Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده نیروی انتظامی در اولین نشست قرارگاه کاهش تصادفات بر اجرای اقدامات اثربخش در کاهش سوانح رانندگی و جان باختگان جاده ای تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، سردار حسین اشتری در اولین جلسه قرارگاه کاهش تصادفات کشور، ضمن آرزوی قبولی طاعات و با اشاره به شهادت شهید"بارانی"، گفت: شهادت این شهید زنده دوران را نیز تبریک و تسلیت عرض می کنم؛ شهید بارانی که در سال 83 در سیستان و بلوچستان طی درگیری با اشرار مجروح شد، روز گذشته شهد شیرین شهادت را نوشید ودعوت حق را لبیک گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به عیادتش از این شهید زنده، در دوران حیاتش، بیان کرد: بنده واقعاً ایثارگری های همسر این شهید والامقام را به چشم دیدم و برای این بانوی مکرمه آرزوی توفیق و اجر معنوی دارم.

سردار اشتری در ادامه با اشاره به برگزاری اولین جلسه قرارگاه کاهش تصادفات به صورت ویدئو کنفرانسی با حضور همه روسای پلیس راهور استان ها، پلیس راه و ...، خاطرنشان کرد: سفیدپوشان راهنمایی و رانندگی در همه ایام اعم از تابستان، زمستان، تعطیلات، مناسبت ها، اعیاد و... مشغول خدمات رسانی به مردم هستند و بنده از این تلاش شبانه روزی و بی وقفه نیروهای پلیس راهور قدردانی می کنم و به همه همکارانم خداقوت می گویم.

فرمانده ناجا با اشاره به حضور مقام معظم رهبری به دانشگاه علوم انتظامی امین در شهریورماه سال 96، خاطرنشان کرد: معظم له طی این شرف یابی در سخنانی بر کاهش تصادفات و جان باختگان جاده ای تاکید ویژه ای داشتند و به تعیین سهم و نقش همه دستگاه های مسئول اشاره کردند بنابراین همه ما وظیفه داریم از نظر شرعی، قانونی و اخلاقی برای کاهش جان باختگان جاده ای و سوانح ترافیکی تلاش کنیم که قطعاً این روش و منش ما رضایت خداوند را در پی دارد.

وی تاکید کرد: کاهش تصادفات و جان باختگان جاده ای، توسعه نظم و انضباط ترافیکی، ارتقاء فرهنگ ترافیکی و ... باید اولویت و محور کاری پلیس راهنمایی و رانندگی باشد و در این عرصه همه ظرفیت های خود را به میدان بیاورد.

سردار اشتری با تاکید براینکه کاهش تصادفات و جانباختگان جاده ای را به جد دنبال می کنیم، تصریح کرد: برای تحقق این مهم، همه توان‌مان را اعم از عِده و عُده، امکانات و تجهیزات و... را به میدان آورده ایم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تعیین اولویت های ماموریتی نیروی انتظامی، خاطرنشان کرد: ناجا ماموریت های خود را بر مبنای اولویت ها، پیش می برد و در این میان تلاش برای کاهش تصادفات و جانباختگان جاده ای از برنامه های راهبردی و در خط مقدم ماموریت ها است.

وی با بیان اینکه باید با برنامه و اثربخش اقدام کنیم، خاطرنشان کرد: لازم است، فرماندهان انتظامی استان ها و مسئولان ستادی پلیس راهور با توسل بر حرکتی نوین و پرشتاب در راستای کاهش تصادفات و جان باختگان جاده ای، اقدامات عاجل و اثربخش انجام دهند و در این میان برای همراه سازی سایر دستگاه ها، سهم آنها را تعیین و مطالبه گری کنند.

وی با اشاره به لزوم تلاش برای ارتقاء فرهنگ ترافیکی در کشور، عنوان کرد: تولید فیلم، انیمیشن، پویا نمایی، سریال سازی و... در ارتقاء فرهنگ ترافیک می تواند کارساز باشد بنابراین شایسته است که معاونت اجتماعی ناجا و پلیس راهنمایی و رانندگی در این حوزه اقدامات ماندگار انجام دهند.

فرمانده نیروی انتظامی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به عزم جدی برای تحقق هوشمند سازی پلیس طی یک برنامه مدون سه ساله، تاکید کرد: پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا باید در تحقق هوشمند سازی پیشتاز و پیشگام باشد؛ البته تحقق این مهم در این پلیس آغاز شده و شاهد هستیم که بخشی از مدیریت ترافیکی و ارائه خدمات لازم به کاربران ترافیک از روند هوشمند سازی عبور می کند.

وی یادآور شد: روند هوشمند سازی همه پلیس های تخصصی را با دقت و جدیت بررسی و دنبال می کنیم و در پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا این مهم را با هدف به لبیک به انتظارات مقام معظم رهبری مبنی بر کاهش جانباختگان جاده ای و تصادفات، اجرایی و عملیاتی می کنیم.

سردار اشتری، تلاش برای ارتقاء انگیزه کاری و خدمتی همه نیروهای پلیس را مهم دانست و گفت: باید برای ارتقاء انگیزه خدمتی نیروها برنامه های مستمر و مدون داشته باشیم.

عالی ترین مقام انتظامی کشور تاکید کرد: همان گونه که به ارتقاء انگیزه خدمتی کارکنان باید بهاء دهیم، آنان را بایستی به دانش روز مجهز کنیم، چراکه آموزش نیروها در حوزه بهره وری از تجهیزات به روز، مقدمه هوشمند سازی و تحقق پلیس هوشمند است.

سردار اشتری ادامه داد: هوشمندسازی پلیس نیازمند بهره وری مناسب و بهینه از همه تجهیزات است و بنده بر استفاده بهینه از سرمایه های مادی و معنوی سازمان و حفظ بیت المال تاکید ویژه ای دارم.

وی گفت: بنده و هیئت رئیسه ناجا بر ماموریت ها اشراف کامل داریم بنابراین در تلاش هستیم سازوکارهای لازم را برای سرعت بخشی به اجرای ماموریت ها و ارائه خدمات مطلوب به مردم فراهم کنیم.

فرمانده ناجا با اشاره به تقویت ناوگان خودرویی پلیس راهنمایی و رانندگی، خاطرنشان کرد: استفاده از پهپادها برای مدیریت و کنترل ترافیکی یک اصل اساسی است و در کنار اینها تقویت سرپنجه های عملیاتی را نیز از الزامات می دانیم.

براساس گزارش سایت پلیسس، پیش از سخنان سردار فرمانده نیروی انتظامی، سردار" قاسم رضایی" با تاکید برتعیین سهم سایر دستگاه ها در کاهش تصادفات، راهبردهایی را بیان و سردار "هادیانفر" رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی ناجا نیز گزارشی از اقدامات صورت گرفته ارائه کرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ناجا پلیس راهنمایی و رانندگی جان باختگان جاده ای کاهش تصادفات و جان نیروی انتظامی هوشمند سازی سردار اشتری ماموریت ها دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۵۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی/ خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد

روابط عمومی بانک مرکزی با تشریح اقدامات این بانک برای کنترل نقدینگی، از کاهش قدرت خلق پول بانک‌ها و موسسات اعتباری ناتراز خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، روابط عمومی بانک مرکزی در واکنش به برخی ادعاها درباره مدیریت نقدینگی اعلام کرد: روند صعودی رشد نقدینگی و ثبت ارقام بی‌سابقه این متغیر در پایان سال ۱۳۹۹ و نیمه اول سال ۱۴۰۰ مسئله‌ای بس نگران کننده بود که تداوم آن می‌توانست اقتصاد کشور را با معضلات و مخاطرات گوناگونی مواجه سازد و ضمن افزایش نااطمینانی‌ها در تصمیمات خرد فعالان اقتصادی کشور، آثار مخربی بر متغیرهای کلان اقتصای به وجود آورد.

حال که حدود دو سال از آن مقطع نگران کننده گذشته است، ‎متغیرهای پولی کشور در وضعیت نسبتاً پایداری قرار گرفته‌اند و آمارها حاکی از تحقق اهداف بانک مرکزی در کنترل رشد نقدینگی و قرار گرفتن در محدوده‌های تعیین شده دارد.

مرور مسیر طی شده نشان دهنده آن است که نرخ رشد دوازده‌ماهه نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه ۱۴۰۰ طی یک روند نزولی به ۳۱.۱ درصد در پایان سال ۱۴۰۱ و متعاقباً به ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ رسیده است.

ارقام فوق به خوبی بیانگر توفیق بانک مرکزی در اجرای سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها و دستیابی به اهداف کنترل رشد کل‌های پولی و مدیریت رشد نقدینگی در محدوده هدف تعیین شده برای سال ۱۴۰۱ (۳۰ درصد) و سال ۱۴۰۲ (۲۵ درصد) می‌باشد.

البته در سال ۱۴۰۳ نیز همچنان هدف کنترل رشد نقدینگی از طریق استفاده از مجموعه ابزارهای سیاست پولی از جمله کنترل رشد ترازنامه بانک‌ها با قدرت بیشتری پیگیری خواهد شد و بر این اساس هدف رشد نقدینگی ۲۳ درصد با دامنه نوسان مثبت و منفی ۲ درصد در راستای دستیابی به هدف مهار تورم تا نقطه مطلوب و نیز کمک به رشد اقتصادی تعیین شده است.

لازم به ذکر است که در دوره اخیر، بانک مرکزی توجه ویژه‌ای به کنترل ‎خلق پول بانک‌ها داشته و دستاورد مهم بدست آمده در زمینه کاهش رشد نقدینگی به طور مشخص از طریق تنظیم و اعمال جدی سیاست کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها حاصل شده است.

در این چارچوب، ‎بانک مرکزی در راستای کنترل رشد خلق پول بانک‌ها و موسسات اعتباری، در سال ۱۴۰۱ ضوابط ناظر بر کنترل مقداری ترازنامه بانک‌ها را تکمیل و اصلاح نمود و علاوه بر کنترل دارایی‌ها، کنترل بدهی‌های ترازنامه بانک‌ها (به ویژه بانک‌های ناتراز و ناسالم) را در دستور کار قرار داد.

همچنین در سال ۱۴۰۱ بانک مرکزی در جهت دستیابی به هدف رشد نقدینگی تعیین شده با پیگیری جدی سیاست کنترل مقداری رشد ترازنامه بانک‌ها و موسسات اعتباری و جریمه بانک‌های متخلف از طریق افزایش نسبت سپرده قانونی و همچنین افزایش ۰.۵ واحد درصدی نسبت سپرده قانونی بانک‌های تجاری اقدامات موثری را در جهت کنترل و کاهش قدرت خلق پول بانکها و در نهایت کاهش رشد نقدینگی انجام داد.

در دی ماه سال ۱۴۰۲ نیز بانک مرکزی با هدف مدیریت رشد نقدینگی و اطمینان از تحقق اهداف تعیین شده در رابطه با کنترل کل‌های پولی اقدام به افزایش ۰.۵ واحد درصدی سپرده قانونی بانک‌ها و موسسات اعتباری نمود.

با توجه به مطالب ذکر شده و بررسی آمارهای مربوطه ملاحظه می‌شود که مدیریت رشد نقدینگی در اقتصادی کشور در دوره اخیر، در وضعیتی کاملاً با ثبات و برخلاف ادعاهای مطرح شده توسط برخی رسانه‌ها و افراد بوده است.

کد خبر 748144

دیگر خبرها

  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی | خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی/ خلق پول بانک‌ها و موسسات ناتراز محدود شد
  • تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی
  • دو منطقه تهران در صدر جدول لیگ تصادفات پایتخت قرار گرفتند
  • دو منطقه تهران در جدول صدر جدول لیگ تصادفات شهر
  • لزوم کنترل سرعت خودرو‌ها در بزرگراه خلیج فارس و آیت الله هاشمی رفسنجانی بم
  • پلیس راهور: مناطق ۴ و ۱۲ دارای بیشترین آمار تصادفات پایتخت هستند
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • کدام مناطق پایتخت در جدول تصادفات صدرنشین هستند؟
  • انهدام ۲۱ باند زورگیر و قاپ زن در تهران