Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@18:52:42 GMT

کرونا در سه ماه، چه بلایی بر سر اقتصاد آورد؟

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۰۹۴۰

کرونا در سه ماه، چه بلایی بر سر اقتصاد آورد؟

آثار ویروس کرونا بر اقتصاد کشورها در سراسر جهان، فاجعه‌بار بوده است. این واقعیت را آمارهای اقتصادی کشورها آشکار می‌کند. آمریکا، چین و ژاپن به عنوان سه اقتصاد بزرگ جهان، هر سه در رکود قرار گرفته‌اند. رکودی با اعداد وحشتناک که پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد تا پایان سال ۲۰۲۰، وحشتناک‌تر نیز خواهد شد.

ژاپن آخرین کشوری است که آمار رشد اقتصادی سه ماهه اول ۲۰۲۰ را این هفته منتشر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رشد اقتصادی ژاپن، منفی ۳.۴ درصد بوده است. البته رشد اقتصادی ژاپن در این مدت بدون مقایسه با سال گذشته، منفی ۰.۹ درصد بوده است؛ عددی که نسبت به کشورهای چین، فرانسه، اسپانیا و ایتالیا کمتر

اقتصاد چین نیز بین ماه‌های ژانویه و مارس، ۶.۸ درصد کوچک شد. در بیانی دیگر، رشد اقتصادی این کشور در سه ماهه اول  امسال بدون مقایسه با سال گذشته، منفی ۹.۸ درصد بوده است. بانک‌های مرکزی در فرانسه و اسپانیا نیز گزارش از زیان ۵ تا ۶ درصدی دادند. رشد اقتصادی غیر سالانه آمریکا نیز، منفی ۱.۲ درصد بوده است.

بر اساس گزارش پایگاه داده‌پردازی استاتیستا، ژاپن بهتر از کشورهای اروپایی و آمریکا اقتصاد خود را در سه ماه گذشته، در مدار حرکت نگه داشته است، در حالیکه توانسته شیوع ویروس کرونا را نیز کنترل کند. اما با افزایش تعداد مبتلایان در ماه آوریل، این کشور مجبور شد که محدودیت‌های رفت‌وآمد و قرنطینه را شدیدتر کند. بنابراین در سه ماهه دوم سال، رشد اقتصادی اوضاع بدتری خواهد داشت.

کره‌جنوبی نیز در اوضاع مشابهی قرار دارد، این کشور هم در پیش بردن اقتصاد خود موفق بود. کره‌جنوبی اعلام کرده است که تولید ناخالص داخلی آن در سه ماهه اول ۲۰۲۰، نسبت به فصل پیش از آن ۱.۴ درصد افت کرده است. بر خلاف ژاپن، کره‌جنوبی هنوز محدودیت‌های خود را تشدید نکرده است.

نمودار زیر که از پایگاه داده‌پردازی استاتیستا به فارسی برگردانده شده؛ وضعیت رشد اقتصادی کشورها را در فصل اول ۲۰۲۰ نشان می‌دهد:

برچسب‌ها ویروس کرونا فرانسه اسپانیا ایتالیا ژاپن چین رشد اقتصادی ایالات متحده آمریکا پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا فرانسه اسپانیا ایتالیا ژاپن چین رشد اقتصادی ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا فرانسه اسپانیا ایتالیا ژاپن چین رشد اقتصادی ایالات متحده آمریکا درصد بوده ویروس کرونا رشد اقتصادی سه ماه سه ماهه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۰۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است

ایسنا/کرمان رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد را بازار سرمایه می‌دانیم که سرمایه اندک مردم جمع و در قالب ابزار مالی در اختیار تولید قرار می‌گیرد و در این صورت زمینه مشارکت جدی و فراگیر مردم را در اقتصاد فراهم کرده‌ایم.

سیدمهدی طبیب زاده در یکصدمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان با اشاره به اینکه تلاش بر این است چگونه شرایط تحقق مشارکت مردم را فراهم کنیم، افزود: یکی از مسائل مهم، بررسی عوامل و موانع عدم مشارکت بخش خصوصی است و در این زمینه کار ریشه‌ای انجام شده تا پایان سال کارنامه قابل قبولی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه تامین مالی یکی از راه‌های مشارکت مردم است، گفت: در پی بخشنامه بانک مرکزی برای کنترل نقدینگی در سال گذشته، بنگاه‌های اقتصادی به شدت با کمبود نقدینگی مواجه شده‌اند و باید فکر جدی برای آن داشت.

رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان اظهار کرد: تسهیل و تسریع در تامین مالی از بازار سرمایه را از امروز آغاز می‌کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت ماه جاری همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان را برگزار خواهیم کرد و فرصت‌ها در ابعاد اقتصادی و اجتماعی مطرح می‌شود و امیدواریم پیام نوآوری، فناوری و تغییر نگرش را داشته باشیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • وعده‌های مسؤولان در عرصه‌های اقتصادی محقق شود
  • ۱۶۲ کارگر و کارفرمای نمونه در منطقه ازاد چابهار تجلیل شدند
  • ین ژاپن بالا رفت
  • ۹ میلیون خانه خالی در ژاپن! / گاردین: تا یک دهه آینده ۳۰ درصد خانه‌ها در ژاپن خالی خواهند بود
  • دولت جمع‌گرا؛ مبنای اقتصاد دستوری
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • نشست مشترک اقتصادی مقامات ایران و افغانستان
  • اولویت مجلس خدمتگزاری به بخش مالی اقتصاد باشد
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است