Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، پایگاه عربی ۲۱ در مقاله‌ای به قلم «عبدالوهاب بدر خان» نوشت: 

اینکه «مایک پمپئو»، وزیر امور خارجه آمریکا ممنوعیت کرونایی را نقض کند و بدون توقف طولانی به سرزمین‌های اشغالی سفر کند، باید موضوع مهمی در کار باشد. هرچند ماهیت روابط دولت «دونالد ترامپ»، رئیس جمهوری آمریکا و «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هیچ‌گونه خللی در آن وجود ندارد، اما ماهیت فوری این دیدار حاکی از آن است که جزئیاتی وجود دارد که باید بر اساس توافق و نه اختلاف میان دو طرف حل و فصل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مایک پومپئو در سخنرانی عمومی خود همه آنچه که نتانیاهو امیدوار بود در مورد حمایت واشنگتن از قصد وی برای الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری (شهرک‌نشین‌ها، دره اردن و بخش‌هایی از الخلیل) بشنود را گفت. به گونه‌ای که بر حق حاکمیت اسرائیل بر این مناطق بر اساس طرح موسوم به «معامله قرن» از دیدگاه آمریکا و نه قوانین بین‌المللی را تأیید کرد. از آنجا که این خواسته به عنوان قانون به رسمیت شناخته نمی‌شود ، آنچه مطابق آن اعمال می‌شود، سلبی و تصرف به زور خواهد بود.

با این حال، در مورد این سناریوها و سایر پرونده‌های مرتبط اختلاف نظر وجود دارد. از نظر نتانیاهو ، مرحله الحاق باید امروز اجرایی شود نه فردا؛ برای اینکه در وهله نخست بتواند از سرگرمی طرف‌های بین‌المللی و منطقه‌ای به اپیدمی کرونا بهره‌مند شود و دوم اینکه پیش از انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باشد؛ این بدان معناست که نخست وزیر اسرائیل نمی‌خواهد برنامه‌های خود را در معرض غافلگیری‌های منفی قابل پیش بینی که ممکن است مانع انتخاب مجدد ترامپ شود، قرار دهد. جدای از این نتانیاهو فراموش نکرده است که یکی از مهمترین اهداف به اصطلاح معامله قرن این است که اسرائیل تمام توان خود را برای ترغیب لابی‌های یهودی آمریکا در حمایت از ترامپ به کار گیرد؛ بنابراین، واشنگتن توصیه‌های خود را برای به تأخیر انداختن الحاق مناطق فلسطین ارائه می‌دهد و در تلاش است تا این موروث را به کشورهای منطقه بفروشد و اینگونه وانمود کند که واقعا به مسئله الحاق اهتمام می‌ورزد.

در واقع ، ویروس کرونا اولویت‌های دولت ترامپ را که از متحدان خود به ویژه اسرائیل انتظار دارد در جنگ علیه چین کنار آن باشند، تغییر داده است. موضوع فقط به اتهامات واشنگتن علیه پکن در مورد ویروس کرونا محدود نمی شود، بلکه چیزی فراتر از این بوده و به رقابت بر سر رهبری بین‌المللی امتداد می‌یابد.

 پومپئو به وضوح از نفوذ چین در اقتصاد اسرائیل اظهار ناراحتی کرد و گفت که توانایی واشنگتن برای کار بر روی پروژه‌های مهم در اسرائیل، در صورت ادامه همکاری با چین ممکن است به خطر بیفتد.

وی خواستار آن شد که حزب کمونیست چین هیچ ارتباطی با زیرساخت‌های اسرائیل نداشته باشد. در حالی که بسیاری از تحلیلگران این موضوع را بارزترین نشانه تشدید جنگ سرد با چین می‌دانند؛ آنها پیش‌بینی می‌کنند که آمریکا تا زمانی که بر متحد نزدیک‌تر خود در منطقه سخت‌تر می‌گیرد، این رویکرد را برای همه طرف‌های دوست و متحد تعمیم می‌دهد یا برای آن تلاش می‌کند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آمریکا اسرائیل اولویت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۶۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است

نظرسنجی جدید راسموسن ریپورتز نشان می‌دهد که حدود نیمی از رای دهندگان آمریکایی معتقدند که کشورشان بی‌جهت دلارهای مالیات دهندگان را برای حمایت از شرکای خارجی خود مانند رژیم صهیونیستی و اوکراین هدر می‌دهد.

به گزارش ایسنا، بر اساس نظرسنجی از ۱۱۲۶ رأی دهنده احتمالی، به طور کلی، حدود ۵۷ درصد از پاسخ دهندگان گفتند که دولت ایالات متحده به طور کلی برای کمک های خارجی «بیش از حد» هزینه می کند.

براساس گزارش آرتی، جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه بسته بودجه ۹۵ میلیارد دلاری جدیدی را امضا کرد که بر اساس آن اوکراین قرار است ۴۸ میلیارد دلار تسلیحات و کمک‌های دیگر دریافت کند و ۲۳ میلیارد دلار دیگر برای تکمیل ذخایر تخلیه شده پنتاگون استفاده شود.

حدود ۴۷ درصد از این رای‌دهندگان گفتند که این کمک‌ها «خیلی زیاد» است، در حالی که حدود ۲۰ درصد از واشنگتن می‌خواستند پول نقد بیشتری خرج کند.

 یک نظرسنجی CBS News/YouGov که در اوایل ماه جاری انجام شد نیز نشان داد که حمایت عمومی از ادامه ارسال سلاح به کی‌یف کاهش یافته است. فقط ۵۳ درصد از بزرگسالان ایالات متحده معتقدند که دولت آنها باید به اوکراین کمک نظامی کند که در مقایسه با ۷۲ درصد دو سال پیش کاهش یافته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه‌ای در مذاکرات غزه شد
  • پاسخ برنی سندرز به فرافکنی نتانیاهو
  • سندرز به نتانیاهو: گفتن کشتار ۳۴۰۰۰ فلسطینی، یهودستیزی نیست
  • امیرعبداللهیان: برخورد نیروهای امنیتی آمریکا با دانشجویان معترض نسل‌کشی صهیونیست‌ها نگران کننده است
  • آذربایجان به ایران الحاق نمی‌شود، چون اسرائیل کنار ماست!
  • اکثر آمریکایی‌ها معتقدند حمایت بیش از حد واشنگتن از تل‌آویو هدر دادن دلارهایشان است
  • الحاق ۴۱ هزار هکتار اراضی به محدوده‌های شهری برای تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن
  • غوغای طوفان فلسطین در دانشگاه‌‍‌های آمریکا؛ چرا واشنگتن نگران حمایت از فلسطین هستند؟