Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-02@03:00:25 GMT

لزوم حمایت جهانی از کشورهای درگیر با ملخ صحرایی

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۱۷۲۳۴

لزوم حمایت جهانی از کشورهای درگیر با ملخ صحرایی

این روزنامه انگلیسی زبان درحالی نسبت به تهدید ملخ صحرایی ابراز نگرانی می‌کند که سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) قرار است تا روزهای آینده با اعلام درخواست مدیریت بحران، به دنبال تامین منابعی برای پاکستان با هدف مهار هجوم ملخ‌هایی صحرایی باشد. 

تازه‌ترین گزارش فائو حاکی است: ۳۸ درصد از مناطق پاکستان شامل ایالت بلوچستان، سِند و پنجاب به محل تولید مثل ملخ صحرایی تبدیل شده و در صورت عدم کنترل، خطرهای بیشتری را به دنبال خواهد داشت و هجوم ملخ‌ها به سایر مناطق پاکستان گسترش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

براساس این گزارش، روزنامه انگلیسی زبان داون روز چهارشنبه در سرمقاله‌ای با عنوان «تهدید ملخ» نوشت: آفت ملخ‌هایی صحرایی طی چند سال اخیر دامن گیر بسیاری از نقاط جهان به ویژه ایران و پاکستان شده و پوشش گیاهی و مزارع را با تهدید جدی روبرو کرده است اما این خطر همزمان با پدیده همه گیر کووید-۱۹ ابعاد جدیدی به خود گرفته است تا جایی که کارشناسان نسبت به امنیت غذایی ابراز نگرانی می‌کنند. 

در این سرمقاله آمده است: امنیت غذایی، مراقبت از معیشت روستایی و کشاورزی پایدار باید در برنامه ریزی اساسی کشورهای کرونا زده قرار بگیرد اما در چنین وضعیتی، کشورهایی مانند ایران و پاکستان که با برخی از مسائل اقتصادی مواجه هستند، مبارزه با پدیده ملخ صحرایی برای آنان دشوارتر شده است به همین دلیل کشورهای توسعه یافته جهان باید در مسیر کمک به غلبه بر پدیده ملخ صحرایی گام برداشته و در تلاش‌ها برای جلوگیری از بروز بحران امنیتی غذایی سهیم شوند. 

روزنامه داون هشدار داد که در صورت عدم توفیق در جنگ علیه ملخ صحرایی، معیشت کشورهای درگیر در مقایسه با وضعیت کووید-۱۹ بیشتر آسیب دیده و امنیت غذایی تا ماه‌های آینده وخیم‌تر خواهد شد. 

طی گفت وگوهای تلفنی اخیر میان رئیس جمهوری اسلامی ایران و نخست وزیر پاکستان و وزیران امور خارجه دو کشور، طرف پاکستانی با طرح پدیده هجوم ملخ صحرایی در منطقه، بر همکاری جمعی برای مقابله با این تهدید تاکید کرد.  

سازمان مدیریت بحران پاکستان اعلام کرد: خطر هجوم ملخ صحرایی نسبت به سال گذشته افزایش یافته و متعاقب آن پیش بینی می‌شود میزان خسارت اراضی کشاورزی نیز چندبرابر شود.  

سفیر ایران در پاکستان نیز اخیراً با بیان اینکه حمله ملخ صحرایی باعث به خطر افتادن امنیت غذایی میلیون‌ها انسان شده گفت: تقویت همکاری تهران و اسلام‌آباد برای پیشگیری از هجوم ملخ صحرایی به عنوان یک تهدید مشترک اجتناب ناپذیر است. 

«سید محمد علی حسینی» گفت: جمهوری اسلامی ایران و پاکستان در طول تاریخ ثابت کرده‌اند که می‌توانند با همکاری و تلاش بر دشواری‌ها فایق آیند. امسال نیز مقامات مربوطه در دو کشور مشکل آفات را با مداخله به موقع و بررسی مناسب حل خواهند کرد.  

وی افزود: آنچه باید به خاطر بسپاریم این است که تحریم‌های فلج کننده علیه ایران باعث شده میزان قابل توجهی از منابع تخصیص یافته به مقابله با ملخ‌های صحرایی کاهش یابد.  

سفیر ایران هشدار داد که اگر ما نتوانیم آفات ناشی از حمله ملخ‌های صحرایی را کنترل کنیم، کشور برادر و همسایه ما پاکستان نیز لطمه خواهد دید. بنابراین، موضوع تحریم‌ها و آثار ناشی از آن فقط برای ایران نیست و نیاز است ما (ایران و پاکستان) صدای اعتراض خود را بلند کنیم. 

برچسب‌ها پاکستان ملخ صحرایی فائو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پاکستان ملخ صحرایی فائو پاکستان ملخ صحرایی فائو ایران و پاکستان امنیت غذایی ملخ صحرایی هجوم ملخ ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۷۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیزش دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی ظرفیت جهانی شدن دارد

قائم مقام رئیس جهاددانشگاهی گفت: اعتراض دانشجویان در کشورهای مختلف علیه سیاستهای جنگ طلبانه و ضدبشری به یک جنبش دانشجویی و دانشگاهی بین المللی تبدیل شده که ظرفیت جهانی شدن را دارد. - اخبار سیاسی -

حسن فارسی قائم مقام رئیس جهاددانشگاهی، در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، با اشاره به خیزش جهانی دانشجویان به‌ خصوص در کشورهای غربی و آمریکا علیه رژیم صهیونیستی و حمایت از مردم غزه اظهار داشت: پس از گذشت بیش از 200 روز از آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه و کودک کشی این رژیم جنایتکار که منجر به شهادت رسیدن بیش از 34 هزار نفر در غزه شد شاهد بیداری وجدان عدالتخواه جهانی به ویژه  قشر نخبگان و دانشجویان در کشورهای مختلف جهان از جمله آمریکا و اروپا هستیم و آنها با برگزاری تجمعات اعتراض آمیزی خواستار توقف جنایت در غزه و همچنین تغییر سیاستهای آمریکا در برابر اقدامات رژیم صهیونیستی هستند.

وی افزود: اعتراضات دانشگاهیان که از 9 روز پیش و از دانشگاه کلمبیا در نیویورک آغاز شد، امروز به دیگر دانشگاه‌ها نیز کشیده شده و دانشجویان در شهرهای مختلف آمریکا و برخی کشورهای اروپایی خواهان توقف جنایت های رژیم صهیونیستی در غزه هستند. شدت ظلم و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه باعث به ستوه آمدن نسل جوان و دانشجویان در کشورهای غربی که محصور در مادیات هستند نیز شده و آنها را  به دور از مصلحت اندیشی سیاسی و اقتصادی به میدان آورده است. این موضوع در جامعه مهمترین حامی این رژیم یعنی آمریکا، نیز قابل مشاهده است.

قائم مقام رئیس جهاددانشگاهی افزود: ازسوی دیگر در روزهای گذشته شاهد تصاویری از برخورد خشن و به دور از انسانی پلیس ضد شورش و گارد ملی ارتش آمریکا در برخورد با دانشجویان بودیم. همه دنیا دیدند که مدعیان دموکراسی و حقوق بشر با زیر پا گذاشتن قوانین و با ورود نیروهای نظامی به محوطه دانشگاه ها، چگونه با دانشجویان و اساتید دانشگاه که بدون سلاح و با دست خالی تنها برای بیان عقاید خود تجمع کرده بودند، برخورد کردند.

فارسی گفت: اعتراض دانشجویان در کشورهای مختلف علیه سیاست های جنگ طلبانه و ضدبشری به یک جنبش دانشجویی و دانشگاهی بین المللی تبدیل شده که ظرفیت جهانی شدن را دارد. قطعا همراهی دانشگاهیان ایران اسلامی با این خروش که خود از پیش‌قراولان مبارزه با رژیم اشغالگر قدس هستند، قابل توجه و با اهمیت است.

این استاد دانشگاه یادآور شد: اکنون که شاهد افول هژمونی نظام سلطه و خیزش ضد صهیونیستی دانشگاهیان هستیم، لازم است دانشجویان و دانشگاهیان کشورهای مسلمان نیز به رسالت انسانی خود عمل کرده و حمایت از مردم مظلوم فلسطین را ماموریت اصلی خود بدانند و در این راستا در صف نخست این جنبش عدالتخواهانه قرار گیرند.

قائم مقام رئیس جهاددانشگاهی اضافه کرد: جهادگران جهاد دانشگاهی در سراسر کشور نیز ضمن محکوم کردن جنایتهای رژیم صهیونیستی، همراه با دیگر دانشگاهیان ایران اسلامی با این جنبش جهانی همراه خواهند بود و ان شاالله به زودی شاهد افول هرچه سریعتر این رژیم و آزادی فلسطین اشغالی باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هجوم پلیس نیویورک به دانشگاه کلمبیا و بازداشت حدود ۳۰۰ دانشجو
  • هجوم برای خرید طلا
  • تظاهرات ضدصهیونیستی دانشجویان پاکستانی در مقابل کنسولگری آمریکا
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد
  • ترامپ اعضای ناتو را تهدید کرد/ پول نمی‌دهیم
  • ترامپ باز هم اعضای ناتو را تهدید کرد
  • هجوم برای خرید طلا/ چقدر طلا فروش رفت؟
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند
  • تروریسم یک تهدید مشترک برای کشورهای منطقه است
  • خیزش دانشجویی علیه رژیم صهیونیستی ظرفیت جهانی شدن دارد