Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@03:48:25 GMT

گاف دوم تاج در ماجرای پاداش کی‌روش

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۱۰۳۶۰

گاف دوم تاج در ماجرای پاداش کی‌روش

در تاریخ ٢٧ فروردین ماه سال جاری گزارشی با عنوان «گاف بزرگ تاج در قرارداد ۶ ماهه با کی‌روش/ کارلوس برای هیچ، ایران را در فیفا محکوم کرد» از یک اتفاق و اشتباه عجیب پرده برداشته شد. مسئله‌ای که نشان می‌داد کی‌روش برای کسب مقام سومی در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ طبق قراردادش خواهان پاداش شده بود، این در حالی است که این دوره مسابقات اصلا دیدار رده‌بندی نداشت!

بعد از انتشار این گزارش شاهد سکوت فدراسیون بودیم و بعد از گذشت مدتی فدراسیون اعلام کرد با تشکیل جلسات موضوع شکایت کی‌روش بابت این پاداش را پیگیری خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از این موضوع سایت فدراسیون از شکایت به دادگاه عالی ورزش (CAS) خبر داد. چند روز بعد مهدی محمدنبی دبیرکل فدراسیون فوتبال اعلام کرد قصد دارد با کی‌روش مذاکره کند تا مشکل برطرف شود. در ادامه محمود اسلامیان عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال در اظهار نظری عجیب، تیم ملی ایران در مقام سوم جام ملت‌ها و اهدای پاداش به سرمربی وقت تیم ملی را حق او دانست.

امروز هم مهدی تاج رئیس مستعفی فدراسیون فوتبال روزه سکوت خود را در این باره شکست و اعلام کرد: «دیدار رده‌بندی در هر دوره از مسابقات برگزار می‌شد که این دوره برگزار نشد. در قرارداد کی‌روش آمده بود که اگر سوم رقابت‌ها شویم، ۲۰۰ هزار دلار به او پرداخت کنیم. اگر سوم می‌شدیم، یک میلیون دلار نصیب فدراسیون فوتبال می‌شد». اظهار نظری که نشان می‌دهد رئیس وقت فدراسیون از تغییر آیین‌نامه بی اطلاع بوده و برای همین پاداش مقام سومی را در قرارداد لحاظ کرده است نکته جالب‌تر اینکه تاج در مصاحبه‌اش اعلام کرده اگر تیم ملی در جام ملت‌ها سوم می‌شد، یک میلیون دلار به ایران تعلق می‌گرفت، اما این درحالی است که طبق آیین نامه‌ای که تصویر آن در پایین مطلب آمده است، در جام ملت‌های ۲۰۱۹ مقام سومی وجود ندارد؛ بنابراین بعد از گاف اول که لحاظ کردن پاداش ۲۰۰ هزای دلاری برای کی‌روش در قرارداد بود، حالا اظهارنظر امروز رئیس پیشین فدراسیون فوتبال مبنی بر اینکه درصورت سومی تیم ملی مبلغ یک میلیون دلار به فدراسیون ایران تخصیص پیدا می‌کرد را می‌توان گاف دوم در این ماجرا دانست، چرا که نشان می‌دهد مسولان وقت فدراسیون هیچ اطلاعی از قانونی که ٣ سال پیش تغییر کرده نداشته‌اند.

این اتفاقات در حالی رخ داده که در تاریخ ۲۴ می ۲۰۱۶ یعنی حدود ٣ سال تا آغاز مرحله نهایی جام ملت‌ها آیین‌نامه این مسابقات تدوین و به فدراسیون‌های عضو اعلام شده بود. قرارداد ۶ ماهه کی‌روش با فدراسیون تا پایان جام ملت‌ها در سال ٩٧ امضا و مرحله نهایی این مسابقات ۱۵ دی‌ماه همان سال آغاز شد، یعنی چند ماه قبل از آغاز این مسابقات این قرارداد با بند پاداش برای کسب عنوان سومی منعقد شده است!

اسلامیان که امروز از کی‌روش در این ماجرا دفاع می‌کند، همان کسی است که گفته با این مربی برای عقد قرارداد ۶ ماهه مذاکره کرده است. کی‌روش نیز پس از خبر فدراسیون مبنی بر شکایت به CAS در مصاحبه‌ای به دفاع از اسلامیان و ساکت پرداخت. در واقع باید گفت: هیچ‌کدام از سه نفر تاج، اسلامیان و ساکت از عدم برگزاری مسابقه رده بندی باخبر نبودند که اگر این مثلث در فدراسیون باخبر بودند چنین گاف بزرگی را نمی‌دادند و باعث محکومیت ۲۰۰ هزار دلاری ایران در فیفا نمی‌شدند.

مرحله اول شکایت کی‌روش از فدراسیون در فیفا به نفع او تمام شده است، اما با این وجود اظهارنظر مسؤلان فدراسیون به جای اینکه کمکی برای خاموش شدن این آتش کند، به نظر می‌رسد بیشتر شبیه به بادی است که شدت آن را بیشتر می‌کند. اظهار نظر اسلامیان عضو هیئت رئیسه فدراسیون درباره اینکه پاداش ۲۰۰ هزار دلاری حق کی‌روش بوده است می‌تواند ما را حتی اگر نخواهیم بازنده این پرونده کند. حال سوال این است که چرا کسانی که مقصر چنین گاف بزرگی بودند امروز به جای پاسخگویی درصدد فرار رو به جلو و توجیه هستند؟ آیا هیچ‌کس نباید بابت این اشتباه بزرگ عذرخواهی کند و پاسخگو باشد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مهدی تاج جام ملت های آسیا فدراسیون فوتبال کارلوس کی روش پارسی خبر فدراسیون فوتبال جام ملت ها مقام سوم تیم ملی کی روش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۰۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند

ایتنا - اینستاگرام می‌گوید در صورت شناسایی دو محتوای یکسان، فعالانه کلیپ «اصلی» را جایگزین ریل‌های بازنشرشده خود می‌کند. اکانت‌هایی که ریل‌های بازنشرشده را به اشتراک می‌گذارند نیز با برچسب برجسته‌ای که خالق اصلی را تگ می‌کند جریمه خواهند شد. اینستاگرام در حال بازنگری الگوریتم توصیه خود برای ریلز (Reels) است تا «محتوای اصلی» را تقویت کند، تصمیمی که پیامدهای قابل‌توجهی برای اکانت‌های جمع‌آوری‌کننده و کسانی خواهد داشت کار سایر کاربران را بازنشر می‌کنند. این شرکت همچنین در تلاش است تا شیوه رتبه‌بندی ریلز را تغییر دهد تا اکانت‌های کوچکتر از امکان توزیع بیشتری در این اپ بهره‌مند شوند.
 
به گزارش ایتنا، این شرکت در یک پست وبلاگ خود که این تغییرات را اعلام کرد گفت که در تلاش است تا سیستم رتبه‌بندی خود را «تصحیح» کند تا اکانت‌هایی که دنبال‌کنندگان کمتری دارند آسانتر بتوانند فعالیت خود را گسترش دهند. این شرکت اینگونه توضیح داده است که «از لحاظ تاریخی، به‌دلیل نحوه رتبه‌بندی محتوا، تاکنون به این صورت بوده است که آن دسته از تولیدکنندگان محتوا که دنبال‌کنندگان  و بازنشرکنندگان زیادی داشته‌اند بیشتر از تولیدکنندگان محتوای اصلی و کوچک‌تر دسترسی‌پذیری بیشتری به توصیه‌ها داشته‌اند. ما فکر می‌کنیم که اصلاح این وضعیت مهم است تا به همه تولیدکنندگان محتوا فرصت برابر بیشتری برای جذب مخاطبان جدید داده شود».
 
دقیقاً مشخص نیست که اینستاگرام چگونه توصیه‌های خود را تغییر می‌دهد تا آنها را «برابرتر» کند، اما می‌توان حدس زد که این الگوریتم دیگر اکانت‌های دارای فالوورهای بیشتر را در اولویت قرار نخواهد داد. این تغییر «طی ماه‌های آینده» اعمال خواهد شد، بنابراین ممکن است مدتی طول بکشد تا تولیدکنندگان محتوا اثرات این به‌روزرسانی را ببینند.

 
با این حال، تغییرات این اپ در مورد محتوای اصیل (original content) ممکن است بسیار فوری‌تر اجرائی شود. اینستاگرام می‌گوید در صورت شناسایی دو محتوای یکسان، فعالانه کلیپ «اصلی» را جایگزین ریل‌های بازنشرشده خود می‌کند. اکانت‌هایی که ریل‌های بازنشرشده را به اشتراک می‌گذارند نیز با برچسب برجسته‌ای که خالق اصلی را تگ می‌کند جریمه خواهند شد.
 
البته این شرکت می‌گوید این تغییرات مشمول تولیدکنندگان که تغییراتی «قابل‌توجه» مانند صداگذاری یا کلیپ‌های واکنشی در محتوای اصلی ایجاد کرده‌اند، و همچنین پست‌ها «به‌طور جدی ویرایش شده‌اند تا به میم (meme) تبدیل شوند»، نخواهد شد.
 
حساب‌های جمع‌آوری که «مکرراً» پست‌های دیگران را منتشر می‌کنند، با شدت بیشتری جریمه خواهند شد. اینستاگرام می‌گوید در صورتی که آنها در 30 روز گذشته 10 بار یا بیشتر محتوای غیراصلی پست کرده باشد، ریل‌های توصیه‌ای را از این اکانت‌ها به کلی متوقف خواهد کرد. این تغییر می‌تواند مانعی بزرگ برای اکانت‌های پرطرفدار جمع‌آوری محتوا شود که کلیپ‌های سایر کاربران را، اغلب به منظور پخش کردن لینک‌های همکاری در فروش و سایر طرح‌ها، به اشتراک می‌گذارند کاهش دهد.
 
توجه داشته باشید که همه این تغییرات در حال حاضر فقط برای ریل‌ها اعمال می‌شود و نه دیگر انواع پست‌ها در اینستاگرام.

دیگر خبرها

  • پاداش درخشش ستاره رئال: دوباره فیکس
  • پاداش برای تیم هاکی بانوان در صورت کسب سکو قهرمانی آسیا
  • اسبقیان: بانوان هاکی در صورت کسب مدال، پاداش می‌گیرند
  • قول پاداش ویژه برای ملی‌پوشان هاکی زن
  • امتیازات ویژه صرافی کوینکس برای فارسی زبانان جهان
  • بازنگری الگوریتم اینستاگرام به «محتوای اصیل» پاداش می‌دهد و کپی‌کاران را جریمه می‌کند
  • لزوم پرداخت پاداش افزایش تولید به کارگران در واحدهای تولیدی
  • خبر فوری: "کِی و چی" سفیر رسمی "کوینکس" شد
  • خبر فوری: “کِی و چی” سفیر رسمی “کوینکس” شد
  • غرامت سنگین بایرن برای همکاری با جانشین توخل