Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، علینقی حیدریان مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان در اولین جلسه شورای هماهنگی و برنامه ریزی منابع طبیعی  در سالجاری با تاکید بر برنامه ریزی و اجرای دقیق سیاست‌های راهبردی سازمان جنگل‌هاگفت: اجرای دقیق سیاست‌های ابلاغی توسط ریاست سازمان و تکریم ارباب رجوع جزء اولویت‌ها بوده و در سال جاری نیز باید با مدیریت صحیح تلاش کرد درخواست‌های ارباب رجوع در کمترین زمان ممکن و به درستی پاسخ داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به سیاست‌ها و برنامه‌های راهبردی ابلاغی ۹ گانه و چهار طرح محوری سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور افزود: این برنامه راهبردی را سرلوحه فعالیت‌های سال ۹۹ مجموعه منابع طبیعی استان برشمرد.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان بیان کرد: برنامه‌ها و سیاست‌های راهبردی باید به گونه‌ای برنامه ریزی و اقدام شود که همگی در مسیر تحقق شعار ابلاغی از طرف مقام معظم رهبری که امسال را با نام "جهش تولید" مزین نمودند پیش رود که نیاز است در سال جاری  نیز معاونین و ادارات مانند سال‌های گذشته با انرژی مضاعف و جامع نگری کار‌ها را انجام دهند و استمرار داشته باشد و در بین همکاران اداره رعایت نظم و شئون اداری، بهبود فضای صمیمانه، احترام متقابل و اخلاق مداری مدنظر باشد.

علینقی حیدریان در ادامه سخنان خود با اشاره به پیش رو بودن فصل رویش محصولات فرعی و مرتعی تاکید کرد: از برداشت بی رویه، غیر قانونی و بدون مجوز محصولات مذکور جلوگیری بعمل آید.

او با توجه به اینکه استان سمنان در مسیر گذر دام‌های استان‌های مجاور می‌باشد، با تاکید ویژه بر استقرار ایستگاه‌های کنترل دام در مبادی ورودی و خروجی استان اعلام نمود که دقت و سلامت کاری نیرو‌های مستقر در این ایستگاه‌ها به شدت مورد انتظار و تاکید است.

حیدریان گفت: از ابتدای سال بعلت افزایش نزولات آسمانی مراتع استان از وضعیت خوب پوشش گیاهی برخوردارند که این افزایش پوشش گیاهی مستلزم آن است که از هم اکنون اقدامات پیشگیرانه اطفاء حریق‌های احتمالی در فصل گرما پیش بینی و اقدامات لازم در این زمینه بخصوص در کانون‌های بحرانی حریق دراستان به سرعت و دقت صورت پذیرد.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان تصریح کرد: با توجه به تاکید ریاست محترم سازمان مبنی بر اولویت قرار دادن کاداستر، از معاونت حفاظت و امور اراضی خواست که همانند گذشته دقیق و کارشناسی شده این موضوع رو پیگیری و در دوره‌های مشخص گزارشات کاملی را در این زمینه به سازمان ارائه دهند.

ضرورت  تقویت صندوق توسعه حمایت از منابع طبیعی

او همه معاونت‌ها و روسای ادارات ستادی ملزم به همکاری و تعامل همه جانبه با عوامل این تعاونی‌های تخصصی هستند و اضافه کرد: تجربه به ما نشان داده که در هر زمینه و پروژه‌هایی که همگام با نیاز‌های منطقی مردم پیش رفتیم درصد پیشرفت و موفقیت آن پروژه‌ها بسیار بالا بوده؛ بنابراین امسال نیز باید در همین راستا به افزایش صندوق‌های توسعه حمایت منابع طبیعی کمک نموده تا مردم و جوامع محلی مشارکت خود در حفظ و توسعه منابع طبیعی و آبخیزداری را بیشتر تجربه کنند.

مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان به توسعه دولت الکترونیک اشاره کرد و بیان کرد: در تمام شهرستان‌های استان اتوماسیون اداری برقراراست وبخشی از آن درزیر ساخت شهرستان کار انجام شده و تکمیل شرایط ویدئو کنفرانس و ارتباط با جلسات غیر حضوری روسای شهرستان‌ها تا نیمه خرداد به پایان می‌رسد.

حیدریان در بحث کشت و توسعه گیاهان دارویی در سامانه‌های مرتعی استان و توسعه چوب تاکیدکرد ودر پایان از ارتقای پوشش حفاظتی در استان با تاکید بر بلوک بندی مناطق بحرانی و بهره گیری از همیاران طبیعت در بحث حفاظتی و اقدامات یگان حفاظت اشاره داشت و تاکید کرد تا روسای شهرستان‌ها آن را در مواقع بحرانی مد نظر قرار بدهند.

انتهای پیام / م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: منابع طبیعی آبخیزداری گیاهان دارویی توسعه دولت الکترونیک سیاست ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۷۱۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال

رسول مقسم روز شنبه گفت : سال قبل گلستان از محل تولید نهال‌جنگلی ۳۸۷ هکتار از عرصه‌های جنگلی هیرکانی را با کاشت «بلوط، ون، افرا و خانواده سرو نقره‌ای» احیا کرد یا توسعه داد که شامل ۲۰۰ هکتار در منطقه «قلعه‌قافه» مینودشت، ۱۰۰ هکتار در منطقه «قربان‌دره» مراوه‌تپه، ۵۷ هکتار در منطقه «جوزچال» رامیان و ۳۰ هکتار در مناطق« عربکلو و خسروآباد» گالیکش بود.

طبق گزارش مسوولان حوزه جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، سال قبل در قالب اجرای طرح ملی چهارساله کاشت یک میلیارد درخت، ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال جنگلی برای فضای سبز، زراعت چوب، احیا و توسعه جنگل و مرتع و بیابان با بهره‌گیری از نهالستان‌های دولتی و خصوصی در استان تولید و در اختیار استان‌ها قرار گرفت در حالی که تعهد ایجاد شده برای گلستان در این سال پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نهال بود.

به روزرسانی جنگل‌های هیرکانی نیازمند احیا و توسعه

رییس اداره جنگلکاری، پارک‌ها و تفرجگاه‌های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: مکاتبه با ادارات شهرستانی منابع طبیعی و آبخیزداری برای شناسایی جنگل‌های مخروبه، کم پوشش و فقیر جنگلی انجام شده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

گلستان طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ تعداد یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که اقتصاد اصلی ساکنان آن برپایه کشاورزی استوار است.

دیگر خبرها

  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • انهدام باند قاچاق و تهیه زغال از چوب آلات جنگلی در گلبهار/۴ نفر از اتباع بیگانه دستگیر شدند
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • احداث بند‌های سنگی و خاکی یکی از موثرین راه‌های جذب روان آب‌ها
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی