Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ،خالد جعفری در نشست با نمایندگان انجمن‌های کارگری، کارفرمایی و پیمانکاری،گفت: امسال کرونا هم به شرایط اقتصادی و تحریم‌های کشور اضافه شد لذا باید با همکاری و تعامل، این شرایط را مدیریت کنیم.

او هدف از برگزاری این جلسات را مطرح کردن مسائل و مشکلات دولت و بخش خصوصی و همکاری و همفکری برای کمک به رفع این مشکلات عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اقتصادی استاندار با اشاره به پرداخت سنوات تجمیعی کارگران شرکتی ادارات، سازمان‌ها و دستگاه‌های استان گفت: برای حفظ اشتغال و جلوگیری از تعدیل نیرو، لازم است با هم تعامل داشته باشیم.

او بیان کرد: با توجه به شرایط، لازم است تصمیمی بگیریم که برای دستگاه‌ها قابلیت اجرا داشته باشد لذا به دستگاه‌ها توصیه می‌کنیم بسته به توان اعتباری خود نسبت به افزایش حقوق کارکنان حجمی اقدام کنند و دستگاه‌هایی که امکان تعیین اعتبار دارند، سعی کنند حق و حقوق کارگران را حداکثری پرداخت کنند.

جعفری با اشاره به درخواست انجمن کارگران ساختمانی برای ایجاد ایستگاه کارگری گفت: شرایط فعلی کارگران ساختمانی در شان افرادی که سخت‌ترین کار‌ها را با کمترین امنیت شغلی انجام میدهند، نیست لذا ایجاد مکانی برای استقرار و مدیریت این کارگران امری ضروری است.

او افزود: اگر در ایجاد ایستگاه کارگری در سنندج به درستی عمل کنیم، الگوی مناسبی برای سایر شهرستان‌های استان خواهد بود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار، یادآوری کرد: کلیه پروژه‌ها و مناقصات دستگاه‌های اجرایی از طریق ثبت در سامانه ستاد واگذار می‌شود.

 جعفری با اشاره به  افزایش بی رویه قیمت شن و ماسه و کاهش کیفیت آن، گفت: در بحث شن و ماسه، قیمت تعیین شده و اگر خارج از قیمت مصوب فروخته شود با اعلام به اداره صنعت، معدن و تجارت قطعا پیگیری و برخورد خواهد شد.

در ادامه این جلسه جامعه پیمانکاران استان نیز مشکلات و مطالبات خود از جمله طلب چند صد میلیاردی از دستگاه‌های استان، درخواست استفاده از تهاتر، واگذاری پروژه‌ها به پیمانکاران استان را مطرح کردند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کردستان بخش خصوصی انجمن های کارگری دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۲۹۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، می‌تواند به الگو‌های ممکن بین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود، درآغاز به کار اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضور مجمع گفتگوی همکاری آسیا گفت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم.
علی چنگی گفت: اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی صلاح انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل‌های بسیار زیادی فراهم است، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگو‌های ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.
مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی گفت: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشور‌های عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشور‌های دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند، جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشور‌های عضو ACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

دیگر خبرها

  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است
  • همدان نیازمند کارگر و کارمند در بخش خصوصی
  • دستگاه های اجرایی شهرستان گناوه در اجرای طرح «نور» همکاری کنند
  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح
  • انجام آزمایش تب مالت دامها نیازمند همکاری مردم در روستاها است
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • تعامل دستگاه‌های اجرایی با شوراها افزایش یابد
  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است