Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس بازار سرمایه گفت: حتما روش مستقیم بهتر است و مردم این روش را انتخاب کنند که سهامشان دست خودشان باشد تا هر زمان که به پول نیاز داشته باشند، بتوانند بفروشند. همچنین می‌توانند از کارگزاری ها، شرکت‌های مشاوره سرمایه گذاری یا افراد تحلیلگر و خبره مشورت بگیرند که پس از آزادسازی، سهام خود را نگه دارند یا بفروشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه بورس، بانک و بیمه بازارنیوز: سید حمید میرمعنی، کارشناس بازار سرمایه، در گفتگو با بازارنیوز، در پاسخ به این سوال که کدام روش برای آزادسازی سهام عدالت مناسب‌تر است، اظهار داشت: به نظر می‌رسد که شیوه مستقیم آزادسازی سهام عدالت بهتر باشد. البته نکته‌ای که وجود دارد این است که با این اوضاع و احوال اقتصاد و بازار سرمایه، به نظر می‌رسد مدت زمان زیادی برای اجرایی شدن این طرح طول بکشد.

وی افزود: حتما روش مستقیم بهتر است و مردم این روش را انتخاب کنند که سهامشان دست خودشان باشد تا هر زمان که به پول نیاز داشته باشند، بتوانند بفروشند. همچنین می‌توانند از کارگزاری ها، شرکت‌های مشاوره سرمایه گذاری یا افراد تحلیلگر و خبره مشورت بگیرند که پس از آزادسازی، سهام خود را نگه دارند یا بفروشند.


میرمعینی در واکنش به این تحلیل که مردم سواد بورسی ندارند و بهتر است روش غیر مستقیم را انتخاب کنند، گفت:  مگر هر کسی که وارد بازار خودرو می‌شود، سواد آن را دارد؟ مگر کسی که وارد بازار طلا می‌شود، واقعا سواد رفتارشناسی این بازار را دارد؟  این افراد طلا و ارز و... در اختیار خودشان است و می‌توانند با مشاوره افراد خبره، برای آن‌ها تصمیم گیری کنند.

وی ادامه داد: در بازار سرمایه هم همین قاعده وجود دارد. ترکیب مختلفی از سهم ها، از صنعت‌ها و شرکت‌های مختلف، در اختیار افراد قرار می‌گیرد و اگر روش مستقیم انتخاب کنند، هر زمان که تصمیم بگیرند، می‌توانند بخشی از آن یا حتی همه آن‌ها را بفروشند یا اینکه سهم‌ها را نگهداری کنند و از سود آن‌ها استفاده کنند؛ بنابراین سرمایه گذاری در بورس هم مثل سرمایه گذاری در بازار‌های دیگر است.


وی از شفافیت بیشتر شرکت‌هایی که سهامشان جزء سبد سهام عدالت هست، گفت: این شرکت‌ها عمدتا از شر کت‌های بورسی هستند و حتما قیمت هایشان هم شفاف است، بنابراین خیلی احتمال این که افت فاحشی برای فروشنده اتفاق نمی‌افتد و اگر بخواهند بفروشند می‌توانند با مشورت از طریق نهاد‌های مالی مثل کارگزاری‌های سازمان بورس و اوراق بهادار، این کار را انجام دهند.


میرمعینی در پایان خاطرنشان کرد: مطمئن باشید کسانی که در شرکت‌های سرمایه گذاری استانی هستند و اگر سهامداران روش غیر مستقیم برای آزادسازی سهام عدالت را انتخاب کنند، سهامشان در دست این‌ها قرار می‌گیرد، خیلی بیشتر از افراد معمولی از بازار نمی‌دانند و نمی‌توانند مثل تحلیلگران و کارشناسان بازار با واقعیت تطبیق پیدا کند. لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000IJd برچسب ها: بورس ، سهام عدالت ، آزادسازی سهام عدالت

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: بورس سهام عدالت آزادسازی سهام عدالت آزادسازی سهام عدالت انتخاب کنند بازار سرمایه سرمایه گذاری شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۵۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت

ایتنا - ارزش بازار آلفابت روز جمعه در پی انتشار گزارش مالی این شرکت که سرمایه‌گذاران را مطمئن کرد شرکت مادر گوگل، یک بازیگر بزرگ در هوش مصنوعی خواهد بود، از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد.
سهام آلفابت روز جمعه ۱۰ درصد افزایش یافت و به ۱۷۱.۹۵ دلار رسید که بزرگترین افزایش یک روزه از ژوئیه سال ۲۰۱۵ بود و ارزش بازار این شرکت را به ۲.۱۵ تریلیون دلار رساند. این رشد، تقریبا ۲۰۰ میلیارد دلار به ارزش بازار آلفابت افزود و یکی از بزرگترین افزایش‌های روزانه را در تاریخ بازار سهام رقم زد. سهام این شرکت امسال ۲۳ درصد رشد کرده است در حالی که رشد شاخص نزدک ۱۰۰، حدود ۵.۳ درصد بوده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، نقطه عطف ۲ تریلیون دلاری، پس از انتشار نتایج مالی این شرکت حاصل شد. درآمد آلفابت تحت تاثیر عملکرد قوی واحد رایانش ابری این شرکت، فراتر از انتظارات بود. تقاضای ابری، تحت تاثیر رشد هوش مصنوعی بوده است و همزمان، آلفابت با اعلام سود نقدی و برنامه بازخرید ۷۰ میلیارد دلاری سهام، سرمایه‌گذاران را تشویق کرد.

وین کوفمان، تحلیلگر شرکت «فونیکس فایننشیال سرویس» گفت: آلفابت به شکل فوق‌العاده‌ای مدیریت می‌شود. جریان نقدی آزاد آن، فوق العاده مبهوت‌کننده است و یک بودجه عظیم برای تحقیقات و توسعه دارد. از این رو، هر چند هیچ کس نمی‌داند کدام شرکت، بهترین محصولات هوش مصنوعی را دارد اما مشکل بتوان علیه آلفابت، شرط بست.

اگرچه ارزش بازار آلفابت در سال ۲۰۲۱، در یک روز معاملات، از سطح ۲ تریلیون دلار عبور کرد و اوایل ماه میلادی جاری، بار دیگر از این سطح توانست عبور کند اما برای نخستین بار است که در بالای ۲ تریلیون دلار بسته شد. شرکت انویدیا تحت تاثیر تقاضا برای تراشه‌های هوش مصنوعی، اوایل امسال از مرز ۲ تریلیون دلار عبور کرد در حالی که آمازون، فاصله زیادی با این رکورد ندارد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مسیر رسیدن به این نقطه عطف، هموار نبوده است. ارزش سهام آلفابت در بحبوحه انتقادهای جدی نسبت به محصولات هوش مصنوعی این شرکت، نوسان داشته است و قبل از گزارش درآمد، برخی از سرمایه‌گذاران، توانایی آلفابت برای رقابت با شرکتهایی مانند OpenAI در این حوزه را زیر سوال برده بودند.

دیگر خبرها

  • خبرخوش برای سهامداران عدالت/تا این تاریخ سود را پرداخت می‌کنیم
  • سود مرحله سوم سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • تاریخ دقیق واریز مرحله سوم سود سهام عدالت مشخص شد
  • ارزش بازار آلفابت از ۲ تریلیون دلار گذشت
  • دارندگان سهام عدالت برای دریافت سود عجله کنند / فرصت یک هفته‌ای برای دریافت معوقات سود سهام عدالت
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • مبلغ دقیق مرحله سوم سود سهام عدالت / مرحله سوم سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند