Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@04:30:24 GMT

آغاز ترم تحصیلی آینده از مهر یا بهمن به دانشگاه ها واگذار شد

تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۲۱۱۷۷

آغاز ترم تحصیلی آینده از مهر یا بهمن به دانشگاه ها واگذار شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی خاکی صدیق، در وبینار هم اندیشی پیرامون چالش های دانشگاه‌های غیردولتی به همراه تبادل تجربیات در زمینه آموزش مجازی که بعد از ظهر امروز چهارشنبه برگزار شد با اشاره به مشکلات موسسات غیردولتی و غیرانتفاعی گفت: مشکلات این موسسات خیلی زیاد است و هرکدام از این موسسات مشکلات متنوع و مخصوص به خود را دارند که خیلی وقت ها راه حل واحدی نمی توان ارائه داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به معیارهای اخذ رشته و ظرفیت در دانشگاه ها و موسسات غیرانتفاعی اشاره کرد و گفت: این معیارها توسط شورای گسترش آموزش عالی تعیین می شود و کاری که ما تلاش کردیم ولی رای نیاورد این بود که معیارها را برای موسسات غیرانتفاعی منطقی کنیم البته این به این معنی نیست که هیچ شرطی برای غیرانتفاعی ها نباشد ولی طرح هایی مثل طرح تعاون را دوباره به شورای گسترش برده و این مجوزها را برای غیر انتفاعی ها اخذ می کنیم.

معاون آموزشی وزیر علوم درباره اینکه ترم آینده بهمن ماه آغاز می شود یا خیر گفت: تنوع زیر نظام های آموزش عالی بسیار زیاد است، حتی در دانشگاه های دولتی هم تنوع در کیفیت زیرساخت ها زیاد است در نتیجه نمی توانیم فرمول واحد برای همه ارائه بدهیم.

وی افزود: ولی تمام تلاش ما برای ترم آینده این است که به موقع و در مهر ماه کار خود را آغاز کنند، البته ما دانشگاه های بزرگی داریم که بیش از ۵۰ درصد دانشجویان آنان غیر بومی و خوابگاهی هستند با توجه به وقفه ای که به وجود آمد نگران هستند و امکان برگزاری ترم آینده از مهر ماه را ندارند و عنوان می کنند در مهرماه بحران جدی دارند. اما دانشگاه هایی هستند که مشکلی ندارند پس چرا سال تحصیلی خود را از مهرماه آغاز نکنند.

وی ادامه داد: تعدادی از دانشگاهها مانند دانشگاه های آزاد و پیام نور هستند که عدم شروع ترم از مهر ماه به آنها لطمه می زند بنابراین موسسات و دانشگاه هایی که می توانند در مهر ماه سال خود را شروع کنند، (البته اگر نتایج کنکور در اسرع وقت اعلام شود که سازمان سنجش قول داده است تا ۲۰ مهر نتایج را ارائه دهد). ما این اختیار را به دانشگاه هایی که به مشکل جدی بر می خورند می دهیم تا از بهمن ماه سال تحصیلی خود را آغاز کنند.

وی ادامه داد: با توجه به صدماتی که موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی از کرونا دیدند، از محل بودجه صدمات کرونا برای این موسسات خواستار کمک شده ایم که پذیرش نیز شده است.

وی درباره حذف ترم بدون احتساب درسنوات نیز گفت: این کار رفع مسولیت نبود و در واقع واگذاری اختیارات به دانشگاه ها بود و در بسیاری از دانشگاه‌ها بسیار راه گشا عمل کرد.

کد خبر 4930754 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: علی خاکی صدیق وزارت علوم تحقیقات و فناوری وبینار ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران سازمان سنجش دانشگاه ها آموزش مجازی امتحانات پایان ترم دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشگاه های ایران کنکور 99 منصور غلامی دانشگاه ها مهر ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۱۱۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود

به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل چمنی ظهر دوشنبه در نشست با مدیرکل شیلات اردبیل اظهار کرد: علیرغم اینکه مراحل جذب رشته های جدید سخت تر شده است اما تمام سعی خود را می کنیم تا این رشته را نیز به لیست رشته های تحصیلی دانشگاه محقق اردبیلی اضافه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با جذب رشته های تخصصی از قبیل پرورش زنبور عسل موافقت های لازم انجام شده وبه منظور درخشش استان اردبیل در حوزه شیلات و در راستای توسعه استان اقدامات جذب این رشته تحصیلی برای این دانشگاه در آینده نزدیک انجام خواهد شد.

رییس دانشگاه محقق اردبیلی گفت: همکاران توانمندی در حوزه دانش بنیان و پژوهش در عرصه بین‌المللی داریم و در زمینه پرورش جلبک و زالو می توانیم از قابلیت اساتید و از ظرفیت آزمایشگاهی و امکانات پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی استفاده کنیم.

چمنی با بیان اینکه با همکاری مجموعه شیلات استان می توان گام های موثری در راستای ایجاد اشتغال پایدار برداشت، تصریح کرد: دغدغه اصلی دانشگاه محقق اردبیلی تعامل با دستگاه های اجرایی است که امیدواریم در آینده شاهد تعامل و همفکری بیشتر دانشگاهیان با مدیران دستگاه های اجرایی باشیم.

وی بیان کرد: این ارتباط هرچه قوی تر باشد به نفع دانشگاه و دستگاه های اجرایی بوده و زمینه های پیشرفت استان را فراهم خواهد کرد.

چمنی تاکید کرد: ظرفیت و توانمندی های دانشگاه محقق اردبیلی نسبت به سال های قبل پیشرفت چشمگیری داشته و در زمینه های کشاورزی، آب، منابع‌طبیعی و علوم دامی می توان با اداره کل شیلات همکاری کنیم.

کد خبر 6098270

دیگر خبرها

  • آغاز واگذاری ۱۲۴ قطعه زمین به خانوارهای مشمول قانون جوانی جمعیت در ماکو
  • رشته شیلات به رشته های تحصیلی محقق اردبیلی افزوده می شود
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • مقیمی: پذیرش دانشجو در شعبه نجف اشرف دانشگاه تهران از سال تحصیلی آینده
  • طرح فروش فوری ریسپکت ۲ آغاز شد + جدول
  • آغاز طرح فروش فوری ریسپکت ۲ ویژه متقاضیان عادی + جدول
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی / والدین تصمیمات احساسی و هیجانی نگیرند
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی