Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا و به نقل از روابط عمومی تاصیکو؛ غلام رضا سلیمانی، مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری صدر تامین در مراسم تفاهم نامه همکاری مابین مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری و شرکت سرمایه گذاری صدرتامین وابسته به شستا، گفت: عمق اکتشافات در ایران بسیار کمتر از نرم‌های جهانی است. همچنین روش های نوینی در اکتشاف دور برد و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در دنیا توسعه یافته که امکان به‌کار گیری آنها در پروژه‌های اکتشافی داخلی وجود دارد.

وی ادامه داد: موضوع اصلی در بخش معدن و صنایع معدنی ایران مسئله فناوری است بر همین اساس شرکت سرمایه‌گذاری صدرتامین راهبرد کلان توسعه فناوری نوآورانه را در دستور کار خود قرار داده و نسبت به ایجاد اکو سیستم نوآوری با محوریت شتاب‌دهنده تخصصی معدن، صنایع معدنی و مواد پیشرفته اقدام کرده است.

سلیمانی خاطر نشان کرد: باهدف بهبود مستمر و رفع عارضه های موجود در شرکت های فرعی هلدینگ ضمن آموزش فرایند عارضه یابی و تربیت سفیران نوآوری، مشکلات و عارضه های شرکت‌ها شناسایی و با بکار گیری ظرفیت‌های اکو سیستم نوآوری کشور برای آنها راه حل‌های علمی و فنی شناسایی شده است.

وی ادامه داد: موضوع نهضت ملی بومی سازی با هدف جلوگیری خروج ارز از کشور و کمک به رونق واحد های تولیدی داخلی در شرکت های فرعی هلدینگ در حال پیگیری است.

مدیرعامل تاصیکو بیان داشت: افزایش ظرفیت تولید و توسعه محصولات با هدف افزایش سود آوری برای سهام داران و ذینفعان مورد تاکید هلدینگ بوده و بر همین اساس طرح‌های متعدد توسعه‌ای در شرکت های فرعی در حال انجام است که اکثر آنها تا پایان سال 1399 به بهره‌برداری می رسد.

در ادامه این مراسم سیروس وطن‌خواه مقدم، رئیس مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری گفت: این مرکز با هدف کمک به رفع مسائل تکنولوژیکی در کشور تشکیل شده تا ضمن بهره‌برداری از ظرفیت‌های  بین‌المللی در کشور‌های روسیه، چین، هند و اتریش به ارتقاء و توسعه فناوری در کشور کمک کند.

وی ادامه داد: دفاتر منطقه ای این مرکز با هدف شناسایی و جذب فناوری به بنگاه های تولیدی داخل کشور آمادگی دارند تا به عنوان پل ارتباطی فی مابین طرف های داخلی و خارجی اقدام کنند.

وی گفت: این مرکز آمادگی دارد تا همکاری‌های خود را با صدر تامین گسترش دهد و برای شروع این همکاری موضوعاتی مانند توسعه صنایع پایین دستی مس، تولید و فرآوری منیزیم و فرآوری انواع نمک‌های معدنی می تواند در دستور کار قرار گیرد.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ایران روسیه ریاست جمهوری سرمایه گذاری افزایش ظرفیت تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۳۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به منظور توسعه کمی و کیفی پژوهش‌های بین‌رشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی در زمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث مرکز ملی نوآوری مغز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران درحال اجرا است.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکردهای شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تأسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

کد خبر 6098081

دیگر خبرها

  • بوشهر همه ظرفیت‌های آمایشی توسعه و پیشرفت دانش نوپایه را دارد
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • تکمیل اسکله رو- رو امیرآباد ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار می خواهد
  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس