Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان همدان گفت: ۳۰ تا ۵۰ درصد از دانش آموزان روستایی استان همدان همزمان با بازگشایی مدارس از ۲۷ اردیبهشت در کلاس درس حاضر شدند. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۱۱ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

یاسر نانکلی  در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: با توجه به مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر بازگشایی مدارس از 27 اردیبهشت، 10 تا 15 درصد دانش آموزان شهری و 30 تا 50 درصد دانش آموزان روستایی در مدارس  حاضر شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه حضور در مدارس به صورت کاملا اختیاری است، ابراز کرد: بازگشایی مدارس فرصتی است تا دانش آموزانی که به فضای مجازی و آموزشی دسترسی نداشتند بتوانند اشکالات درسی خود را با  معلمان در میان بگذارند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان با بیان اینکه پروتکلهای بهداشتی در تمامی مدارس اجرا میشود، تصریح کرد: تیمهای بازرسی بر رعایت و اجرای این دستورالعملها نظارت دارند.

نانکلی افزود: تمامی مدارس به طور مرتب گند زدایی می‌شود و تجهیزاتی مانند ماسک و دستکش در اختیار پرسنل آموزشگاه و دانش آموزان قرار می‌گیرد.همچنین از دانش آموزان خواسته شده با رعایت فاصله گذاری و در روزهای متفاوتی به مدرسه بروند تا از تجمع جمعیت پیشگیری شود.

دانش‌آموزان کردستانی از بازگشایی مدارس استقبال ضعیف داشتند + تصاویرآخربن اخبار کرونا چهارمحال و بختیاری | از غربالگری عشایر در بدو ورود تا استقبال کم دانش‌آموزان از بازگشایی مدارساستقبال ضعیف دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمدی از بازگشایی مدارس + تصاویر

وی با بیان اینکه استقبال دانش آموزان روستایی از بازگشایی مدارس بیشتر از دانش آموزان شهری است، تصریح کرد: در روستاها آموزگاران از طریق درسنامه و تماس تلفنی مطالب درسی را به دانش آموزان آموزش دادند.

معاون ابتدایی استان همدان به تهیه و توزیع درسنامه در مدارس روستایی اشاره کرد و گفت: درسنامه همان جزوه های درسی است که  درآن مطالب درسی با زبانی ساده برای دانش آموز بیان شده و بر اساس آن از دانش آموز انجام تکالیف خواسته می‌شود.

نانکلی، برنامه شاد و استفاده بر برنامه های رادیویی را از دیگر راه های آموزش درسی در دانش آموزان شهری و روستایی دانست و گفت: برنامه شاد از برنامه های موفقی است که توانسته درصد بالایی از دانش آموزان را پوشش دهد.

وی درباره مدت زمان بازگشایی مدارس برای رفع اشکال، ابراز کرد: مدارس با تشخیص معلم و شورای مدارس تا 27 خرداد ماه فعال هستند.

انتهای پیام/ 743/ ت

R41405/P/S6,75/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانش آموزان روستایی بازگشایی مدارس دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۵۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • اجرا آموزش فرهنگ ترافیک در ۱۰ مدرسه همدان 
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • تکلیف کلاسهای درس شلوغ مشخص شد ‌
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • همزمانی کنکور فرهنگیان با کنکور نوبت اول نقطه قوت است
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت