Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-07@12:35:35 GMT

ردیابی موقعیت روبات‌ها در بدن امکانپذیر شد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۱۴۳۸۸

ردیابی موقعیت روبات‌ها در بدن امکانپذیر شد

پژوهشگران آمریکایی، سیستم جدیدی ابداع کرده‌اند که می‌تواند موقعیت روبات‌های پزشکی را در بدن مشخص کند.

پژوهشگران "دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو"(UCSD)، یک سیستم کارآمد برای ردیابی روبات‌های انعطاف‌پذیر پزشکی در بدن ابداع کرده‌اند که استفاده از آن بسیار ساده است. این سیستم می‌تواند بسیاری از روش‌های پیشرفته کنونی را به کار ببرد و در عین حال‌، هزینه کمتری هم دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بسیاری از سیستم‌های کنونی باید در معرض تشعشع قرار بگیرند اما این سیستم جدید، به تشعشع نیازی ندارد.

"تانیا موریموتو"(Tania Morimoto)، استاد مهندسی مکانیک دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو و مبدع این سیستم گفت: روبات‌های پزشکی به خوبی در فضای محدود داخل بدن کار می‌کنند و ابزاری ایمن هستند اما ردیابی موقعیت آنها در بدن کار دشواری است؛ در نتیجه اگر امکان ردیابی ساده‌تر آنها فراهم شود، مزایای بسیاری هم برای پزشکان و هم برای بیماران خواهد داشت.

پژوهشگران یک آهن‌ربا را روی روبات انعطاف‌پذیری قرار دادند که می‌تواند به قسمت‌های پیچیده داخل بدن وارد شود. "کانر واتسون"(Connor Watson)، دانشجوی مقطع دکتری مهندسی مکانیک در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو گفت: ما با روباتی کار کردیم که از یک نایلون بسیار باریک ساخته شده است. نرمی این روبات موجب می‌شود که آسیب زیادی به محیط اطراف خود نرساند و گزینه ایده‌آلی برای کاربردهای پزشکی باشد.

پژوهشگران از روش‌های موقعیت‌یابی آهن‌ربا استفاده کردند که مانند یک GPS عمل می‌کرد و توانستند با این کار، یک مدل رایانه‌ای برای پیش‌بینی موقعیت روبات ارائه دهند. مدل رایانه‌ای توانست قدرت میدان مغناطیسی اطراف آهن‌ربا را مشخص کند. پژوهشگران براساس میزان قدرت توانستند محل قرار گرفتن روبات را در بدن مشخص کنند.

همه تجهیزات این سیستم از جمله روبات، آهن‌رباها و تنظیم موقعیت آهن‌ربا فقط حدود ۱۰۰ دلار هزینه داشت.

موریموتو افزود: ما امیدواریم که ابزار مکان‌یابی ما بتواند به بهبود فناوری چنین روبات‌هایی کمک کند. ما قصد داریم پژوهش خود را پیش ببریم و از آن در کاربردهای بالینی استفاده کنیم.

این پژوهش، در مجله "IEEE Robotics and Automation Letters" به چاپ رسید./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آهن ربا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۴۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون کار ردیابی سوسک سرخرطومی خرما در سطح بیش از ۷۰ هزار هکتار از باغات نخل استان انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، غلامحسین تیموری اظهار داشت: سوسک سرخرطومی حنایی به‌ عنوان یکی از خطرناک‌ترین آفت‌های درختان نخل نام برده می‌شود که برای زندگی و تغذیه به طور معمول از تنه درخت استفاده می‌کند. 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان افزود: از ابتدای سال گذشته تاکنون کار ردیابی سوسک سرخرطومی خرما در سطح بیش از 70 هزار هکتار از باغات نخل استان انجام شده است. 

وی گفت: در جریان ردیابی و مبارزه با سوسک سرخرطومی حنایی تعداد 83 هزار و 857 اصله خرما آلوده تشخیص داده شده که تیمار 83 هزار و 486 اصله درخت خرما انجام و 371 اصله نخل نیز به دلیل میزان بالای خسارت وارده شده امحا شد.

تیموری تصریح کرد: آفت سرخرطومی خرما علاوه بر خسارت مستقیم که از بابت تغذیه لارو آفت از تنه درخت و آوندهای آن انجام می شود عامل ورود عوامل قارچی و باکتریایی به داخل تنه بوده که در نهایت درصورت عدم مبارزه به موقع باعث مرگ درخت می‌شود.

 مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت آموزش کشاورزان و مشارکت آنان در کنترل سوسک سرخرطومی خرما در سطح نخلستان‌های وسیع استان، گفت: کارشناسان حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی آمادگی لازم برای آموزش شیوه‌های ردیابی و مبارزه با این آفت خطرناک را دارند.

گفتنی‌است با توجه به اینکه این آفت در سال دارای بیش از سه نسل است و ردیابی باغات آلوده در چند مرحله مستمر انجام می‌شود.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • چهار معیار مهم سلامتی در ساعت‌های هوشمند
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • وقتی روبات دروازه بان توپ ستارگان فوتبال را مهار می کند ولی از پوتین گل می خورد / فان
  • مبارزه با سوسک خرما در ۷۰ هکتار از نخلستان‌ها
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • عرضه کتاب‌های غیرمجاز در نمایشگاه مجازی امکانپذیر نیست +فیلم
  • آشنایی با سیستم مرموز چشم پنتاگون در مدار زمین | از ردیابی تا کشتار موشک‌ها! +تصویر
  • اصفهان،میزبان کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای
  • پوست الکترونیک کشسانی که حس لامسه به روبات‌ها می‌دهد
  • ساعت هوشمند Black Shark GS3 عرضه شد