Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-08@13:42:26 GMT

افزایش درآمد تولیدکنندگان لپ‌تاپ با دورکاری

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۱۷۷۱۵

افزایش درآمد تولیدکنندگان لپ‌تاپ با دورکاری

ایتنا - با توجه به شیوع گسترده کرونا که منجر به دورکاری کارمندان شد، انتظار می‌رود که فروش لپ‌تاپ و رایانه های شخصی تا پایان سال جاری میلادی و با تمدید دورکاری کارکنان به میزان قابل توجهی افزایش یابد.
شرکت لنوو به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان لپ‌تاپ و رایانه شخصی به تازگی برآورد کرده که تحت تاثیر تمدید دورکاری کارمندان در کشورهای مختلف جهان رشد قابل توجهی را در درآمدزایی و سودآوری خود تجربه خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، یانگ یوانکینگ، مدیر عامل شرکت چینی لنوو که یکی از بزرگترین تولیدکنندگان رایانه‌های شخصی و لپ تاپ در جهان به شمار می‌رود، در گفت‌وگویی با گزارشگر رویترز خاطرنشان کرده است: با توجه به شیوع گسترده و بحران پاندمی کرونا که منجر به دورکاری کارمندان و پرسنل شرکت‌های مختلف فعال در کشورهای جهان شد، انتظار می رود که فروش لپ تاپ رایانه های شخصی و سایر دستگاه های الکترونیکی و هوشمند تا پایان سال جاری میلادی و با تمدید دورکاری کارکنان به میزان قابل توجهی افزایش یابد که این امر موجب خواهد شد سودآوری و درآمدزایی سالانه لنوو رشد قابل توجهی را تجربه کند.

وی همچنین در ادامه اظهارات خود برآورد کرد که صنعت و بازارهای جهانی فروش لپ‌تاپ و رایانه های شخصی تا ۲۳ سال آینده ۲۵ الی ۳۰ درصد رشد خواهد کرد.

وی همچنین به رویترز اعلام کرده است: ما بعد از تعطیلی ناشی از شیوع گسترده ویروس کرونا، خطوط تولید کارخانه‌های خود را در چین صد درصد از سر گرفته ایم و با تمام ظرفیت خود به تولید پرداخته ایم.

طبق گزارش موسسه تحقیقاتی گارتنر در ماه گذشته، فروش و عرضه جهانی رایانه‌های شخصی تحت تاثیر پاندمی کرونا در سه ماهه نخست سال جاری میلادی ۱۲.۳ درصد کاهش یافته که بیشترین افت از سال ۲۰۱۳ میلادی تاکنون به شمار می‌رود.

طبق این گزارش سهم لنوو از فروش رایانه‌های شخصی در بازارهای جهانی در نخستین فصل از سال جاری میلادی ۲۴.۴ درصد بوده که از رقبای دیرینه خود همچون HP و Dell که به ترتیب سهم ۲۱.۵ درصد و ۱۹.۷ درصدی را به خود اختصاص داده‌اند، سبقت گرفته است.

عملکرد بالاتر از انتظار شرکت لنوو موجب رشد ۵ درصدی ارزش سهام این شرکت چینی در معاملات روز چهارشنبه شد.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: لپ تاپ دورکاری کرونا رایانه های شخصی سال جاری میلادی قابل توجهی لپ تاپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۷۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی چه تاثیری بر افزایش رفاه و کاهش فقر داشته است؟

روزبه کردونی با اشاره به اینکه مطابق گزارش‌های رسمی درآمد‌های مالیاتی دولت در سه سال گذشته بیش از ۴ برابر شده و از حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ به ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ افزایش یافته است، اظهار داشت: مناسب است مسئولین ذیربط گزارشی از تاثیرباز توزیعی این افزایش رویایی درامد‌های مالیاتی ارائه دهند تا مشخص شود تاثیر این افزایش درآمد‌های مالیاتی بر زندگی روزمره و سفره مردم و رفاه آحاد شهروندان چیست.

به گزارش ایلنا، وی با تاکید بر اینکه در بین کارکرد‌های چندگانه مالیات، یکی از مهمترین کارکرد‌ها توزیع درآمد است، لذا وقتی با افتخار اعلام می‌شود که درآمد‌های مالیاتی ۴ برابر شده است، ضروری است توضیح داده شود که این افزایش درآمد چه تاثیری بر وضعیت فقر و نابرابری داشته است.

رئیس سابق موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در ادامه اظهار داشت یک معیار مهم در خصوص صحت سنجی ادعای دولت‌ها در حمایت اجتماعی از فقرا و گروه‌های آسیب پذیر نحوه هزینه کردن و نظام بازتوزیع در آمد‌های مالیاتی است لذا بسیار مهم است که مشخص شود این افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی که مستند به گزارش‌های منتشر شده و بررسی بودجه‌های سنواتی اتفاقا بیشتر از آنکه ثروتمندان و فعالانی که فرار مالیاتی می‌کنند و یا نهاد‌های و بنیاد‌های اقتصادی اخذ شود از طریق مالیات‌های غیر مستقیم و فشار به آحاد مردم و آحاد حقوق‌بگیران دریافت می‌شود، در چه مکانیزم بازتوزیعی در مقابله با فقر و نابرابری استفاده می‌شود.

کردونی با اشاره به اینکه مرکز پژوهش‌های مجلس صراحتا اعلام کرده است نظام مالیاتی در بودجه عمومی دولت مکانیزم بازتوزیعی مشخصی ندارد لذا مهم است که توضیح داده شود در آمد‌های مالیاتی ۴ برابری در سالیان گذشته و بیش از هزار و صد میلیارد تومانی در آمد مالیاتی در ۱۴۰۳ که ۳۵% آن مربوط به مالیات اشخاص حقوقی و ٪۳۶ مربوط به مالیات بر کالا‌ها و خدمات، دو دهم درصد آن توسط نهاد‌های اقتصادی انقلابی، سه صدم درصد از مالیات بر واحد‌های مسکونی گران‌قیمت، دو دهم درصد از مالیات بر خودرو‌های لوکس اخذ می‌شود قرار است چگونه بر ارتقا رفاه و مقابله با فقر و نابرابری هزینه شود.

رئیس موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی در پایان اظهار داشت: مرکز پژوهش‌های مجلس صراحتا اعلام کرده است در سه سال گذشته هم فقر در فقرا عمیق‌تر شده است، هم افراد غیر فقیر فقیرتر شده اند، طبقه متوسط فقیرتر شده است و سرانه خط فقر سه برابر شده است، خوب بسیار ضروری است که توضیح داده شود این افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیات که اتفاقا از مهمترین ابزار‌های رفاهی برای مقابله با فقر و نابرابری است چه تاثیری بر این وضعیت فقر و نابرابری داشته است و مکانیسم بازتوزیع آن به نفع فقرا چگونه بوده است؟

دیگر خبرها

  • کسب درآمد از ارز دیجیتال بدون سرمایه
  • افزایش ۴ برابری درآمد‌های مالیاتی چه تاثیری بر افزایش رفاه و کاهش فقر داشته است؟
  • افزایش درآمد طراحی سایت با نمایندگی هاست وردپرس ایران
  • اوجی: افزایش ۴۶ درصدی استفاده از کارت سوخت شخصی در پمپ‌های بنزین
  • قیمت طلا به ۲۳۱۷ دلار رسید
  • هجوم عجیب برای خرید طلا/ فروش طلا رکورد زد
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟
  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • رشد ۲۳ درصدی درآمد کچاد در فروردین ۱۴۰۳