Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاید برای شما جالب باشد بدانید اگر یک نجار ماهر و تعدادی آتش‌سوزی مختلف رخ نمی‌داد، ممکن بود دنیا هرگز با برخی اسباب‌بازی‌های فوق‌العاده مواجه نشود.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های خبرگزاری برنا؛ لگو، آجر‌های دوست‌داشتنی‌ای که نزدیک به ۹۰ سال است پیر و جوان را سرگرم کرده، چگونه به وجود آمده است؟ با نگاهی به تاریخچه این آجر‌های خاطره‌انگیز با زومجی همراه باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید هر موقع که از کشور دانمارک سخن به میان می‌آید، ناگهان به یاد شیرینی‌های این کشور کوچک اروپایی یا مبلمان مدرن آن بیفتیم. اما بدون هیچ شک و شبهه‌ای، بزرگ‌ترین و معروف‌ترین محصول دانمارک، آجر‌های کوچک خانه‌سازی هستند که همه ما آن‌ها را با نام لِگو می‌شناسم.

تنها در سال ۲۰۱۶، بیش از ۷۵ میلیارد از این آجر‌های کوچک رنگارنگ در سرتاسر دنیا به فروش رفت و این شرکت دانمارکی که تا چند سال دیگر نود ساله می‌شود، کماکان عنوان یکی از معروف‌ترین برند‌های ساخت اسبا‌ب‌بازی را در دنیا به دنبال خود می‌کشد. اما شاید برای شما جالب باشد که بدانید اگر یک نجار ماهر و تعدادی آتش‌سوزی مختلف رخ نمی‌داد، ممکن بود دنیا هرگز با این اسباب‌بازی فوق‌العاده مواجه نشود.

اسباب‌بازی‌ای که بچگی میلیون‌ها نفر انسانی را که اکنون در سنین بزرگ‌سالی به سر می‌برند، رقم زده و کماکان در حال ساختن تجربه‌های منحصر بفرد، خلاقانه، تکرار ناشدنی و فوق‌العاده زیبا برای کودکان و بزرگسالان این نسل است. امیدواریم که این اسباب‌بازی‌ها، برای سال‌های آینده در اختیار نسل‌های آتی نیز قرار بگیرند، چون بیایید با خودمان روراست باشیم؛ دنیا با وجود لگو، جایی به مراتب دلنشین‌تر و جذاب‌تر است.

نمایی از خانه لگو واقع در بیلوند دانمارک

شهر کوچک بیلوند که در مرکز دانمارک واقع شده است، محل تولد لگو محسوب می‌شود. داستان از زمانی آغاز می‌شود که در سال ۱۹۱۶، اوله کرک کریستیانسن که نجار بود، کارگاهی را در این شهر برای خود خریداری می‌کند. او به همراه کارمندان خود در این کارگاه مشغول به ساخت مبلمان، نردبان، چهارپایه و ادوات دیگر بود.

اما همه چیز به خوبی پیش نرفت. در سال ۱۹۲۴ و هنگامی که پسران اون در کارگاه مشغول بازی بودند، طی حادثه‌ای کل کارگاه را به آتش کشیدند. این آتش‌سوزی، باعث شد که کارگاه کریستیانسن و خانه آنها، در شعله‌های آتش بسوزد و با خاک یکسان شود. این اتفاق دقیقا زمانی رخ داد که وی قصد داشت تجارت خود را گسترش دهد. با اینکه بسیاری از افراد پس از چنین اتفاقی، دل‌سرد می‌شوند، اما اوله، این آتش‌سوزی را به عنوان فرصتی برای بزرگ‌تر کردن کارگاه خود دید.

او، در کارگاه جدید خود به همراه کارمندانش مشغول به کار شد، اما باز هم شانس با اوله و خانواده‌اش یار نبود. زیرا، سال ۱۹۲۹ با «رکود بزرگ» مصادف شد و قدرت اقتصادی افراد در سرتاسر دنیا به شدت پایین آمد. به طوری که مشتریان اوله روز به روز کمتر می‌شدند و او مجبور شده بود که تمرکز خود را روی پروژه‌های کوچک‌تر بگذارد.

به همین دلیل، او و کارمندانش شروع به ساخت مدل‌های کوچک و مینیاتوری از ابزار خود کردند. همین کار نیز باعث شد که فکر ساختن اسباب‌بازی در ذهن وی خطور کند. سال ۱۹۳۲، همسر اوله درگذشت و او حال باید علاوه بر غلبه بر مشکلات اقتصادی، با ضربه روحی ناشی از مرگ همسرش نیز دست و پنجه نرم کند.

عکسی از درون کارگاه لگو زمانی که اسباب‌بازی‌های چوبی تولید می‌کرد

تمامی این مسائل دست به دست هم دادند تا اوله مجبور شود اکثر کارمندان خود را اخراج کند. در تاریخ ۱۰ آگوست سال ۱۹۳۲، در حالی که اوله و خانواده‌اش در حال حل و فصل مشکلات شخصی و مالی بودند، شروع به ساخت اسباب‌بازی‌های چوبی مانند قلک، مدل‌هایی که قابلیت کشیدن روی زمین دارند، ماشین، کامیون و خانه‌های کوچک کردند.

به دلیل رکود بزرگ، تجارت آن‌ها اصلا سود ده نبود. مزرعه‌دارانی که نزدیک اوله زندگی می‌کردند، برخی مواقع مجبور می‌شدند مبادله کالا به کالا انجام دهند و در ازای دریافت اسباب‌بازی، به خانواده کریستیانسن غذا بدهند. اوله، برای اینکه بتواند زندگی خود و خانواده‌اش را بچرخاند، در کنار ساخت اسباب‌بازی، به ساخت مبلمان نیز ادامه داد. در اواسط دهه سی میلادی، اسباب‌بازی یو-یو او با استقبال خوبی مواجه شد، اما این موفقیت نیز زودگذر بود و اوله مجبور شد از یو-یو‌های اضافه، به عنوان چرخ برای اسباب‌بازی‌های دیگر استفاده کند.

اسباب‌بازی‌های چوبی تولید شده توسط لگو

در همین زمان بود که اوله کرک کریستیانسن، تصمیم گرفت نامی را برای کارگاه خود انتخاب کند. در نهایت نام Lego انتخاب شد. نامی که از حروف اول عبارت دانمارکی Leg Godt به معنای «خوب بازی کن» گرفته شده بود. اما نکته‌ای که اوله آن زمان نمی‌دانست، این بود که لگو در زبان لاتین، معنایی مشابه «من می‌سازم» یا «من اشیا را کنار هم قرار می‌دهم» داشت. در سال ۱۹۳۴ این نام برای شرکت اوله انتخاب شد و از همان زمان، محصولات آن‌ها با این نام عرضه شد.

منبع: تابناک

خبرگزاری برنا: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: آتش سوزی اسباب بازی دانمارک لگو لگوی بازی اسباب بازی اسباب بازی ها آتش سوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۷۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیرت نیمار از عجیب ترین موقعیت سوزی سال (+عکس)

نیمار نیز باور نداشت که ساویچ نتوانسته است موقعیت طلایی دقیقه 90+9 را به گل تبدیل کند.

به گزارش "ورزش سه"، کسب 33 پیروزی متوالی و متحمل نشدن هیچ شکستی در این فصل از رقابتها سبب شد تا الهلال به عنوان جدی ترین مدعی کسب عنوان قهرمانی رقابت های لیگ قهرمانان آسیا شناخته شود. اما آبی های ریاض به سد سختی به نام العین برخورد کرده و از دور مسابقات کنار رفتند.

الهلال با شکست تلخ 4 بر 2 در بازی رفت که در امارات برگزار شد، برای جبران این نتیجه پای به زمین مسابقه گذاشت اما پیروزی 2 بر یک این تیم کافی نبود تا العین بتواند در مجموع دو بازی رفت و برگشت راهی فینال مسابقات شود.

نیمار که در تابستان با انتقالی پر سر و صدا از پاریس سن ژرمن به الهلال پیوست، به دلیل پارگی رباط صلیبی در همان هفته های ابتدایی فصل کنونی، تمامی مسابقات امسال را به طور کامل از دست داد و بجز چند دیدار، هرگز نتوانست برای تیمش به میدان برود.

کاپیتان تیم ملی برزیل که با مصدومیت شدید در دیدار برابر اروگوئه حتی به مسابقات کوپا آمه ریکا نیز نمی رسد، شب گذشته در استادیوم کینگدام آرنا حضور داشت و عملکرد هم تیمی هایش را نیز از نزدیک به تماشا نشست اما تنها شاهد شکست و حذف تیمش از دور مسابقات بود.

در تصاویری که از فوق ستاره برزیلی در جایگاه ویژه استادیوم شکار شده، او روی آخرین موقعیت الهلال در این بازی که توسط ساویچ از دست رفت، به هوای گل برخاسته است اما ضربه بازیکن صربستانی به شکل عجیبی از بالای دروازه به بیرون رفت تا فقط حسرت نصیب نیمار و هواداران الهلال شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نیمار ستاره برزیلی وارد ریاض شد (فیلم) نیمار هم با 300 میلیون یورو عربستانی شد

دیگر خبرها

  • اسباب‌بازی‌های چوبی جایگزینی مناسب برای بازی‌های سرد و بی‌روح + عکس و فیلم
  • آمار جالب سپاهان در مرحله یک هشتم نهایی
  • واکنش جالب آنچلوتی به ماندنی شدن ژاوی در بارسا
  • موزه‌ای که به یک فقر تربیتی پاسخ گفت/ اسباب‌بازی، دروازه شور خلاقانه
  • اتفاق جالب برای امین حزباوی در قطر
  • حیرت نیمار از عجیب ترین موقعیت سوزی سال (+عکس)
  • حیرت نیمار از عجیب‌ترین موقعیت‌سوزی سال!
  • ببینید | ماجرای شکایت جالب همسر محسن قرائتی نزد رهبر انقلاب
  • تغییر چهره جالب بازیگر سریال «جومونگ»/عکس
  • چطور اسباب بازی ها می توانند به رشد کودکان کمک کنند؟