Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل گروه پتروپارس با توضیح ویژگی‌های فنی جکت سکوی نخست طرح توسعه فاز 11 پارس جنوبی به رئیس جمهوری و وزیر نفت گفت: برای نصب این سکو 350 هزار نفرساعت کار انجام شده است که خوشبختانه بدون حادثه بوده است.
به گزارش خبرنگار شانا، حمیدرضا مسعودی امروز (پنجشنبه، یکم خردادماه) در آیین آغاز عملیات نصب پایه نخستین عرشه دریایی طرح توسعه فاز 11 پارس جنوبی و از محل نصب جکت فاز 11 در آب‌های نیلگون خلیج فارس یادآور شد: جکت سکوی 11B پارس جنوبی به عنوان نخستین سازه دریایی این فاز 11ا ردیبهشت‌ماه امسال در یارد شرکت نفت سازه قشم بارگیری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه جکت این فاز هم‌اکنون آماده نصب است، درباره مشخصات فنی آن توضیح داد: وزن این چهارپایه و متعلقات آن معادل 2 هزار و 200 تن و دارای چهار پایانه و ارتفاعی برابر با 80 متر است.
مدیرعامل گروه پتروپارس با بیان اینکه برای ساخت این جکت 350 هزار نفرساعت کار انجام شده که خوشبختانه بدون حادثه بوده است، افزود: در طراحی و ساخت این جکت به صورت کامل از طراحان، مشاوران و پیمانکاران داخلی استفاده شده است.
وی با اشاره به اینکه با نصب این جکت بلافاصله دکل حفاری برای حفر پنج حلقه چاه در گام نخست روی آن نصب خواهد شد، تصریح کرد: با حفر پنج حلقه چاه امکان برداشت روزانه 500 میلیون فوت مکعب گاز غنی از این فاز محقق می‌شود.
مسعودی با بیان اینکه هم‌اکنون ناوگان شناوری پیمانکار آماده نصب جکت است، از رئیس جمهوری خواست در صورت صلاحدید دستور آغاز عملیات نصب این جکت را صادر کند.
حسن روحانی، رئیس جمهوری پس از شنیدن این توضیحات اظهار کرد:
«از همه تلاش‌های دست‌اندرکاران فعالیت‌های نفت و گاز در منطقه حساس خلیج فارس و از شما و همه عزیزانی که هم اکنون تصویرشان را مشاهده می‌کنیم، قدردانی می‌کنم که در شرایط خاص امروز و ماه مبارک رمضان و همچین در شرایط کرونا دست از تلاش و فعالیت برنداشتند. ندای جهش تولید در سال 99 در شرایط سخت در گوش و جانمان است و بسیار خوشحالم که این اقدام امروز در فاز 11 آغاز می‌شود.
به نام خداوند بزرگ و با میمنت ماه مبارک رمضان و در آستانه عید فطر مبارک اقدام‌های لازم برای نصب پایه سکوی فاز 11 را آغاز کنید؛ علی برکت الله»

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۱۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!

خبرگزاری قرآنی ایکنا نوشت: داوود کیم، یوتیوبر مشهور کره جنوبی که چند سالی است مسلمان شده، از چند روز پیش با اعلام قصدش برای ساخت یک مسجد در کشور خود سروصدای زیادی به پا کرده، اما حالا نحوه تأمین بودجه این مسجد جنجالی شده است. این جنجال پس از اتهام جمع‌آوری کمک‌های مالی از مسلمانان خارج از کره جنوبی از جمله ایران برای پروژه ساخت مسجد در این کشور به وجود آمد.

داوود کیم ۳۰ ساله، یک تولیدکننده محتوای مشهور و تأثیرگذار است که از زمان گرویدن به دین اسلام در سال ۲۰۱۹، محبوبیت زیادی در میان مسلمانان غیرکره‌ای پیدا کرده است. او عمدتاً درباره مسلمانان کره جنوبی و تجربیات شخصی خود به عنوان یک مسلمان کره‌ای محتوا منتشر می‌کند.

اخیراً، کیم پس از اظهار مشارکت خود در تأمین مالی پروژه ساخت مسجد در شهر دایگو و جمع‌آوری کمک‌های مالی از دنبال‌کنندگانش، با نهاد‌های اسلامی رسمی در کره جنوبی درگیر شده است.

مسئله ساخت مسجد در دایگو از جمله موضوعات بحث‌برانگیز میان ساکنان و مقامات این شهر است که کیم از آن برای جلب توجه مخاطبان در کانال یوتیوب خود استفاده کرد.

این ادعا‌ها موجب ایجاد موج انتقادات از سوی نهاد‌های اسلامی رسمی و جامعه مسلمانان در کره جنوبی علیه کیم شد.

آنها او را به گمراه کردن و تلاش برای جمع‌آوری کمک‌های مالی برای منافع شخصی تحت پوشش پروژه‌های ساخت مسجد متهم کردند و خواستار توضیح در مورد نحوه استفاده از پول‌های جمع‌آوری شده از دنبال‌کنندگانش شدند.

اتحادیه اسلامی کره جنوبی نیز در صفحه اینستاگرام خود با انتشار بیانیه‌ای رسمی توضیح داد که تنها نهاد اسلامی رسمی ثبت شده در کشور کره جنوبی که مجاز به ساخت مساجد در این کشور و جمع‌آوری کمک‌های مالی است، اتحادیه اسلامی است و این بدان معناست که داوود کیم صلاحیت قانونی برای ساخت مسجد در کره جنوبی را ندارد.

این اتحادیه با رنگ قرمز نوشت که ادعا‌های کیم برای طرح جمع‌آوری کمک‌های مالی و ساخت مسجد در این کشور هیچ ربطی به اتحادیه ندارد و یک مسئله شخصی است.

کیم از خود دفاع کرد

در همین راستا، کیم از خود دفاع و بر نیت خیرخواهانه خود تأکید کرد. او اشاره کرد که تنها قصد حمایت از جامعه مسلمانان در کره جنوبی و تسهیل زندگی دینی آنها را دارد. با این حال، جنجال در مورد شفافیت و مشروعیت روش جمع‌آوری کمک‌ها و نحوه هزینه آنها همچنان ادامه دارد.

کیم در این باره نوشت: «در مورد مسجد دایگو، من تمام پولی را که دریافت کردم برگرداندم».

داوود کیم با بیان اینکه مقامات تاکنون هیچ اتهامی علیه وی مطرح نکرده‌اند، افزود: «همه این جنجال‌ها در فضای مجازی پس از اینکه تصمیم گرفتم مسجدی در کره بسازم به وجود آمد... فریب دروغ‌های کسانی که از گسترش اسلام در کشور کره می‌هراسند را نخورید.»

وی همچنین گفت: «خدا از همه چیز آگاه است... نیت من برای خداست... و هرگز از ساختن مسجد در کره دست بر نمی‌دارم.»

کیم جای یا داوود کیم، خواننده و یوتیوبر معروف کره‌ای است. او در ۸ آوریل ۱۹۸۳ در سئول متولد شده و در سال ۲۰۱۹، به دین اسلام روی آورده و مسلمان شده است.

tags # کره جنوبی سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند (تصاویر) کشف پرنده‌ عجیبی که سمت راست بدنش نر است و سمت چپش ماده!

دیگر خبرها

  • آغاز به کار مرحله دوم ساخت بیمارستان سی سخت
  • تولید گاز در سکوی شماره ۲۳ پارس جنوبی در خلیج فارس
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!
  • تعمیرات اساسی سکوهای تولید گاز پارس جنوبی آغاز شد
  • مهندسی معکوس قطعات پتروشیمی پارس جنوبی به همت دانش بنیان‌ها
  • برگزاری همزمان مرحله دوم و سوم لیگ آب‌های آرام و مرحله پایانی لیگ کانوپولو
  • دو سانحه رانندگی با ۱۴ حادثه‌دیده در بم
  • تولید ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های پارس جنوبی
  • تولید بیش از ۱۹۶ میلیارد مترمکعب گاز شیرین در پالایشگاه‌های سیزده‌گانه پارس جنوبی
  • واژگونی خودروی پژو پارس در «صفی‌آباد» یک مجروح برجا گذاشت