Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-04-27@23:58:56 GMT

چگونه امنیت اکانت شبکه‌های اجتماعی را افزایش دهیم

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۲۸۳۳۴

چگونه امنیت اکانت شبکه‌های اجتماعی را افزایش دهیم

ایتنا - اگر رمز گوشی و رمز دومرحله‌ای اکانت شبکه اجتماعی فعال باشد، دسترسی دیگران به اطلاعات مهم و اکانت‌های شبکه‌های اجتماعی ما به سادگی امکان‌پذیر نخواهد بود. بنابراین فعال کردن رمز دو مرحله‌ای اکانت شبکه‌های اجتماعی و رمز گذاری گوشی یک ضرورت است.
کم‌دقتی کاربران و عدم فعال‌سازی رمز دومرحله‌ای اکانت شبکه‌های اجتماعی، باعث می‌شود دیگران به راحتی به این اکانت‌ها دسترسی داشته و بتوانند برای کاربران دردسر یا مزاحمت ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، رمز عبور یک چالش بزرگ برای امنیت سایبری سازمان‌هاست و هر ساله تعداد این نوع حملات و پیچیدگی‌ها در حال افزایش است. مجرمان سایبری نیز روزبه‌روز در حال افزایش هستند و اعتبار کاربران را به سرقت می‌برند. آن‌ها روش‌های مختلفی برای سرقت کلمات ‌عبور دارند، مانند حملات فیشینگ، گزارش‌گیر صفحه‌کلید و نرم‌افزارهای جاسوسی.

رها کردن گوشی‌های هوشمند در محل‌های عمومی یا در محل کار بدون اینکه تنظیمات ایمنی لازم روی گوشی انجام شده باشد نیز یکی از مواردی است که زمینه سوءاستفاده دیگران از اطلاعات ذخیره‌شده در کارت‌های حافظه و اکانت شبکه‌های اجتماعی را فراهم می‌آورد. زیرا کم‌دقتی برخی کاربران و عدم فعال‌سازی رمز دومرحله‌ای اکانت شبکه‌های اجتماعی، باعث می‌شود دیگران به راحتی به اکانت شبکه‌های اجتماعی کاربران دسترسی داشته و بتوانند برای کاربران یا دوستانشان در شبکه‌های اجتماعی دردسر یا مزاحمت ایجاد کنند.

درصورتی‌که اگر رمز گوشی و رمز دومرحله‌ای اکانت شبکه اجتماعی فعال باشد، دسترسی دیگران به اطلاعات مهم و اکانت‌های شبکه‌های اجتماعی ما به سادگی امکان‌پذیر نخواهد بود. بنابراین فعال کردن رمز دو مرحله‌ای اکانت شبکه‌های اجتماعی و رمز گذاری گوشی یک ضرورت است و کاربران نباید در این امر غفلت کنند. همچنین رمزگذاری‌های ساده و رایج مثل کد ملی، تاریخ تولد، شماره تلفن از کارهای اشتباهی است که برخی از کاربران انجام می‌دهند. در حالی‌که استفاده از رمزهای ترکیبی برای اکانت شبکه‌های اجتماعی راهکاری مناسب برای جلوگیری از دسترسی دیگران به اطلاعات مهم است.

به همین دلیل پلیس فتا به این موضوع اشاره کرده که هر ساله پرونده‌های مختلفی در خصوص مزاحمت‌های سایبری در پلیس فتا تشکیل می‌شود که بخش زیادی از این پرونده‌ها در پی دسترسی غیرمجاز دیگران به اکانت‌های شبکه‌های اجتماعی نصب‌شده روی گوشی قربانیان است که به‌دلیل دسترسی غیرمجاز برای دیگران مزاحمت ایجاد شده و صاحب اکانت تا یافتن مجرم واقعی باید در مقابل مقام قضایی پاسخ‌گو باشد.

از طرفی با توجه به فعال بودن اکانت شبکه‌های اجتماعی از طریق شماره تلفن همراه، درصورتی‌که شما اقدام به فروش یا واگذاری سیم‌کارت ‌کنید، اطلاعات حساب کاربری  و آرشیو کامل اطلاعات ردوبدل‌شده شما در شبکه‌های اجتماعی برای کاربر بعدی قابل دسترس است. بنابراین حذف اکانت یا حساب کاربری شبکه‌های اجتماعی هنگام واگذاری سیم‌کارت، اقدامی ضروری است و در صورت عدم حذف اکانت شبکه‌های اجتماعی، امکان دسترسی دارنده جدید سیم‌کارت به تمامی اطلاعات شما وجود دارد.

انجام این دست اقدامات برای اکانت‌های شبکه‌های اجتماعی، منجربه حفظ حریم خصوصی کاربران در فضای مجازی می‌شود. درواقع حفظ این حریم در گام اول بر عهده خود کاربران است که با رعایت موارد ساده امنیتی می‌توانند مانع ورود و دست‌اندازی دیگران به حریم خصوصی خود شوند.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: امنیت سایبری اکانت های شبکه های اجتماعی اکانت شبکه های اجتماعی اکانت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۸۳۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفرهای استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی داروهای خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی داروهای بیماران خاص، گفت: داروها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و داروهای آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان داروهای مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از داروهای خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشورهای منطقه، تقاضا برای داروهای تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

کد خبر 6088810 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • محمد رهبری، پژوهشگر شبکه‌های اجتماعی: گشت ارشاد بیشتر از حمله ایران به اسراییل مورد توجه قرار گرفت/ جامعه از زمان ماجرای مادر قمی به مسأله حجاب حساس شده/ در ایتا یک جزیره جدا از جامعه شکل گرفته است
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند
  • توصیه‌های سازمان ملل متحد به مناسبت هفته جهانی روانشناس/ رسیدگی به مسائل نابرابری اجتماعی
  • درخواست مکرون برای افزایش نظارت بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی
  • مکرون خواستار نظارت والدین بر کودکان در شبکه‌های اجتماعی شد
  • پس از A54، گوشی گلکسی A35 هم آپدیت غیرمنتظره دریافت کرد
  • وضعیت دسترسی به داروهای خاص/ افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • رئیس‌جمهور آمریکا لایحه فروش یا ممنوعیت «تیک‌تاک» را امضا کرد
  • دسترسی اقتصادی شرط اجرایی شدن سند ملی امنیت غذا