Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر از سم‌پاشی ۳۷ هزار هکتار اراضی این استان علیه هجوم ملخ‌ها خبر داد و گفت: بیشترین آلودگی آفت ملخ در عرصه مناطق کوهستانی و در حاشیه اراضی کشاورزی بوده و تاکنون خسارتی به این عرصه‌ها وارد نشده است. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۷ استانها بوشهر نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، هجوم ملخ‌های صحرایی به عنوان آفتی که امنیت غذایی و محصولات کشاورزی را در مخاطره قرار می‌دهد یکی از معضلاتی است که جوامع مختلف را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش فائو حکایت از هجوم ملخ صحرایی از شمال آفریقا و شبه جزیره عربستان به استان‌های مختلف کشور است که تاکنون  برای مبارزه با این آفت اقدامات مهم و موثری انجام شده است.

پیش بینی مسئولان جهاد کشاورزی در  تهاجم ملخ‌های صحرایی در سطح 200 هزار هکتار اراضی استان بوشهر است و این در حالی است که سال گذشته در سطح 104 هزار هکتار مبارزه با این آفت در استان انجام شده است.

 اکنون بر فعالیت کیپ‌های رصد، پایش و  مقابله با هجوم ملخ صحرایی  تشدید یافته که تاکنون این آفت با تلاش شبانه‌روزی جهادگران در این عرصه خساراتی به محصولات و اراضی کشاورزی وارد نکرده است.

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر با اشاره به مبارزه با ملخ صحرایی در اراضی ملی، منابع طبیعی و کوهستانی  اظهار داشت: آفت ملخ صحرایی از اواخر بهمن ماه سال قبل وارد اراضی استان و مبارزه علیه این افت از همان زمان آغاز شد.

محمدتقی منوچهری با بیان اینکه پارسال در هجوم ملخ‌ها بیش 104 هزار هکتار اراضی استان علیه این آفت سم‌پاشی شد گفت: امسال مبارزه با آفت ملخ با همکاری و مشارکت کارشناسان و کشاورزان انجام شد و بیشترین آلودگی آفت ملخ در عرصه مناطق کوهستانی و در حاشیه اراضی کشاورزی بوده که تاکنون خسارتی به این عرصه‌ها وارد نشده است.

وی با بیان اینکه  میزان هجوم ملخ‌های صحرایی 2 برابر سال  قبل ارزیابی شده خاطر نشان کرد:  براساس ارزیابی‌های انجام شده  تا 4 سال آینده  استان بوشهر درگیر مبارزه با ملخ صحرایی است.

رئیس جهاد کشاورزی استان بوشهر جلوگیری از وارد شدن خسارت به محصولات کشاورزی و باغی را از اهداف مهم مبارزه با ملخ صحرایی عنوان کرد  و گفت: تداوم مبارزه با این آفت سبب شده تاکنون خسارتی به محصولات وارد نشود.

منوچهری، با اشاره به سم‌پاشی دشت‌ها و مناطق کوهستانی شهرستان‌های دیر، دشتی، تنگستان و دشتستان تصریح کرد: بیشترین آلودگی آفت ملخ در عرصه‌ مناطق کوهستانی و در حاشیه اراضی کشاورزی دشتستان و دشت پلنگ دشتی است که تاکنون خسارتی به این عرصه‌ها وارد نشده‌ است.

گله‌های بزرگ ملخ وارد دشت‌های استان بوشهر می‌شود ‌موج جدیدی از هجوم ملخ‌های صحرایی از عربستان و شاخ آفریقا به بوشهر / مسئولان فکری ‌کنند یورش ملخ‌ها ‌به اراضی استان بوشهر / 200 هزار هکتار ‌در معرض خطر هجوم ملخ قرار دارد

وی، از سم‌پاشی 37 هزار هکتار اراضی این استان خبر داد و گفت: در این رابطه 30 تیم ردیاب، یک فروند هواپیمای سم‌پاش،  دستگاه‌های «یو ال وی» و  سم‌پاش زمینی در عملیات مبارزه با ملخ‌ها مشارکت دارند.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر میزان سم مصرف شده علیه آفت ملخ صحرایی را  تاکنون 18  تن  دانست و افزود: تاکنون سم‌پاشی در 28 کانون آلوده استان بوشهر انجام شده و سم‌پاشی پوره ملخ‌ها و کانون این آفت در اولویت برنامه قرار دارد.

منوچهری بیان کرد: از ایتدای ورود ملخ‌ها به استان  بوشهر 4 شهرستان این استان درگیر مبارزه با این آفت شدند که مبارزه با این آفت همچنان ادامه دارد.

وی از کشاورزان خواست با همکاری جهاد کشاورزی زمینه هجوم ملخ‌ها را کاهش دهند و روزانه مزارع و باغات خود را رصد کنند و درصورت مشاهده آفت ملخ به نزدیکترین ایستگاه جهاد کشاورزی اطلاع دهند.

انتهای پیام/190/ی

R41363/P/S6,53/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جهاد کشاورزی استان بوشهر مبارزه با این آفت هزار هکتار اراضی تاکنون خسارتی مناطق کوهستانی ملخ های صحرایی اراضی کشاورزی مبارزه با ملخ اراضی استان هجوم ملخ ها ملخ صحرایی انجام شده انجام شد سم پاشی آفت ملخ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۱۸۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر امور منابع آب مشهد گفت: در راستای اطلاع رسانی و فرهنگسازی صیانت و حفاظت از منابع آبی، در سال گذشته گروه‌های گشت و بازرسی امور آب مشهد در محدوده تحت پوشش پس از طی مراحل قانونی و با همکاری نیروی انتظامی  ۹۱ هکتار از اراضی بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها را بازگشایی و رفع تصرف کرد.

محمد برزویی افزود: در همین مدت ۶۹ هزار و ۳۸۸ متر بستر رودخانه‌ها هم لایروبی شد.

دیگر خبرها

  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • بازگشایی و رفع تصرف ۹۱ هکتار از اراضی رودخانه‌ای
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • جلوگیری از تخریب اراضی ملی در بم
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی، در سال ۱۴۰۲ با ورود دستگاه قضایی آذربایجان غربی
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه