دهند. اما هنوز مشخص نشده که آیا این ‌روند تعاملی‌ در برابر کروناویروس واکنش نشان می‌دهد یا خیر. دی جورجیو و گروهش برای بررسی تاثیر اصلاح آر.ان‌.ای در واکنش بدن نسبت به عفونت ناشی از کروناویروس، متغیرهای نوکلئوتید را در مجموعه داده‌های مربوط به توالی آر.ان‌.ای که از مایع خارج شده از ریه بیماران مبتلا به کروناویروس به دست آمده بود، ارزیابی کردند. آنها هنگام بررسی جهش‌ها، تغییرات نوکلئوتیدی را شناسایی کردند که می‌توانند در اصلاح آر.ان‌.ای نقش داشته باشند.

پژوهشگران برای درک بهتر تاثیر اصلاح آر.ان‌.ای بر جهش‌هایی که هنگام تکامل رخ می‌دهند، ژنوم‌های سندرم تنفسی حاد شدید کروناویروس 2، کروناویروس مرس و کروناویروس مرتبط با نشانگان حاد تنفسی را با یکدیگر مقایسه کردند. آنها جهش‌هایی را در هر یک از این رشته‌های کروناویروس یافتند که از آنزیم‌های دآمیناز ناشی می‌شوند.

ایده پژوهشگران این است که اگر این آنزیم‌ها در واکنش انسان نسبت به عفونت ناشی از کروناویروس نقش داشته باشند، شاید یک تنوع ژنتیکی به گسترش آن کمک کند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ویروس ویروس پستانداران درمان ویروس آنزیم کروناویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۰۹۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان

آفتاب‌‌نیوز :

مطالعه‌ای که به تازگی توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز در بلومبرگ انجام شده، نشان می‌دهد که احتمال زوال عقل در افراد مسن با شدت بالای کم‌شنوایی بیشتر است، اما این احتمال در بین کسانی که از سمعک استفاده می‌کنند پایین‌تر است.

نتایج حاصل از این مطالعات (روی بیش از ۲۴۰۰ سالمند)، بیانگر این است که کاهش شنوایی ممکن است عاملی در افزایش خطر زوال عقل باشد و بر همین اساس، درمان کم‌شنوایی می‌تواند خطر زوال عقل را کاهش دهد. کاهش شنوایی یک مسئله حیاتی در زمینه سلامت عمومی است و این خطرِ روبه‌رشد که کاهش شنوایی ممکن است با خطر زوال عقل مرتبط باشد]، میلیون‌ها نفر را در جهان تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در این مطالعه، ۲۴۱۳ نفر مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند که حدود نیمی از آن‌ها بالای ۸۰ سال داشتند و طی همین بررسی‌ها ارتباط واضحی بین شدت کم‌شنوایی و زوال عقل در آن‌ها مشاهده شد؛ شیوع زوال عقل در میان شرکت‌کنندگان با کم شنوایی متوسط تا شدید، ۶۱ درصد بیشتر از شرکت‌کنندگانی بود که شنوایی نرمال داشتند. شیوع زوال عقل در ۸۵۳ شرکت‌کننده کم‌شنوا که از سمعک استفاده می‌کردند نیز تا ۳۲ درصد کمتر بود.

چگونگی ارتباط کم شنوایی با زوال عقل هنوز به طور قطع مشخص نیست، اما نتایج این تحقیقات به مجموعه اطلاعاتی که حاصل از بررسی ارتباط جرئی بین کم‌شنوایی و زوال عقل است، اضافه می‌کند.

امید بر این است که به تدریج، اطلاعات کامل‌تری از تأثیر کم‌شنوایی بر عملکرد شناختی و زوال عقل در سالمندان حاصل شود و داده‌های موجود در این زمینه تکامل یابند.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • آیا تمام مبتلایان به ویروس اچ پی وی به سرطان مبتلا می شوند؟ تفاوت واکسن گارداسیل و پاپیلوگارد
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب بزنند
  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • یک نشانه مهم زوال عقل در سالمندان
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)