Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه در تولید محصولاتی که در دوران کرونا مورد نیاز جامعه بود به اشباع رسیده‌ایم، گفت: در نظر داریم امکان صادرات این محصولات را به کشورهای اروپایی و منطقه‌ای فراهم کنیم.

اسماعیل قادری‌فر معاون معاونت علمی و رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفت‌وگو با خبرنگار علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس، گفت: یکی از افتخاراتی که جامعه علمی کشور همپا با حوزه درمان و سلامت جهادگران حوزه سلامت در فشارهای اخیر کسب کرده و مورد عنایت و تفقد مقام معظم رهبری و حمایت جدی دولت قرار گرفته نقش‌آفرینی بسیار خوب و شایسته شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی برای تولید ملزومات و لوازم مورد نیاز برای مقابله با اپیدمی کرونا در کشور بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

* گام‌های بلند دانش‌بنیان ها در حوزه‌های پیشگیری و درمان

 وی افزود: دانش‌بنیان‌ها در حوزه‌های پیشگیری‌، تشخیص و درمان ‌گام‌های بلندی برداشته‌اند. ما در بحث پیشگیری شاهد تولید انواع مواد ضدعفونی‌کننده و شوینده هستیم، در بحث تشخیص هم تولید انواع کیت‌های تشخیصی PCR و الایزا، دوربین‌های تب‌سنج حرارتی و در بحث درمان هم شاهد تولید دستگاه‌های ونتیلاتور بوده‌ایم و به درجه‌ای از توانمندی رسیده‌ایم که خوشبختانه توانسته‌ایم نیاز داخلی را با کالاهای ایران ساخت و دانش‌بنیان مرتفع کنیم. 

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ادامه داد: خوشبختانه علی‌رغم ادعاهای پرطمطراقی که کشورهای غربی و آ‌مریکایی دارند و تحریم‌های یکجانبه‌ای که علیه ملت ما وضع می‌کنند و ما را تحت فشار قرار می‌دهند؛ ما در چنین شرایط سختی با نقش آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان شاهد بوده‌ایم که محصولات به وفور در داخل کشور با توانمندی و دانش فنی ایرانی تولیده شده و با اخذ تاییدیه‌های لازم از مراجع ذی‌صلاح در سازمان غذا و دارو و اداره کل تاسیسات پزشکی وزارت بهداشت وارد بازار خدمت‌رسانی برای جهادگران عرصه سلامت و مردم شد. 

قادری‌فر گفت: ما در تولیدات محصولاتی که در دوران کرونا مورد نیاز جامعه بود به اشباع خوبی رسیده‌ایم و براساس درخواستی که دکتر ستاری معاون علمی و فناوری از رئیس‌جمهوری داشتند و ایشان هم موافقتشان را به شرط اینکه مراکز بهداشتی و درمانی مازاد تولیدات را داشته باشند امکان صادرات این محصولات فراهم شود و بلافاصله شاهد صادرات چندین خط تولید ماسک سه لایه و N95 به برخی از کشورها مانند عراق، ترکیه و حتی چین بودیم. 

* گسترش صادرات محصولات دانش‌بنیان کرونایی را خواهیم داشت

رئیس مرکز فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری به بحث صادرات محصولات اشاره کرد و گفت: در حال حاضر نخستین محموله کیت‌ تشخیصی بر پایه الایزا که یک محموله ۴۰ هزار عددی بود به کشور آلمان صادر شده است و اوایل هفته گذشته هم یک محموله به ترکیه صادر شد و این نشان‌دهنده این است که ما ظرفیت‌های بالقوه‌ای در حوزه مقابله با کرونا توسط شرکت های دانش‌بنیان شکوفا کردیم که منجر به توسعه بازار صادراتی برا‌ی آنها شده است. ما حتما در عرصه صادرات محصولات دانش‌بنیانی که به تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی رسیده باشد و مازاد تولید داشته باشیم قطعا به گسترش صادرات محصولات این فناوران خواهیم پرداخت. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: درمان سلامت مقام معظم رهبری وزارت بهداشت صادرات محصولات دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۲۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود

ایسنا/خراسان رضوی معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

سید مجتبی خیام نکویی امروز ۶ اردیبهشت‌ماه، در جریان تور رسانه‌ای با موضوع کشاورزی دانش‌بنیان از دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی، منابع طبیعی و صنایع غذایی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: خوشبختانه ما شاهد تحول چشمگیری در شتاب‌بخشی به تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان، هسته‌ها و واحدهای فناور در دهکده فناوری و نوآوری در مرکز تحقیقات استان خراسان رضوی هستیم.

وی بیان کرد: برای اینکه بخش کشاورزی به مفهوم واقعی کلمه تحول پیدا کند و به امنیت غذایی پایدار دست پیدا کنیم، مهمترین مولفه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان است. ما ایجاد حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان را در هر یک از دهکده‌های فناوری و نوآوری پیش‌بینی کردیم که شاید فعال‌ترین دهکده ما از نظر تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و فعالیت‌ها در خراسان رضوی باشد.

خیام نکویی با اشاره به رونمایی تعدادی از دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: این دستاوردها می‌تواند تحول چشمگیری در کل کشور اعم از ساخت تجهیزات، دستگاه‌های ماشین‌آلات کشاورزی، تولید کود و سم و سایر فراورده‌ها ایجاد کند. آنچه برای ما مهم بود و امروز پایلوت آن را به شکل وسیع مشاهده کردیم، تولید نان کامل است که استان خراسان رضوی ظرفیت دارد پایلوت این موضوع را در مدت زمان کوتاهی فراگیر کند و ما تا پایان سال آینده شاهد این موضوع باشیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: با این کار قسمت اعظم نانوایی‌های خراسان رضوی نان کامل تولید می‌کنند. اگر در تولید نان کامل با همکاری بخش خصوصی، شرکت‌های دانش‌بنیان، اتحادیه نانوایان و همه تشکل‌ها موفق شدیم این موضوع را به فرهنگ غالب تبدیل کنیم، مهمترین گام اساسی را در ارتقاء سلامت مردم برداشتیم.

وی ادامه داد: اگر نان کامل در سبد غذایی مردم ما قرار بگیرد، می‌تواند ۳۰ تا ۴۰ درصد بیماری‌ها را از بین ببرد، بنابراین اهتمام سازمان تات(سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی) این است که همه نوع حمایتی را انجام دهد تا این اتفاق در کل کشور انجام شود. خوشبختانه استان خراسان رضوی در این موضوع از همه استان‌ها جلوتر است.

خیام نکویی اضافه کرد: ما نیازمند یک بسته سیاستی هستیم تا تولیدکنندگان نان این ظرفیت را داشته باشند که وقتی نان‌ را در اختیار مردم قرار می‌دهند از نظر اقتصادی برای آن‌ها به صرفه باشد. از همه افرادی که می‌توانند در تولید نان کامل به ما کمک کنند، درخواست کمک می‌کنیم و آن‌ها را در پارک علم و فناوری و دهکده‌های فناوری مورد حمایت ویژه قرار می‌دهیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه ما حدود ۶۲۱ شرکت دانش‌بنیان را در مجموعه بخش کشاورزی داریم، عنوان کرد: این تعداد نسبت به ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان کل ۷ درصد بوده، در حالی که انتظار ما ۲۰ درصد است. برای ایجاد انگیزه نیازمند حمایت‌های ویژه نسبت به بقیه حوزه‌ها هستیم. ما برای تجاری‌سازی یافته‌های تحقیقاتی و انتقال رایگان ۴۰۰ فناوری که در مجموعه سازمان تحقیقات و آموزش و ترویج قرار دارند، به شکل رایگان زمین در اختیارشان قرار می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: با صندوق نوآوری و شکوفایی و معاونت علمی و فناوری ‌توافق کردیم که بتوانیم امسال به شکل ویژه‌تر در حوزه امنیت غذایی از شرکت‌های دانش بنیان حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برپایی پاویون دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی ویتنام ۲۰۲۴
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • خراسان رضوی می‌تواند پایلوت تولید نان کامل شود
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر
  • موتور شش سیلندر بنزینی ایران‌ساخت رونمایی شد
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • عرضه توانمندی‌های صادراتی ۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان ایرانی در «ایران اکسپو ۲۰۲۴»
  • ۷۰۰ غول دانش بنیان در قلب ایران اکسپو ۲۰۲۴