Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد حاج رسولی روز پنجشنبه در مراسم افتاحیه این طرح‌ها که با حضور وزیر جهاد کشاورزی در سیستان و بلوچستان به صورت ویدئو کنفرانس توسط رییس جمهوری برگزار شد اظهار داشت: تالاب بین‌المللی هامون با وسعت پنج هزار کیلومتر مربع و حجم بیش‌از ۱۰ میلیارد متر مکعب آب، بزرگترین پهنه تالابی کشور را دارد که این امر نشان‌دهنده اهمیت آب بر روند توسعه این استان  است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: سیستان و بلوچستان با فرهنگ و تاریخ غنی حدود هزار و ۴۰۰ کیلومتر مرز آبی و خاکی دارد و با توجه به میزان بارندگی ۱۱۰ میلی‌متر یکی از خشک‌ترین استان‌های کشور محسوب می‌شود.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران ادامه داد: هم‌اینک وزارت نیرو در راستای طرح‌های توسعه منابع آب و خاک سیستان و بلوچستان سه پروژه را به بهره‌برداری می‌رساند که اولین پروژه آن شامل سازه کنترلی مخازن چاه‌نیمه یک به منظور تضمین آب آشامیدنی منطقه و تفکیک مصارف آشامیدنی و کشاورزی و نیز ایجاد نظام بهره برداری بهینه است.

وی تصریح کرد: این پروژه نه تنها مدیریت مصرف را ممکن می‌کند بلکه طرحی پدافندی به منظور تامین آب آشامیدنی مطمئن شهرهای زاهدان، زابل، زهک، هیرمند، هامون، نیمروز و نیز ۹۳۰ روستای دشت سیستان محسوب می‌شود که این سازه با ایزوله کردن چاه‌نیمه سوم به بهره‌برداری می‌رسد.

حاجی رسولی بیان کرد: عمق این چاه‌نیمه از سایر چاه‌نیمه‌ها ۱۰ متر بیشتر است و از لحاظ کمیت نیز تبخیر کمتری دارد بنابراین شرایط مطلوبی را برای آب آشامیدنی خواهد داشت.

وی اظهار داشت: به منظور ایجاد کانال ۱۱۰ متری با ظرفیت ۶۰۰ متر مکعب در ثانیه، ۱۰۶ میلیارد تومان هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران گفت: دومین پروژه کانال خروجی مستقل چاه‌نیمه چهارم است که بخش عمده‌ای از اراضی طرح ۴۶ هزار هکتار از این پروژه تامین آب می‌شود.

وی ادامه داد: این پروژه شامل کانال ۱۱ کیلومتری است که ۹ کیلومتر آن دارای پوشش بتنی و ۲ کیلومتر آن دارای پوشش خاکی در داخل این چاه‌نیمه اجرا شده است.

حاجی رسولی افزود: بر روی این کانال ایستگاه‌های پمپاژ برقی توسط وزارت جهادکشاورزی به منظور تامین بیش‌از ۶۰ درصد آب مورد نیاز این طرح احداث شده است.

وی تصریح کرد: طرح جامع مهندسی سامانه رودخانه‌های سیستان و بلوچستان سومین پروژه است که در این بخش در مجموع ۲۶ میلیون متر مکعب لایروبی شده و ۱۴۵ میلیارد تومان برای آن پروژه هزینه شده است.

مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران اظهار داشت: در این منطقه نیز ۲۵ نقطه حادثه خیز مسیر مرمت و بازسازی شده به گونه‌ای که در سالجاری مناسب‌ترین ذخیره در چاه‌نیمه‌ها انجام شده و کمترین خسارت را در منطقه شاهد بوده‌ایم.

وی ادامه داد: میزان کل هزینههای این طرح ۳۵۶ میلیارد تومان بوده است.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان افتتاح طرح شرکت آب منطقه ای محمد حاج رسولی ها پروندهٔ خبری اول خرداد و افتتاح طرح های بزرگ در سیستان و بلوچستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان افتتاح طرح شرکت آب منطقه ای سیستان و بلوچستان افتتاح طرح شرکت آب منطقه ای سیستان و بلوچستان چاه نیمه منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۸۹۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در استان ثبت شده که در حال حاضر بیش از ۱۰۰ شرکت‌ فعالیت دارند.

ایرج حسن پور امروز چهارشنبه در هفتمین همایش اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: با توجه به نامگذاری امسال به نام "جهش تولید و مشارکت مردم" توسط رهبر معظم انقلاب تاکید ایشان بر محورهای اقتصادی و مشارکت هرچه بیشتر مردم است.

وی افزود: بیش از ۸۰ درصد از اقتصاد کشور در اختیار دولت است، اما براساس قانون باید ۲۵ درصد از اقتصاد در اختیار بخش خصوصی و شرکت‌های تعاونی باشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان با بیان اینکه این اداره در سه محور صنعت، معدن و تجارت در استان فعالیت دارد، ادامه داد: این استان به عنوان استعداد پنهان معدنی آشکار شناخته می‌شود که به همت دولت سیزدهم و تاکیدات رهبر معظم انقلاب و نگاه ویژه استاندار پیشرفت‌های چشمگیری در بخش معدن داشتیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر در بخش معدن، مواد معدنی به صورت فله‌ای و خام صادر می‌شود که با تاکید استاندار مبنی بر ایجاد فرآوری مواد معدنی، استارت این فرایند با ساخت ۱۳ کارخانه فرآوری در سیستان و بلوچستان انجام شده است.

حسن پور بیان کرد: سه کارخانه فرآوری در سیستان و بلوچستان آماده بهره‌برداری هستند که در سفر آینده رئیس جمهور افتتاح می‌شوند.

وی افزود: در بخش صنعت، تولید و صادرات سیمان، تور ماهی‌گیری و پرورش آبزیان و کنسرو ماهی در داخل سیستان و بلوچستان انجام می‌شود و در بحث تولیدات داخلی با توجه به نظارت‌های سازمان استاندارد و صمت پیشرفت‌ تولیدات با کیفیتی را داشته‌ایم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت سیستان و بلوچستان بیان کرد: ۱۲ واحد تولیدی برتر در استان رصد و شناسایی شده که در آینده از آنها تقدیر و حمایت خواهد شد و باید توان صادراتی استان را بالا ببریم و از واحدهای تولیدی پشتیبانی و حمایت کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارتقای راه های سیستان و بلوچستان
  • (ویدئو) آتش گرفتن یک تریلی در سیستان و بلوچستان
  • وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست
  • ثبت بیش از ۲۰۰ هزار شرکت تعاونی در سیستان و بلوچستان
  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • با نقطه مطلوب وضعیت بنادر ،‌گمرکات و انبارها فاصله داریم
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است