Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس قنبری عدیوی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: هدف این بنیاد در استان ایجاد، محیط مناسب برای مطالعه و بهره‌گیری فرهیختگان استانی است.

وی تصریح کرد: دانش‌پژوهان و دانشجویان علاقه‌مند به امور فرهنگی و تمدنی استان، که علاقه به شناخت تمامی ابعاد فرهنگی تاریخی هنری و دیرینه‌شناسی استان دارند، می‌توانند از اطلاعات این بنیاد و همچنین از کتابخانه تخصصی آن استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قنبری، در ادامه به بانک‌های مطالعاتی ایجاد شده در این مرکز اشاره کرد و گفت: بانک‌های پژوهشی و مطالعاتی دقیق و علمی در این مرکز بوجود آمده است که می‌توان به بانک اطلاعات هنرمندان، مفاخر و مشاهیر استان فولکلور و فرهنگ، بانک گویش‌ها و زبان‌شناسی استان اشاره کرد.

رییس بنیاد ایرانشناسی چهارمحال و بختیاری در ادامه به اهمیت منطقه زاگرس میانی پرداخت و اظهار داشت:زاگرس میانی به عنوان یک لایه کهن در فرهنگ ایرانی شناخته می‌شود و مطالعات باستان ‌شناسی و تاریخی، نشان از اهمیت بسیار بالای منطقه زاگرس به ویژه منطقه زاگرس میانی که استان‌های چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد. خوزستان. لرستان و استان‌هایی که به نحوی با  فرهنگ، گویش و آیین‌های چهارمحال و بختیاری در تماس هستند و  ارتباط و پیوستگی خوبی را با هم دارند، را نشان می‌دهد.

به عقیده وی، بنیاد ایرانشناسی فرصتی است برای علاقه‌مندان به تاریخ، فرهنگ، هنر، موسیقی، ادبیات و شعر و حتی مستندات شنیداری و دیداری تا بهتر با هویت و تاریخ فرهنگ ایرانی و استان‌های مختلف و اقوام مختلف آشنا شوند.

قنبری، در ادامه به کتابخانه تخصصی بنیاد ایرانشناسی استان اشاره کرد و گفت: کتابخانه تخصصی بنیاد استان با گردآوری تمامی منابع مرجع مربوط به تاریخ ایران و استان در رشته‌های مختلف تاریخ، ادبیات، مردم‌شناسی، جامعه‌شناسی، هنر در استان تاسیس و راه اندازی شده است.

به گزارش ایرنا، بنیاد ایرانشناسی شعبه چهارمحال و بختیاری در سال ۱۳۷۸ در شهرکرد تاسیس و راه اندازی شد.

برچسب‌ها زندگی عشایری چهارمحال وبختیاری بنیاد ایرانشناسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری چهارمحال وبختیاری بنیاد ایرانشناسی زندگی عشایری چهارمحال وبختیاری بنیاد ایرانشناسی چهارمحال و بختیاری بنیاد ایرانشناسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۷۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید منادی در نخستین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، اظهار داشت:  در استان خوزستان 14 دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه‌داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهدیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مسئله یک مسئله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خود کم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچون سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجراست به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است
  • نام خلیج فارس همیشه ماندگار است
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • راه حل مسائل فرهنگی بازگشت به سیاست و سیاستگذاری
  • ماجرای مسلمان شدن ژوزه مورایس چه بود؟
  • گلزار شهدا یک فرصت برای کار فرهنگی است
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود
  • سنندج؛ خاستگاه فرهنگ و هنر اصیل ایرانی
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد