Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@19:31:17 GMT

۷۰درصد تولیدات دارویی البرز صادر می شود

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۱۷۱۶۹

۷۰درصد تولیدات دارویی البرز صادر می شود

جهانگیر شاهمرادی روز چهارشنبه در نشست رسیدگی به مشکلات شرکت های دارویی البرز افزود: اکنون ۵۱ واحد دارویی در البرز فعال است و ۲ واحد غیرفعال نیز در آینده نزدیک با رفع مشکلات شان به چرخه تولید دارو بازمی گردند.
وی ادامه داد: با هدف رشد و توسعه هرچه بشیتر فعالیت های اقتصادی و صادراتی دراین زمینه  ایجاد و راه اندازی انجمن صنایع دارویی البرز مد نظر قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهمرادی یادآور شد: بیشترواحدهای تولید داروی البرز، شرکت های دانش بنیان هستند که با تشکیل انجمن صنایع دارویی می توان از ظرفیت آنها در حوزه های مختلف استفاده کرد. 
وی اضافه کرد:  برای رفع مشکلات نقدینگی صنایع داروسازی استان  البرز نیز مقرر شده است قسمت هایی از مواد اولیه با ارز نیمایی خریداری شود که نیازمند این است که سرمایه در گردش مورد نیاز را برای واحدهای صنعتی تامین کنیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار البرز اظهار داشت: با توجه به تاکید استاندار البرز مقرر شده است از تسهیلات ویژه دولت که امسال منهای بسته رونق تولید، به ما تعلق می گیرد پرونده های شرکت های تولید دارو تشکیل شده و به مرور تسهیلات مدنظر تزریق شود.
شاهمرادی ادامه داد: رصد اقدامات، شناسایی و رفع موانع صنایع دارویی در سال جاری یکی از اولویت های است که به صورت ویژه از سوی معاونت اقتصادی در دست پیگیری است چرا که دارو کالایی است که سلامت مردم  را تامین می کند و باید در اولویت امور نیز قرار گیرد. 
وی با تاکید بر تقویت ارتباط با دانشگاه ها و ایجاد بانک اطلاعاتی فارغ التحصیلان گفت: اکنون در بسیاری از حوزه های تولیدی نیاز به نیروهای توانمند و تخصصی وجود دارد. بر این اساس تفاهم نامه ای با سازمان فنی و حرفه ای منعقد شده است تا به منظور تامین نیروی تخصصی در طرح اشتغال مهارت محور قرار گرفته و با دریافت آموزش های تخصصی و مورد نیاز واحدهای تولیدی و صنعتی بسترهای لازم به منظور کاهش نرخ بیکاری و مهارت افزایی در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی فراهم شود.

دراستان البرز سه هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و صنعتی فعال هستند.

اکنون  بیش از ۱۵۰ برند معتبر کشوری در استان البرز مستقر است ، تولید ۳۰ درصد از قطعات خودرو در البرز ، فعالیت ۵۳ کارخانه تولید دارو که حدود ۷۰ درصد داروی مورد نیاز کشور را تامین می کنند  از شاخص های صنعتی البرز به شمار می رود.

 وجود ۱۶۴ واحد صنعتی دانش بنیان  از دیگر ظرفیت های اقتصادی البرز است.

برچسب‌ها سازمان غذا و دارو وزارت صنعت معدن و تجارت استانداری البرز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو وزارت صنعت معدن و تجارت استانداری البرز سازمان غذا و دارو وزارت صنعت معدن و تجارت استانداری البرز تولید دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۷۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • تامین ارز برای واردات کالا‌های اساسی، صنایع و خدمات از ۴.۸ میلیارد دلار گذشت
  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • گیلان قطب صنایع غذایی در کشور
  • افتتاح نخستین طرح صنعتی گیلان در سال جهش تولید
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • جهش تولیدات صنعتی با کمک بخش نخبگانی از طریق تقویت حضور دانش‌بنیان‌ها در صنایع بزرگ
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی