Web Analytics Made Easy - Statcounter

منابع سیاسی رژیم صهیونیستی تأکید دارند، هدایایی که رئیس‌جمهوری آمریکا به نتانیاهو داده، از جمله حمایت از طرح الحاق کرانه باختری و به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت اسرائیل، نامعتبر هستند و رئیس‌جمهور بعدی آمریکا می‌تواند آنها را پس بگیرد. ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۴ بین الملل آسیای غربی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رای الیوم، "آمنون آبراموویچ" تحلیلگر سیاسی کهنه‌کار اسرائیلی، که به عنوان تحلیلگر ارشد تلویزیون عبری‌زبان "21" فعالیت می‌کند، اظهار داشت هدایایی که "دونالد ترامپ" رئیس‌جمهوری آمریکا به اسرائیل داده هدایایی نامعتبر است و بعد از ترامپ هر رئیس‌جمهور آمریکایی که وارد کاخ سفید خواهد شد می‌تواند تمامی هدایا را پس بگیرد؛ که مهم‌ترین آنها معرفی کردن قدس به عنوان پایتخت بلامنازع و ابدی اسرائیل، انتقال سفارت آمریکا به قدس و به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر بلندی‌های جولان.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در عین حال خاطرنشان کرد که همین امر بسیاری از رهبران و تصمیم‌گیران در تل‌آویو را به طرح این سوال واداشته است که آیا: باید همچنان به رئیس‌جمهوری آمریکا اعتماد کنیم؟ یا باید از این "محدودیت" خلاص شویم و روابط با جمهوری خلق چین را مستحکم کنیم؟

این تحلیلگر صهیونیستی احتمال داد که سفر هفته گذشته "مایک پامپئو" وزیر خارجه آمریکا به تل‌آویو با هدف رایزنی درباره مداخله اقتصادی و تجاری چین در رژیم عبری انجام شد.

علاوه بر این، منابع بلندپایه سیاسی در تل‌آویو و نیز واشنگتن به این تلویزیون عبری‌زبان خبر داد که "ران درمر" سفیر اسرائیل در ایالات متحده آمریکا طی هفته‌های اخیر دولت ترامپ و اعضای کنگره آمریکا و نیز شخصیت‌های مدنی را تحت فشار قرار داده است تا از طرح اسرائیل درباره الحاق فوری کرانه باختری تا قبل از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا که در ماه نوامبر آینده برگزار خواهد شد، حمایت کنند.

بر اساس گزارش اختصاصی این تلویزیون عبری‌زبان و به نقل از سه منبع آمریکایی، درمر در نشست‌های محرمانه در واشنگتن گفته است که "ما باید طرح الحاق را الان پیش ببریم؛ چرا که نمی‌دانیم در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا چه اتفاقی خواهد افتاد. ممکن است "جو بایدن" نامزد دموکرات‌ها پیروز شود. بستر الان فراهم است و بنابراین این کار باید اکنون انجام شود."

رسانه‌های عبری‌زبان با استناد به گزارش کانال "13" خاطرنشان کردند، در ماه گذشته "تونی بلینکن" عالی‌ترین مشاور سیاست خارجه جو بایدن گفت که این نامزد ریاست‌جمهوری با اقدام‌ای یک‌جانبه اسرائیل از جمله الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری، که "بنیامین نتانیاهو" نخست‌وزیر در صدد اجرای آن از ابتدای ژوئیه آینده است، مخالفت می‌کند.

بلینکن گفت که باید بارها رسما تصریح کرده است که با اقدامات یک‌جانبه‌ای که هر یک از طرفین انجام می‌دهند که می‌تواند فرصت دستیابی به راه‌حل دو دولت از طریق مذاکره را از بین ببرند، مخالفت می‌کند که یکی از این اقدامات، طرح الحاق است.

بیشتر اعضای جامعه جهانی، به‌ویژه اروپا و جهان عرب، با طرح نتانیاهو برای تثبیت حاکمیت کامل بر دره اردن و بر شهرک‌های صهیونیست نشین در کرانه باختری مخالفت می‌کنند. کانال "13" تلویزیون رژیم صهیونیستی در گزارش خود به تلاش‌های درمر اشاره می‌کند که در بحبوحه اختلافات در داخل دولت ترامپ درباره طرح مذکور صورت می‌گیرد.

رسانه‌های عبری‌زبان به نقل از منابع بلندپایه در تل‌آویو تأکید کردند، این تردید آمریکایی در زمانی است که اردن، عربستان سعودی و امارات پیام‌های قاطعانه‌ای علیه طرح الحاق کرانه باختری داده‌اند و در واشنگتن نیز نگرانی‌ها درباره ثبات در اردن در صورت اجرای این طرح وجود دارد.

گزارش‌هایی نیز منتشر شده مبنی بر اینکه "بنی گانتز" و "گابی اشکنازی" رهبران حزب "آبی سفید" و وزیران جنگ و خارجه در دیدارهای‌شان با مایک پامپئو در جریان سفر اخیرش، ملاحظات‌شان درباره طرح الحاق را بیان کردند.

اعتقاد بر این است که گانتز با طرح یکجانبه‌ای که می‌تواند به روابط اسرائیل با برخی کشورها از جمله اردن لطمه بزند، مخالفت می‌کند.

به گفته برخی مسئولان در دولت آمریکا، الحاق فوری درب را بر روی هرگونه فرصتی جهت پیشبرد طرح صلح ترامپ، موسوم به "معامله قرن"، در صورت پیروزی‌اش در دور بعدی انتخابات به صورت برگشت‌ناپذیری از بین می‌برد. سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در کنفرانس تلفنی که روز جمعه با خبرنگاران اسرائیلی انجام داد، گفت که اقدامات اسرائیل درباره طرح الحاق بایستی بخشی از مذاکرات میان اسرائیل و فلسطینی‌ها درباره طرح صلح ترامپ باشد.

انتهای پیام/

R1016196/P/S8,90,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "آمریکا" اسرائیل

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار آمریکا اسرائیل اخبار آمریکا اسرائیل جمهوری آمریکا کرانه باختری درباره طرح طرح الحاق عبری زبان تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۱۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به رفح کاملا غیرقابل قبول است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، اورسولا فون در لاین گفت که در سفر به رفح، وضعیت این شهر را «غیرقابل تحمل» دیده و حمله اسرائیل به آن را «غیرقابل قبول» دانست.

این مقام آلمانی که برای دومین بار نامزد پست ریاست کمیسیون اروپا شده است، در پاسخ به این سوال که آیا حمله اسرائیل به رفح در جنوب غزه «خط قرمز» است یا خیر و منجر به وضع تحریم از سوی اتحادیه اروپا علیه اسرائیل می شود، گفت: «من هرگز خط قرمزی ترسیم نمی کنم، اما فکر می کنم اگر [نخست وزیر بنیامین] نتانیاهو حمله کند، کاملا غیرقابل قبول خواهد بود».

فون در لاین همچنین اضافه کرد: در صورت حمله اسرائیل به رفح، کمیسیون با کشورهای عضو نشستی تشکیل خواهد داد و در مورد این حمله اقدام خواهد کرد.

رئیس کمیسیون اروپا در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی پیشنهاد پایان جنگ در غزه، گفت که همیشه از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت کرده و در عین حال از رهبران تل آویو خواسته است تا در چارچوب قوانین بشردوستانه و بین المللی عمل کنند.

این سیاستمدار آلمانی در ادامه بر برقراری آتش بس تاکید کرد و تنها راه حل موجود را ایجاد دو دولت برای رسیدن به صلح در منطقه دانست.

تهدید اسرائیل برای حمله به رفح در حالی است که بیش از نیمی از جمعیت غزه در آن پناه گرفته اند.

همزمان آنتونی بلینکن وزیر امورخارجه آمریکا که به خاورمیانه سفر کرده است، روز دوشنبه از حماس خواست تا پیشنهاد آتش بس اسرائیل را به عنوان آخرین شانس مذاکرات برای توافق پیش از حمله به رفح بپذیرد.

جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا نیز روز یکشنبه در یک تماس تلفنی از نتانیاهو خواسته بود تا عملیاتی را در این منطقه آغاز نکند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس کمیسیون اروپا: حمله اسرائیل به رفح کاملا غیرقابل قبول است
  • واکنش ترامپ به اعتراضات حمایتی از فلسطین در آمریکا
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • برکناری نتانیاهو تنها راه نجات است/ تاکید بر برگزاری انتخابات زودهنگام
  • کنایه بایدن به ترامپ: با یک بچه ۶ ساله رقابت می‌کنم
  • تردید مقامات امنیتی صهیونیست در اثربخشی حمله به رفح
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح/شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۴۵۴ تن افزایش یافت
  • زلزله در اسرائیل در آستانه صدور حکم بازداشت نتانیاهو و مقامات ارشد اسرائیل/ افشای طرح ارتش اسرائیل برای حمله به رفح/شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۴۵۴ نفر افزایش یافت
  • کارشناس صهیونیست: چرا نتانیاهو برای حمله به رفح معطل می‌کند؟
  • تردید یک گزینه دیگر: سر نخواستن بایرن دعوا است!‏