Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد محمدزاده گفت: اداره نوغان داری در واحد معاونت امور دامی سازمان جهاد کشاورزی استان به منظور شتاب بخشی به تکمیل زنجیره تولید چرخه نوغان داری و نخ ابریشم در استان فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد محمدزاده، معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در گفت و گو با خبرنگار عصر اترک اظهار کرد: در راستای رونق بخشی به چرخه فعالیت نوغان داری و تولید نخ ابریشم در استان و تکمیل زنجیره این چرخه فعالیتی، وزارت جهاد کشاورزی با تقاضای خراسان شمالی در زمینه ایجاد اداره توسعه نوغان داری در سازمان جهاد کشاورزی استان موافقت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدزاده گفت: مجوز آن به منظور آماده سازی ساز و کارهای اداری برای ایجاد اداره توسعه نوغان داری در معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان صادر شده که این واحد فعالیت خود را از ابتدای ماه جاری آغاز کرده است.

وی تصریح کرد: این واحد اداری در ادارات جهاد کشاورزی شهرستان های استان یک کارشناس به منظور پیگیری و انجام برنامه های در دستور کار در حوزه نوغان داری و ابریشم را مستقر خواهد کرد.

وی تامین توزیع نهال های توت، تامین و توزیع تخم نوغان، برگزاری دوره های آموزش و ترویج همچنین انجام هماهنگی های بین دستگاهی را از جمله امور در دستور کار این واحد اداری جدید نام برد و گفت: با ایجاد این واحد اداری درصدد هستیم تا کمبود و نارسایی های این چرخه تولید را مرتفع و زنجیره تولید این چرخه اقتصادی در استان را تکمیل کنیم.

معاون تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی در بخش دیگری از سخن خود با اشاره به این مطلب که از محل مصوبات سفر رهبری برای رشد و توسعه چرخه اقتصادی نوغان داری در استان مبلغ 11 میلیارد و 600 میلیون تومان اعتبار به استان اختصاص یافت که برای ایجاد نهالستان های جدید و تامین دیگر زیرساخت ها هزینه شد، عنوان کرد: در حال حاضر میانگین تولید پیله تر کرم ابریشم در استان از هر جعبه نوغان به 42 تا 70 کیلوگرم رسیده درحالیکه میانگین تولید پیله تر کرم ابریشم از هر جعبه نوغان 35 تا 36 کیلوگرم است.

محمدزاده در خاتمه اعلام کرد: در راستای تکمیل زنجیره چرخه نوغان داری و تولید نخ ابریشم در استان همانطور که در سال گذشته 118 هزار اصله نهال توت رایگان و پنج هزار و 500 جعبه تخم نوغان را میان فعالان این صنعت در استان را توزیع کردیم، درصدد هستیم در سال جاری نیز با حمایت از این چرخه تولیدی به توسعه آن شتاب دهیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی استان دامی سازمان جهاد کشاورزی ابریشم در استان نوغان داری نوغان داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۰۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

جعفری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با اشاره به اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها،۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است.

وی افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساخت‌های بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنات ها، باغ ها، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.

جعفری بیان کرد: براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارت‌ها به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: تیم‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهستانی هستند.

جعفری گفت: نیرو‌های جهاد سازندگی در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغ‌های استان را انجام می‌دهند.

وی افزود: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام می‌شود تا پیش از فصل آبیاری باغ ها، زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان اینکه شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود: این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قنات‌های استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • آغاز عملیات امحای مزارع آلوده به فاضلاب در شرق شیراز + فیلم و تصاویر
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • توسعه صنعت نوغانداری، نیازمند تغییر الگوی مصرف 
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی