Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@06:12:37 GMT

کاوازاکی بیماری جدیدی نیست/ سرانجام، کرونا چه می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۱۸۵۹۶

کاوازاکی بیماری جدیدی نیست/ سرانجام، کرونا چه می‌شود؟

مدیر گروه بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: تئوری دوم کرونا می گوید بعد از پشت سرگذاشتن پیک اولیه با نوسان در طول سال های مختلف ادامه پیدا خواهد کرد، اما یقین کامل روی این تئوری نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از صاحب نیوز؛ رضا فدایی پیش از ظهر امروز در نشست خبری بیماری کرونا که با حضور خبرنگاران برگزار شده بود، اظهار کرد: کرونا در مقایسه با نزدیک ترین بیماری شبیه خود که آنفلوآنزاست مرگ و میر بیشتری از خود نشان داد و همچنین انتشار آن نیز بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر گروه بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان تصریح کرد: در مورد رفتار این بیماری در جامعه دو تئوری وجود دارد که اگر این بیماری بخواهد مثل خواهرش سارس رفتار کند، بیش از یک سال در جامعه وجود دارد و بعد از آن به طور کامل محو می‌شود.

وی افزود: اما به احتمال قوی تر تئوری دوم اتفاق خواهد افتاد و بعد از پشت سرگذاشتن پیک اولیه با نوسان در طول سال های مختلف ادامه پیدا خواهد کرد، اما یقین کامل روی این تئوری نیست.

فدایی بیان کرد: همه گیری رو به نزول است، البته تعداد بیمارهای سرپایی رو به افزایش  و از نظر بستری ها آمار رو به کاهش است و همچنین حدود ۳۰۰ نفر در بیمارستان های استان بستری هستند.

مدیر گروه بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان عنوان کرد: در پاسخ به این سؤال که در پاییز وضعیت چگونه خواهد بود باید گفت نمی دانیم، اما معمولاً یک ویروس شاخص تر حاکم خواهد بود؛ در مجموع می توان گفت در شرایط همه گیری باید تجمعات مردمی به حداقل ممکن برسد.

فدایی بیان کرد: واکسن هم مشکل بیماری کرونا را به صورت کامل حل نخواهد کرد؛ چرا که در بیماری آنفلوآنزا هم که واکسن وجود دارد این گونه است و بیشتر تأکید بر مراقبت های بهداشتی است.

وی گفت: چندین دارو برای بیماران کرونایی استفاده می شود که نمی توان به طور یقین از مفید بودن آن سخن گفت؛ به نظر می رسد داروی مالاریا برای بیماران سرپایی که زود تشخص داده شوند مفید است و البته باز هم این یقین نیست.

فدایی گفت: پلاسما درمانی به عنوان پروژه علمی در حال انجام است که نتایج آن روشن خواهد شد.

مدیر گروه بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان در مورد کاوازاکی که با تب، کاهش سطح هوشیاری و اختلالات کبد و کلیه و دستگاه گوارش همراه است، گفت: مسلم نیست کودکی که کرونا دارد و کاوازاکی گرفته است به خاطر کرونا به این بیماری مبتلاشده و یا اینکه بدون ابتلا به کرونا هم درگیر این بیماری می شد؛ چرا که قبلاً این بیماری نیز برای کودکان وجود داشته است.

وی گفت: استان اصفهان هم به صورت انگشت شمار کاوازاکی داشته و این ابتلا نیز مربوط به شرایط اکنون نبوده و و قبلاً موارد ابتلا به این بیماری را داشتیم.

فدایی در مورد کوچ عشایر هم گفت: اقدامات لازم انجام شده و از طرفی هم عشایر افراد آموزش پذیر هستند و وضعیت این بیماری در بین آن ها رصد می شود و البته در بین آن ها نیز تعداد کمی ابتلا وجود داشته است.

وی بیان کرد: در شهرستان هایی که انتظار برای مراودات با خوزستان وجود دارد، مراقبت ها تشدید شده است.

فدایی ادامه داد: برای مردمی که می خواهند تست کرونا بدهند ۷ آزمایشگاه در اصفهان این کار را با تعرفه های تعدیل شده انجام می دهند.

فدایی گفت: معیارها برای رنگ بندی هر شهر با توجه به دو هفته اخیر است و به نظر می رسد برای مباحث مدیریتی نیاز به این رنگ بندی ها وجود دارد.

وی با بیان اینکه زنجیره انتقال در تمام نقاط استان همچنان برقرار است، گفت: توصیه می کنیم که مراکزی که با تجمع همراه هستند کمی صبورتر باشند و فشار برای بازگشایی نیاورند تا از این وضعیت عبور کنیم.

فدایی بیان کرد: بیمارستان ها مجبور شدند برخی از عمل های جراحی و امورات جاری خود را به تعویق بیندازند؛ بنابراین تکلیف شده که برخی بیمارستان ها بیمار کرونایی پذیرش نکرده و بعد از ضدعفونی بتواند فعالیت خود را آغاز کنند.

مدیر گروه بیماری های واگیر مرکز بهداشت استان اصفهان با بیان اینکه وضعیت از هزار تخت اشتغالی در روز به ۳۰۰ تخت اشغالی رسیده است، گفت: بیمارهای متعددی داریم که از تماس با سطوح مبتلا شدند و این بیماری باید جدی گرفته شود.

وی گفت: هنوز اثبات نشده است که یک بار ابتلا به بیماری کرونا می تواند مانع ابتلای مجدد شود.

فدایی در پایان گفت: شهرستان های اردستان، بویین و میاندشت، خور و گلپایگان در بروز رسانی ۲۷ اردیبهشت دارای وضعیت سفید هستند.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۸۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)

          فرانک کندال، وزیر نیروی هوایی ایالات متحده پروازی آزمایشی با مدل جدیدی از جت جنگنده اف-۱۶ این کشور انجام داد. این هواپیما مجهز به یک هوش مصنوعی است که جنگنده را کنترل می‌کند و نیازی به خلبان ندارد.   به گزارش فرارو، کندال پس از فرود جنگنده در کالیفرنیا گفت که به هوش مصنوعی این جنگنده برای شلیک سلاح در زمان لازم اعتماد دارد.   سامانه هوش مصنوعی این جنگنده مجهز به تعدادی رایانه و در مرحله آزمایش و «یادگیری پرواز» به روشی امن است. این پرواز اعتمادی نمادین به نقش آینده هوش مصنوعی در نبرد‌های هوایی آمریکا محسوب می‌شود.   فرانک کندال در این باره گفت: ما تمایل داریم از هوش مصنوعی استفاده کنیم و آن را به عنوان یک چیز مستقل تصور می‌کنیم. [هوش مصنوعی] واقعا نرم افزاری است که کار را پیش می‌برد. وظایف بسیار پیچیده‌ای را انجام می‌دهد و از فناوری‌های جدیدی استفاده می‌کند که شامل محاسبات بسیار قدرتمند و ریاضیات پیشرفته برای حل مسائلی است که قبلاً نمی‌شد با رایانه حل کرد.   ارتش آمریکا قصد دارد از این فناوری برای بهره برداری از یک ناوگان هوایی بدون سرنشین ۱۰۰۰ هواپیما و پهپاد استفاده کند.   کندال اضافه کرد: ما قادر خواهیم بود از این هواپیما‌های بدون خدمه به روشی تاکتیکی در شرایطی که نمی‌خواهیم از خدمه استفاده کنیم، بهره ببریم. البته دور انداختنی نیستند و ما آن‌ها را دور نمی‌اندازیم. ما قصد داریم از آن‌ها استفاده‌های مجدد کنیم. هدف این است. اما می‌توانیم از آن‌ها به عنوان ماشه استفاده کنیم و آن‌ها را در جا‌هایی قرار دهیم که عمداً برخی از آن‌ها قربانی شوند تا آتش طرف مقابل را تحریک کنند و محل استقرار دشمن را ردیابی کنیم؛ و به طور کلی فکر می‌کنم خلبانان ما از اینکه رقیب جدیدی داشته باشند خوشحال می‌شوند.   کارشناسان صاحب نظر در امور تسلیحات و گروه‌های بشردوستانه عمیقاً نگران هستند که ادوات جنگی مجهز به هوش مصنوعی روزی بتواند به طور مستقل با پرتاب و شلیک بمب‌ها و مهمات، و بدون دخالت و تصمیم همه جانبه انسان، باعث کشتار شوند. از این رو آنان به دنبال محدودیت‌های بیشتر در استفاده از این گونه تسلیحات هستند. ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: زیباترین نمایش های هوایی جنگنده ها (فیلم) تست بمب هوشمند یک تنی ارتش ایران (فیلم) عملیات ساخت جنگنده‌های فوق پیشرفته سوخو ۵۷ در روسیه (فیلم)

دیگر خبرها

  • تساوی «آویسپا» در حضور ۲۰ دقیقه ای زاهدی
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • پرواز اولین جنگنده اف-۱۶ مجهز به هوش مصنوعی (فیلم)
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • آنتونیو رودیگر در 31 سالگی سرانجام قهرمانی در مسابقات لیگ را تجربه کرد
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • یوتیوب روی توسعه ابزار جدید هوش‌مصنوعی کار می‌کند
  • هواداران رودا خوشحال از صعودی که سرانجام نداشت