Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-27@18:26:22 GMT

معرفی بهترین‌های اینترنتی در دوران کرونا

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۲۰۴۸۸

معرفی بهترین‌های اینترنتی در دوران کرونا

آکادمی بین‌المللی هنر‌ها و علوم دیجیتال اسامی برندگان امسال خود را که در دوران کرونا بهترین استفاده از اینترنت را کردند، معرفی کرد.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از ورایتی، جوایز وبی امسال به خاطر پاندمی کروناویروس مراسم فیزیکی خود را کنسل کرد، اما بیست‌وچهارمین نسخه آن بامداد چهارشنبه به صورت مجازی برگزار شد و «وبیز از خانه» نام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پتون آزوالت بازیگر و کمدین، مجری برنامه لایو استریم وبی بود که در عین حفظ کردن سنت‌های همیشگی خود، به بررسی چالش‌های خلق شده توسط پاندمی هم پرداخت. رخداد امسال به افراد و سازمان‌هایی اختصاص یافت که در پاسخ به کووید -۱۹ از اینترنت استفاده کردند.

جیمی فالون، تام هنکس، کاردی بی، لبران جیمز، گرتا تونبرگ، لیل ناس، دالی پارتون، سلین دیون، یونیسف، «بازی تاج و تخت» اچ‌بی‌او، ملاله یوسف‌زای، رونان فارو و تروور نوآ از جمله برندگان جوایز ۲۰۲۰ وبی بودند که توسط آکادمی بین‌المللی هنر‌ها و علوم دیجیتال معرفی شدند.

جوایز وبی همچنین افراد منتخب دستاورد ویژه خود را معرفی کرد که مخصوصاً به خاطر استفاده از پلتفرم‌های اینترنتی خود برای بهبود جوامع محلی طی دوران پاندمی مورد تجلیل قرار گرفتند.

آوی شیفمن، یک پسر ۱۷ ساله که به راه‌اندازی نخستین پایگاه داده ردیابی کووید -۱۹ کمک کرد، به عنوان فرد سال وبی شناخته شد. کریستن بل بازیگر، برنامه «مقداری خبر خوب» با مجری‌گری جان کرازینسکی، مایلی سایرس، دی‌جی دی-نایس (هنرمند سال وبی)، سوییز بیتز و تیمبالاند (برنده جایزه شکستن اینترنت وبی برای نبرد‌های زنده اینستاگرامی)، سرآشپز ماسیمو بوتورا، اپلیکیشن گوگل کلس‌روم، اینویزیبل هندز، شاپینگ انجلز، سواب اسکوئاد، تروور بدفورد و دکتر تاتیانا پراول از جمله افراد منتخب ویژه بودند.

برنامه «روزانه» به عنوان صدای سال وبی شناخته شد و جایزه ستاره سال وبی هم به برنامه هاوس‌پارتی رسید.

نشنال جئوگرافیک به عنوان شرکت رسانه‌ای سال شناخته شد و توانست روی هم رفته ۱۵ جایزه وبی را از آن خود کند. گوگل، واشنگتن پست، واکس میدیا، کانده نست، اسپاتیفای، ناسا، ای‌اس‌پی‌ان و اچ‌بی‌او همگی توانستند چند جایزه وبی را از آن خود کنند.

دکتر آنتونی فائوچی مسئول سلامت ارشد مقابله با کروناویروس در ایالات متحده، اف‌کی‌ای توییگز، رت اند لینک، کوئست‌لاو، هنیبال بورس، آریانا هافینگتون و ایموگن هیپ افرادی بودند که در مراسم مجازی وبیز اسامی برندگان جوایز را اعلام کردند. موزز سامنی یک اجرای زنده داشت و یک مهمانی آنلاین بعد از مراسم هم در اینستاگرام برگزار شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بیماری کرونا ویروس کرونا فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۰۴۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی

به گزارش قدس آنلاین، چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم در مسکو با اهدای جایزه سنت جرج طلایی به فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر به کار خود پایان داد. جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا] و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.

 چهل و ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم مسکو (MIFF) کار خود را  به پایان رساند.

نیکیتا میخالکف رئیس جشنواره با اشاره به این که «هشت روز جشنواره، با نمایش ۲۴۰ فیلم از ۵۶ کشور، ۳۸۰ نمایش در ۹ سینما، ۳۹ هزار تماشاگر و بیش از ۷٫۵ هزار مهمان و حضور بیش از ۱۶۰۰ نماینده رسانه برگزار شده است، برپایی این دوره جشنواره را حاصل یک عملکرد خوب ارزیابی کرد.

برنده جایزه بزرگ سنت جرج طلایی این دوره جشنواره، میگل سالگادو کارگردان مکزیکی با فیلم «شرم» محصول مکزیک و قطر بود. این درام داستان دو نوجوان است که توسط یک باند خلافکار اسیر می‌شوند. یکی از آنها می‌میرد، دومی موفق به فرار می‌شود، اما او با خود مبارزه می کند و نمی‌تواند به بستگان دوستش در مورد مرگ خود بگوید. کارگردان فیلم پس از دریافت جایزه گفت: «ما این فیلم را درباره معضل بسیار جدی حضور و مشارکت جوانان در باندهای خلافکار و جنایتکار ساختیم که در مکزیک با آن مبارزه کرده‌ایم و هنوز هم می‌جنگیم.

جایزه سنت جرج نقره‌ای بهترین کارگردانی به همراه دو جایزه جنبی جایزه نت پک [شبکه ارتقای سینمای آسیا] و جایزه بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به فیلم «آه سرد» ساخته ناهید عزیزی صدیق از ایران اهدا شد.
او هنگام دریافت جایزه گفت: حضور در این سالن برای من افتخار بزرگی است. از هیئت داوران جشنواره بسیار سپاسگزارم.

جایزه بهترین بازیگر مرد به خوان رامون لوپز برای «شرم» اهدا شد. و ماریکه بیکیرش بازیگر فیلم آلمانی «شلیمازل» جایزه بهترین زن را دریافت کرد.
همچنین جایزه نقره‌ای سنت جرج به فیلم «دروغگو» ساخته یولیا تروفیمووا در مسابقه «پرومیز روسیه» رسید.
سرگئی اورسولیاک کارگردان روسی به دلیل کمک به پیشرفت سینما جایزه ویژه سنت جرج دریافت کرد.

هیئت داوران فیلم «شریک‌ها» ساخته خوزه ماریا فلورس کارگردان اسپانیایی را به عنوان بهترین فیلم کوتاه معرفی کردند. جایزه بهترین فیلم مستند «رخ» ساخته سام کلانتری از ایران اهدا شد.

همچنین جایزه ویژه هیئت داوران به فیلم «نیروانا» به کارگردانی آصف اسلام از بنگلادش رسید. این فیلم صامت سیاه و سفید شبیه یک آلبوم عکس، داستان سفر درونی سه شخصیت را روایت می‌کند.

در مراسم اختتامیه شخصیت‌های مشهور سینما و فرهنگ روسیه از جمله بازیگران سرگئی گرماش و ماکسیم استویانوف، بازیگران زن اکاترینا ولکووا و اولسیا سودزیلوسکایا، کارگردانان الکسی اوچیتل و سرگئی اورسولیاک، نویسنده الکساندر تسیپکین حضور داشتند. سازندگان و بازیگران فیلم سینمایی «تندر اصلی: بازی» که فیلم اختتامیه جشنواره شد نیز معرفی شدند.

این جشنواره در سال ۱۹۳۵ تأسیس شد که آن را به دومین جشنواره قدیمی فیلم جهان پس از رویداد ونیز تبدیل کرد. در سال ۱۹۹۵ اعلام شد که جشنواره فیلم سالانه می‌شود، اگرچه در سال‌های ۱۹۹۶ و ۱۹۹۸ برگزار نشد اما از سال ۱۹۹۹، MIFF هر سال برگزار می‌شود.

چهل و ششمین جشنواره بین المللی فیلم مسکو (MIFF) از ۱۹ تا ۲۶ آوریل ۲۰۲۴ (۳۱ فروردین تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) در پایتخت روسیه برگزار شد.

دیگر خبرها

  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای فیلمساز ایرانی
  • جایزه بهترین مستند جشنواره فیلم مسکو برای سام کلانتری
  • معرفی بهترین سایت های خرید عطر عمده در ایران
  • افزایش 8 درصدی مبلغ جایزه رولان گاروس
  • افزایش ۸ درصدی مبلغ جایزه رولان گاروس
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • ورزش ایران بهترین های خود را شناخت