Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-05-07@06:03:44 GMT

آگهی نژادپرستانه فولکس واگن، جنجال به‌پا کرد

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۲۷۲۹۱

آگهی نژادپرستانه فولکس واگن، جنجال به‌پا کرد

‍‍‍‍‍‍

به گزارش الجزیره، فولکس واگن، شرکت خودروساز آلمانی پس از واکنش شدید و گسترده، ضمن حذف کلیپ نژادپرستانه خود، مجبور به عذرخواهی شد.

ویدئوی شرکت فولکس واگن که در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده است، مردی سیاه‌پوست را نشان می‌دهد که با دست یک سفیدپوست غول‌پیکر با بی‌احترامی به کناری پرت می‌شود.

این ویدیوی ۱۰ ثانیه‌ای که در اینستاگرام منتشر شد، قرار بود جدیدترین مدل خودروی گلف را تبلیغ کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این ویدیو دست یک مرد سفیدپوست غول پیکر را نشان می‌دهد که یک مرد سیاهپوست را از ماشین جدید دور می‌کند و سپس با فشار دادن سرش، او را به سمت درهای باز یک کافه می‌راند.

بسیاری از کسانی که این ویدیو را تماشا کرده بودند، اظهار داشتند که در این ویدیو حروفی به صورت شناور تدوین شده بود که به نظر می‌رسید کلمه توهین‌آمیزی را به زبان آلمانی برای افراد رنگین پوست، هجی می‌کند.

برخی دیگر از کاربران در شبکه‌های اجتماعی، عبارت «Petit Colon» را که بر بالای ساختمان داخل ویدیو به چشم می‌خورد را مورد توجه قرار دادند که غول سفیدپوست، مرد سیاه پوست را به زور وارد آن کرد. آنها مرجع واژه و اصطلاح «colonialism» به معنا و مفهوم «استعمار» به شدت تقبیح کردند.

پس از اعتراض در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی، فولکس واگن، در بیانیه‌ای عذرخواهی کرد و گفت: «بدون تردید: این فیلم نامناسب و بی‌مزه است.»

بسیاری از بینندگان بهانه مجوز انتشار این ویدیو را نپذیرفته و آن را بسیار زشت، ناپسند و نژادپرستانه عنوان کردند.

یکی از کاربران در توئیتر نوشت: «افرادی که این ویدیوی تبلیغاتی را ساخته‌اند دقیقا آگاهانه و تعمدی این کار را کرده‌اند و می‌دانستند دارند چکار می‌کنند.»

۵۷۵۷

کد خبر 1390589

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: رسانه فولکس واگن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۷۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: علاوه بر خط بازار، ۴خط دیگر هم مسافران را جابه‌جا می‌کردند، از جمله «خط شاه‌عبدالعظیم» و «خط باغ‌شاه». خط شاه‌عبدالعظیم از مسیر ناصریه (خیابان ناصرخسرو فعلی)، چراغ برق (خیابان امیرکبیر) و خیابان ری می‌گذشت و به ایستگاه ماشین‌دودی ختم می‌شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

خط باغ‌شاه هم از بازار شروع می‌شد و به دروازه باغ‌شاه و روبه‌روی ساختمان مجلس فعلی‌ می‌رسید. نصرالله حدادی، تهران‌شناس، درباره چگونگی جمع‌شدن این خط که خیلی اتفاقی به‌نظر می‌آید، می‌گوید: «رضاشاه دستور برچیدن این خط را داد. او وقتی با ماشین اختصاصی از خیابان باغشاه می‌گذشت، چرخ ماشینی که او را می‌برد، در گودال مسیر واگن اسبی افتاد و ناراحتش کرد و برای همین فی‌الفور به بوذرجمهری، شهردار وقت، دستور داد تا این خط را جمع‌آوری کنند. فردای آن روز تراورس‌ها و ریل‌های آهنی از باغ‌شاه تا توپخانه را کندند و مسافران این خط را غافلگیر کردند.»

همچنین مسافرانی که از چهارراه حسن‌آباد به سمت دروازه قزوین سوار واگن اسبی می‌شدند از «خط دروازه قزوین» استفاده می‌کردند و میدان اعدام تا ماشین‌دودی هم خط بعدی بود. او در ادامه می‌گوید: «در سال ۱۳۰۸ واگن‌های اسبی جمع‌آوری شد و دولت تصمیم گرفت برای نخستین بار سرویس حمل و نقل عمومی برای شهر تهران ایجاد کند. به همین دلیل چند دستگاه اتوبوس از خارج خریداری شد. ولی تا حدود سال ۱۳۲۰ درشکه‌ها همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. تعداد اتومبیل‌ها و موتورسیکلت‌های تهران در سال۱۳۰۰ فقط ۶۰۰ دستگاه بود که همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. در این فاصله زمانی تا سال ۱۳۲۰ تعداد اتومبیل و موتورسیکلت به ۷۰۰ دستگاه رسید و ۱۳سال بعد از آن تعداد وسایل نقلیه از مرز ۸۰هزار دستگاه گذشت.»

کد خبر 848039 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • ◄ متروی قم در پیچ ؛ واگن 6 میلیاردی به 51 میلیارد رسید!
  • زلف بر دیوار | بازار داغ گیس فروشی
  • استخدام ۵ عضو یک خانواده در صداوسیما
  • ۱۰ واگن جدا شده محموله های ترانزیتی افغانستان به مرز رازی رسید
  • چگونه واگن اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • حبس و جریمه نقدی در انتظار فروشندگان امتیاز طرح نهضت ملی مسکن
  • وضع قوانین سختگیرانه گوگل برای محتوای دیپ‌فیک
  • آگهی‌های هرزنگاری دیپ فیک در گوگل ممنوع می‌شوند
  • چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • تامین اعتبار برای خرید واگن های جدید قطار شهری کرج