Web Analytics Made Easy - Statcounter

هرچند با به تعادل رسیدن بازار، گروه‌های جهادی کارگاه‌های تولید لوازم بهداشتی خود را متوقف کردند، اما دانشجویان دانشگاه آزاد بجنورد این مسیر را ادامه دادند و در پایان ۳۰۰ هزار دستکش را روانه بازار کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با آغاز شیوع کرونا در خراسان شمالی، گروه‌های جهادی مختلفی پای کار آمدند تا نیاز‌های جامعه را رفع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این گروه‌های جهادی که بخش قابل توجهی از آنان گروه‌های دانشجویی بودند، با تولید محلول ضدعفونی کننده، ماسک و دستکش بازار استان را به تعادل رساندند.

اما پس از راه اندازی کارگاه‌های تولیدی بزرگ‌تر و انسجام بیشتر فعالیت ها، بازار معتدل‌تر شده و قیمت‌های سرسام آور روز‌های ابتدایی کاهش یافت. از این رو گروه‌های جهادی دانشجویی نیز فعالیت‌های خود را خاتمه دادند و وارد فاز دیگری از خدمت یعنی رزمایش مواسات شدند.

با این حال گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بجنورد کارگاه تولیدی دستکش یکبار مصرف خود را تعطیل نکرد و به کار خود ادامه داد.

رضا ثنائیان، جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بجنورد درخصوص فعالیت این گروه جهادی به خبرنگار خبرگزاری دانشجو گفت: این کارگاه از ۲ ماه پیش کار خود را آغاز کرد و روزانه ۵ هزار دستکش تولید کردیم. در مجموع بیش از ۳۰۰ هزار دستکش به تولید رسید که به بازار عرضه می شد.

ثنائیان ادامه داد:طی این ۲ ماه که کارگاه تولید دستکش بدون وقفه فعالیت می‌کرد، حدود ۲۵ نیروی خانم و آقا در این کارگاه فعالیت داشتند.

جانشین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بجنورد در پایان با اشاره به اتمام فعالیت کارگاه همزمان با پایان ماه مبارک رمضان بیان کرد: با توجه به اشباع بازار و کاهش قیمت دستکش، فعالیت کارگاه را به پایان رساندیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بسیج دانشجویی خراسان شمالی کارگاه تولید دستکش دانشگاه آزاد بجنورد دانشگاه آزاد بجنورد گروه های جهادی هزار دستکش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۷۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت

طیبه بلوردی معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز راه‌اندازی مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی دانشگاه با راه‌اندازی این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت تحقیقات، نوآوری و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پایان آخرین تعمیرات دوره‌ای واحد‌های بخاری نیروگاه شهید رجایی
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد
  • تدارک ۳۰ ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی/ فعالیت ۶۰۰ گروه جهادی در گرگان
  • عزم جهانی برای پایان دادن به استفاده از زغال‌سنگ
  • فعالیت ۵ هزار گروه جهادی در آذربایجان‌شرقی
  • اجلاسیه گروه کشوری معماری و شهرسازی برگزار می شود
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • رقابت برای دستکش «طلا» سخت شد/ بیرانوند نباید در ۵ بازی گل بخورد
  • اردوی جهادی دانشجویان دانشگاه آزاد گچساران