Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایران، «با ابراز مجدد قدرشناسی خود نسبت به معلمان عزیز؛ برای ترمیم رتبه‌بندی معلمان آنچه را در محدوده اختیاراتم بود و قولی که برای پیگیری و اجرای آن داده بودم؛ انجام دادم اما مسئولان مستقیم اجرای آن نظر دیگری دارند. به‌هر صورت از این پس موضوع رتبه‌بندی از اختیارات و توان من خارج است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» این توئیتی است که محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه در حساب کاربری خودش برای فرهنگیان نوشت. او چند ماهی بود که تلاش می‌کرد نظام رتبه‌بندی معلمان را اصلاح کند این تلاش هم به‌خاطر درخواست معلمان و همچنین توجه ویژه دولت به معیشت معلمان بود. او برای اصلاح و اجرای نظام رتبه‌بندی چند جلسه‌ای با نمایندگان تشکل‌های معلمان برگزار کرد. معلمان در این جلسات به رئیس سازمان برنامه و بودجه گفتند که با اجرای امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری عملاً فاصله بین رتبه‌بندی از بین رفته است. سرانجام محمدباقر نوبخت در جمع‌بندی جلساتی که با تشکل‌های معلمان داشت، اظهار داشته بود «با نکاتی که نمایندگان فرهنگیان عنوان کردند، شرایطی را فراهم خواهم کرد که قانون از اول فروردین ۹۹ با ترمیم و اصلاح در قالب نظام رتبه‌بندی انجام شود.

واکنش جدید نوبخت درباره رتبه بندی معلمان | نظر آموزش و پرورش چیست؟

نظام رتبه‌بندی با ترمیم و اصلاحی که در چارچوب قانون صورت گرفت از اول فروردین ۹۹ لازم الاجراست و تمام معلمان در ۵ رتبه مقدماتی، پایه، ارشد، خبره و عالی از آن بهره می‌برند.» این خبر خوش گروه به گروه در صفحات اجتماعی معلمان دست به دست شد تا جایی که بنابر اعلام رئیس سازمان برنامه و بودجه قرار شده بود که تا قبل از هفته معلم، احکام ترمیم رتبه‌بندی معلمان صادر شود؛ اما به رغم تلاشهای مسئولان آموزش و پرورش در آماده سازی احکام جدید رتبه بندی معلمان همچنان پیگیری می شود  و بنا براعلام معاون وزیر آموزش و پرورش این مطالبه معلمان در آینده نزدیک عملیاتی خواهد شد.

حالا از سوی معلمان این سؤال مطرح است با توجه به پیگیری ها و نشست‌هایی که مسئولان دولت و آموزش و پرورش با تشکل های فرهنگیان در یک ماه اخیر داشته اند نتایج اجرای رتبه‌بندی معلمان چه زمانی نهایی و قطعی می‌شود.

محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در این باره می‌گوید: «اعمال فوق‌العاده ویژه و صدور احکام رتبه‌بندی معلمان در حال بررسی در دولت است و نیازمند مصوبه دولت است. ابتدا سازمان برنامه‌ و بودجه تصور می‌کرد که بدون مصوبه دولت امکان‌پذیر است اما نهادهای مسئول از جمله سازمان اداری و استخدامی و نهادهای نظارتی می‌گویند به مصوبه دولت نیاز است که موضوع را طرح کرده و در حال پیگیری هستیم.»

در این خصوص برخی از معلمان اظهارنظرهای متفاوتی را مطرح می‌کنند.
 پیروز نامی عضو کانون صنفی معلمان در این باره به «ایران» می‌گوید: بیش از یک دهه از تصویب لایحه مدیریت خدمات کشوری در مهرماه ۸۶ می‌گذرد، لایحه‌ای که دولت را مکلف به اجرای کامل آن می‌کرد. از بدو تصویب این لایحه تاکنون سهم معلمان غالباً هیاهوی رسانه‌ای بوده‌ است. این قانون تقریباً برای تمامی کارمندان دولت بجز فرهنگیان اجرایی شد. در این مدت اعتراضات و مطالبات صنفی معلمان باعث شد دولت در مهر ۹۴ برای جبران عقب ماندگی حقوق فرهنگیان رتبه‌بندی را اجرا کند که البته به هیچ عنوان متناسب و قابل توجه نبود و وعده اجرای مرحله دوم رتبه‌بندی در پایان همان سال را دادند.

 بعد از آن رئیس سازمان برنامه و بودجه طی چند جلسه با تعدادی از فرهنگیان به بررسی و ارائه راهکار پرداختند و در نهایت دستورالعمل آن به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ شد، اما آموزش و پرورش اجرای آن را به تعویق انداخت.
او می‌گوید: قانون مدیریت خدمات کشوری برای همه کارکنان دولت از جمله فرهنگیان شاغل در ادارات اجرایی شده و تنها برای معلمان اجرا نشده است.
مهدی بهلولی کارشناس آموزشی هم درباره اجرای این قانون معتقد است: موضوعی که رئیس سازمان برنامه و بودجه تصویب کرده و ابلاغیه آن را برای آموزش و پرورش فرستاده است لازم الاجراست، فرهنگیان این سؤال را از مسئولان آموزش و پرورش دارند که چرا این موضوع را اجرایی نمی‌کنند؟ این درحالی است که اوایل اردیبهشت ماه امسال، آموزش و پرورش اعلام کرد که احکام جدید معلمان بزودی صادر می‌شود. با اینکه بودجه از سوی سازمان برنامه و بودجه به وزارت آموزش و پرورش هم اختصاص داده شده است.

نظام رتبه‌بندی بزودی اجرا می‌شود

علی اللهیار ترکمن معاون برنامه‌ریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش درباره اجرای رتبه‌بندی معلمان و آخرین وضعیت ترمیم رتبه‌بندی معلمان، اظهار کرد: «در ماده ۸ مصوبه پارسال دولت درباره رتبه‌بندی معلمان اشاره شده است هرگونه تغییر در مفاد مصوبه باید به تأیید کارگروه متشکل از وزارت آموزش و پرورش، سازمان برنامه و بودجه و سازمان اداری و استخدامی برسد؛ با توجه به اینکه می‌خواهیم در قالب رتبه‌بندی و رتبه‌های حرفه‌ای، فوق‌العاده ویژه هم برای معلمان تعریف کنیم که متناسب با آنها، پرداخت شود، تغییر در جداول محسوب می‌شود.»

اللهیار ترکمن گفت: «نظر سازمان برنامه و بودجه و نظر سازمان اداری و استخدامی اخذ شده است تا بتوانیم مجوز دولت را بگیریم و ابلاغ کنیم؛ در حال حاضر به دولت اعلام شده است و در حال بررسی در کمیسیون‌های دولت است؛ البته اعتبار آن در بودجه دیده شده است ولی باید مجوز برقراری آن را بگیریم و هر زمان که اجرا کنیم، تاریخ اعمال آن از اول فروردین ۹۹ است.»

کد خبر 513522 برچسب‌ها معلمان محمد باقر نوبخت رتبه‌بندي معلمان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: معلمان محمد باقر نوبخت رتبه بندي معلمان رئیس سازمان برنامه و بودجه وزارت آموزش و پرورش رتبه بندی معلمان نظام رتبه بندی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۳۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم احمدی لاشکی با بیان اینکه بزرگداشت مقام معلم فقط به بهانه یک روز و ۱۲ اردیبهشت نیست گفت،: همه موظفیم برای تکریم این مقام همه روزه تلاش کنیم.

وی با عنوان اینکه معلم تا پایان عمر معلم است، ادامه داد: اینکه در هفته معلم به پیشکسوتان عددی داده نمی‌شود قابل تحمل است و باید این مسئله زیربنایی اصلاح شود.

احمدی با بیان اینکه معلم عامل توسعه است و اگر قرار باشد تحولی اتفاق بیفتد منشأ آن از انسان و آموزش و پرورش است، تصریح کرد: اگر جامعه به معلم بها بدهد آینده کشور را ساخته است و برای نظام تعلیم و تربیت چند عنصر از جمله فضای آموزشی، کتاب و بودجه و مهم‌تر از همه معلم نیاز است.

معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش رکن اساسی برای اجرای تحول است و معلمی که باور داشته باشد رکن این محور خواهد بود.

احمدی گفت: در برنامه تحولی اقدامات خوبی را شروع کردیم و اتفاقات بزرگی در سه سال گذشته رقم خورده است و تأسیس سازمان ملی تربیت کودک از اقدامات مهم است.

وی با بیان اینکه اکنون مهد کودک‌ها و پیش دبستانی‌ها در اختیار سازمان دیگری بودند و به گونه‌ای خاص آموزش می‌دادند ادامه داد این در حالی که در هیچ جای دنیا بخشی از آموزش در اختیار وزارتخانه دیگر و بخشی در اختیار آموزش و پرورش نیست.

وی با بیان اینکه ۷ میلیون کودک زیر ۷ سال در کشور وجود دارد گفت: برای این تحول باید رتبه بندی رخ می‌داد و الحمدلله نظام رتبه‌بندی معلمان انجام شد.

احمدی با عنوان اینکه رتبه و درجه در نظام رتبه بندی مهم نیست، گفت: اساسنامه نهضت سوادآموزی در برنامه هفتم تغییر پیدا خواهد کرد افزوده برای معلمان فعال در مدارس غیردولتی نیز مصوبه گرفته شده است و قانون شدید اعلام می‌کند که در مدارس غیر دولتی و باید قانون کار کامل پرداخت شود.

معاون حقوقی وزارت آموزش و پرورش گفت: در قانون بودجه سال جاری رقمی برای نیروهای خدماتی آموزش و پرورش در نظر گرفته شده است، همچنین برای جذب ۲۰۵ هزار نیروی انسانی سهمیه گرفته شده است.

وی ساماندهی باباهای مدرسه و نیروهای خدماتی را از برنامه‌های مهم ذکر کرد.

کد خبر 6097942

دیگر خبرها

  • تبدیل وضعیت شغلی فرهنگیان با جدیت دنبال می‌شود
  • استان بوشهر رتبه ۱۳ کشور در کنکور سراسری را دارد
  • جذب در آموزش و پرورش بر مبنای سوابق آموزشی معلمان
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • خبرهای خوش برای معلمان/ باباهای مدرسه ساماندهی می شوند
  • حیات یک کشور وابسته به معلمان است
  • سابقه زیاد همکاری با آموزش و پرورش، از اولویت‌های جذب معلمان است
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۵۷۰ هزار معلم به نظام رتبه بندی اعتراض کردند
  • دستگاه‌ها به مسئولیت‌ در قبال آموزش و پرورش عمل نمی‌کنند