Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی ادبیات و زبان‌های معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی گفت: گروه‌های تخصصی با برگزاری بیش از ۴۰ جلسه و یک هزار ساعت‌ نفر مطالعه، خدمات بی‌شائبه‌ای به جامعه دانشگاهی تقدیم کرده‌اند.

علی آسمند در گفتگو با خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با اشاره به اینکه ده‌ها موضوع زیربنایی و کاربردی در گروه زبان‌های دانشگاه آزاد اسلامی بررسی شده است، اظهار کرد: این موضوع‌ها در قالب پنج کارگروه تخصصی و سه گروه راهبردی در ۶ ماه گذشته مورد مطالعه قرار گرفته و برای حل مشکلات آن‌ها برنامه‌ریزی‌ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: تغییر سرفصل‌های آموزشی، ابلاغ سرفصل‌های مصوب، تدوین نظام تألیف کتاب توسط اعضای هیئت علمی و آسیب‌شناسی کتب تألیف شده، مطالعه در خصوص طرح EPT و چهار واحدی شدن فارسی عمومی و تغییر سرفصل آن، مطالعه در زمینه کارآمدکردن درس آئین نگارش، مطالعه در موضوع ایجاد رشته‌های جدید و بین رشته‌ای و ده‌ها موضوع دیگر از جمله فعالیت‎های کارگروه‌های تخصصی زبان‌های دانشگاه آزاد اسلامی بوده است.

مدیر دفتر مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی ادبیات و زبان‌های معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: این کارگروه‌ها در پنج رشته «زبان و ادبیات فارسی»، «زبان و ادبیات انگلیسی»، «زبان ملل(فرانسه، آلمانی، ایتالیایی و اسپانیایی)»، «زبان و ادبیات عربی»، «زبان‌های باستانی و زبان ملل» با حضور ۴۰ تن از اساتید برجسته فعالیت دارند؛ گروه‌های تخصصی در ۹ ماه گذشته با برگزاری بیش از ۴۰ جلسه و یک هزار ساعت‌ نفر مطالعه، خدمات بی‌شائبه‌ای به جامعه دانشگاهی تقدیم کرده‌اند.

آسمند با بیان اینکه برای تغییر و تعالی در عرصه آموزش عالی نیاز به تغییر حداقل ۲۰ تا ۴۰ درصدی سرفصل‌های نظام آموزشی است، افزود: سرفصل‌های موجود دیگر پاسخگوی نیازهای دانشجویان و بازار کار نیست و گروه‌های تخصصی مرکز مطالعات و دست‌اندرکاران باید به‌سرعت و با تفکر جهادی وارد این عرصه شوند.

وی تصریح کرد: آنچه در سرفصل‌های آموزشی به دانشجویان می‌آموزیم، مفاهیم و یافته‌های چهار دهه گذشته و بلکه کهنه‌تر است که نه دردی از جامعه امروز دوا می‌کند و نه روزآمد است؛ علاوه‌بر تغییر در سرفصل دروس، باید برخی از دروس از جغرافیای نظام آموزشی حذف شوند، چراکه امروزه صرفاً بر اساس عادت و بخشنامه‌های آموزشی تدریس می‌شوند و این دروس باید جای خود را به دروس به‎روز و کارآمد دهند.

مدیر دفتر مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی ادبیات و زبان‌های معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی از اساتید گروه زبان‌ها در واحدهای سراسر کشور درخواست کرد برای جهش علمی از ارائه اندیشه و نظریات روزآمد و مؤثر دریغ نورزند و اطلاعات خود را با کارگروه‌های تخصصی در میان بگذارند.

آسمند خاطرنشان کرد: متخصصان و مدیران کارگروه‌های تخصصی باید آماده انقلاب آموزشی و جهش تولید در سرفصل‌های مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری باشند؛ این تحول تنها با همت عالی استادان که متولیان واقعی نظام آموزشی هستند امکان‌پذیر است و در این راستا طرح‌نامه کتاب تدوین شده تا صاحبان قلم در راستای تعالی برای سرفصل‌های جدید، کتاب‌های متناسب تألیف کنند. از نویسندگان عرصه قلم درخواست می‌شود که در برابر سرفصل‌های تازه به نیاز‌های دانشجویان و نظام آموزشی، پاسخ مثبت دهند.

انتهای پیام/۴۱۱۸/

منبع: آنا

کلیدواژه: زبان انگلیسی ادبیات فارسی معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی زبان ملل دانشگاه آزاد اسلامی کارگروه های تخصصی گروه های تخصصی نظام آموزشی برنامه ریزی کارگروه ها زبان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۳۶۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدمیرالله حسینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل در آیین تکریم و معارفه مدیران کل قدیم و جدید اداره امور مدارس سمای واحد بابل اظهار کرد: این مدارس دارای ظرفیت مناسب برای افزایش دانش‌آموزشی بر مبنی سیاست‌های معاونت مهارت و علوم تربیتی دانشگاه آزاد اسلامی است که با توجه به امکانات موجود و همکاری انجمن اولیا توان افزایش جمعیت دانش‌آموزی را دارد.

وی افزود:‌ با توجه به هوشمندسازی مدارس سما، تجهیزات و امکانات دانشگاه، همدلی و اتحاد و وفاق کارکنان مدارس سما مردم به سما اعتماد کردند، باید به این اعتماد مردم پاسخ مثبت بدهیم و جمعیت دانش‌آموزشی را افزایش دهیم. معلمان و مدیران در تعالی و شکوفایی دانش آموزان نقش بسزایی دارند، نخبه پروری در سما ضروری است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل گفت: در راستای اهداف دانشگاه و گام دوم ملی دانشگاه و سند تحول این واحد دانشگاهی در حوزه مدارس سما و علوم تربیتی طبق سیاست‌های دانشگاه حرکت می‌کند. مدیران و معلمان مدارس سما باید برنامه محور باشند، هم‌اندیشی و همفکری مسئولان مدارس با خانواده‌ها سبب تقویت علمی و آموزشی دانش‌آموزان می‌شود.

حسینی تأکید کرد:‌ شهرستان بابل یکی از شهر‌های پرجمعیت استان بوده و دارای ظرفیت دانش‌آموزشی بالای است، مدیران و معلمان با نهادینه کردن دستاورد‌های علمی، فرهنگی و امکانات مدارس سما واحد بابل در جذب حداکثری تلاش مضاعف کنند.

به گزارش آنا، در این مراسم با قدردانی از تلاش بابک حسین زاد و مهدی بیگلری‌‎فیروز به‌عنوان مدیرکل اداره امور مدارس سمای واحد بابل معرفی شد. بیکلری پیش از این رئیس دانشکده مهارت و کارآفرینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بابل را به عهده داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمادگی گروه معماری دانشگاه آزاد برای طراحی ساخت ۵۰ هزار مسکن کارکنان و اساتید
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • نخبه‌پروری در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه‌پرور در مدارس سما ضروری است
  • تشکیل کارگروه دانش‌آموزان نخبه پرور در مدارس سما ضروری است
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد
  • تصویب رشته‌های جدید دانشگاه آزاد نی‌ریز در مقطع دکتری
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • ویژگی یک استاد نمونه، همیشه شاگرد خوب بودن است
  • نتایج سومین المپیاد تخصصی برق دانشگاه آزاد اشکذر اعلام شد