Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رئیس اداره آموزش‌های فنی‌وحرفه ای و کار و دانش اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: هنرستان‌های استان در شرایط کرونایی در تولید ماسک و سایر اقلام بهداشتی پیشتاز هستند.

حامد شاهینی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ورود هنرستان‌های استان در حوزه تولید ماسک و سایر اقلام بهداشتی از ابتدای شیوع بیماری کرونا، اظهار کرد: در همان روزهای اولیه شیوع بیماری هنرستان‌های شاخه های فنی حرفه ای و کاردانش استان در حوزه هایی که  توانایی کمک به مردم را داشتند، فعال شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاهینی با بیان اینکه هنرآموزان و هنرجویان رشته‌های  طراحی دوخت در شهر کرمانشاه و شهرهای دیگر استان مثل بیستون، اسلام آبادغرب، سرپلذهاب، نوسود و...در کارگاه‌های فعال خود به تولید ماسک و روپوش  مشغول هستند، گفت: در صورت تامین مواد اولیه کارگاه‌های هنرستانی استان روزانه تا هفت هزار ماسک را می توانند تولید کنند.

 رئیس اداره آموزش‌های فنی‌وحرفه ای و کارودانش اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه گفت: به مدیران هنرستان‌های استان هم ابلاغ شده که همکاران آموزشی که توانایی تولید ماسک و کاور را در منزل  دارند، امکاناتی مانند چرخ خیاطی و مواد لازم را برای تولید ماسک و سایر اقلام بهداشتی در اختیار داشته باشند.

شاهینی ادامه داد: علاوه بر تولید ماسک و کاورهای پزشکی، مواد و محلول‌های ضدعفونی کننده نیز در کارگاه‌های صنایع شیمیایی استان در حال تولید است و شرایط برای تولید انبوه هم آماده شده است.

 وی اضافه کرد: قرار است هنرستان زنده یاد محمدیان مواد شوینده و ضد عفونی مورد نیاز مدارس را تولید کند.

شاهینی با اشاره به حساسیت‌های خاص تولید ماسک و البسه پزشکی، گفت: فعالیت کلیه هنرستان‌های استان از زمان شروع این کار زیر نظر کارشناسان بهداشت به عنوان نماینده معاونت غذا و دارو بوده و کلیه ها ماسک ها و تولیدات بعداز اتمام کار یا زیر نظر کارشناسان استرلیزه یا برای استرلیزه شدن تحویل یگان های ذیربط می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی تولید ماسک در هنرستان كرمانشاه همه با همه علیه کرونا هنرستان های استان اقلام بهداشتی تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۶۷۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار مهر، پژمان خلفیان صبح پنج شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: در دولت سیزدهم تا کنون ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به صورت مستقیم به هنرستان‌های این استان داده شده است که این عدد در طول انقلاب برای این مدارس بی سابقه بوده است.

وی تصریح کرد: در تمام مناطق استان تمامی هنرستان‌ها را مجهز به امکانات روز کرده‌ایم.

خلفیان با اذعان بر اینکه بیش از یک میلیون نفر شرکت کننده کنکور در سراسر کشور بوده است گفت: ۲۰ هزار نفر از شرکت کنندگان در کنکور از استان چهارمحال و بختیاری بوده‌اند.

وی ادامه داد: ۱۲ درصد از دانش آموزان در رشته‌های طراز اول شرکت کرده و ما بقی در تکمیل ظرفیت بوده‌اند.

خلفیان با اشاره به اینکه ۱۵ سایت کامپیوتری مجهز به ۱۵۰ دستگاه کامپیوتر در جهت کد نویسی و هوش مصنوعی مجهز شدند گفت: در ۱۷ منطقه آموزشی این استان طرح هوش مصنوعی را شروع کرده‌ایم.

وی ادامه داد: در طرح شهید ابراهیم هادی فرایند استعداد یابی در پایه هفتم و هشتم و در یک سال تحصیلی اتفاق خواهد افتاد و در انتهای سال استعداد دانش آموزان مورد بررسی خواهد گرفت.

شناسایی ۹۰۰ کودکستان در سطح استان چهارمحال و بختیاری

نصرت الله محمودی معاون آموزش ابتدایی در ادامه این نشست اظهار کرد: در حوزه کودکستان‌ها دو دسته آموزش وجود دارد که در این راستا تلاش‌های زیادی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: ۹۰۰ کودکستان در سطح استان شناسایی شده است که باید مجوز فعالیت داشته باشند و ۷۳۵ کودکستان شهریه مشخص و ابلاغ شده است.

محمودی با اذعان بر اینکه نظارت جامع و کاملی بر روی کودکستان‌ها وجود دارد گفت: اگر در کودکستان‌ها به خوبی آموزش بینند و این دوره را به خوبی گذرانده باشند و دوره ابتدایی بهتر می‌توانند فعالیت کنند.

وی با تاکید بر اینکه ۷۰ درصد کودکستان‌ها ارزیابی شده است گفت: در حوزه آموزش‌های ابتدایی باید برنامه کیفی برگزار شود.

محمودی خاطر نشان کرد: در ۳ سال همه آموزگاران ابتدایی در ۷ عنوان درس فرایند آموزشی را باید طی کنند که تا کنون ۲ هزار و ۳۰۰ نفر از همکاران آموزش دیده‌اند و امسال نیز نزدیک به ۳ هزار نفر در طرح شرکت خواهند کرد و آموزش خواهند دیدید.

وی به طرح روز بدون کیف و کتاب نیز اشاره کرد و گفت: دانش آموزان هر دو هفته یک بار برنامه بدون کیف و کتاب را امتحان می‌کنند که فشار درس بر روی آنها نباشد.

کد خبر 6095018

دیگر خبرها

  • امحای ۲ تن مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • معدوم‌سازی بیش از ۳ تن مواد غذایی فاسد در میرجاوه
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان تجهیزات به هنرستان‌های چهارمحال و بختیاری
  • راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعتی یکی از برنامه‌های خوزستان
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • شناسایی و توقیف یک زنجیره توزیع تخم مرغ غیربهداشتی در مازندران
  • هنرآموزی که برای هنرجویانش اشتغالزایی کرد
  • ۵۱۰ کارتن غیرمجاز تخم مرغ در مازندران کشف شد
  • فعالیت یک کشتارگاه طیور متخلف در ری متوقف شد