Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، رضا محمدی معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی چهارمحال بختیاری گفت: به منظور تأمین نیاز واحد‌های تولید کننده مواد ضد عفونی کننده استان با توجه به شیوع بیماری کووید ۱۹ و افزایش تقاضا برای استفاده از مواد ضدعفونی کننده، با هماهنگی‌های انجام شده الکل مورد نیاز این واحد‌ها به میزان ۱۹۵ هزار لیتر از کارخانجات کشور تهیه و در اختیار این کارخانجات قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: به منظور تأمین نیاز ارگان‌ها و صنایع استان به مواد ضد عفونی کننده با هماهنگی واحد‌های تولیدی استان از طریق صدور حواله این مواد در اختیار ایشان قرار داده شد.

محمدی اضافه کرد: با توجه به تولید محلول‌های ضد عفونی کننده بر پایه الکل در واحد‌های تولیدی و لزوم کنترل این محصولات از لحاظ میزان الکل اتیلیک و درجه الکلی و عدم وجود متانول، از تمامی محصولات تولیدی و الکل وارد شده به شرکت نمونه برداری می‌شود و پس از مطابقت مجوز عرضه صادر گردید.

او ادامه داد: با توجه به توزیع طیف گسترده محلول‌های ضد عفونی کننده بر پایه الکل و لزوم بررسی و آنالیز این محصولات از نمونه‌های موجود در سطح عرضه با هماهنگی واحد‌های نظارتی و بهداشتی نمونه برداری و مورد پایش و کنترل قرار گرفت و محصولات مغایر با استاندارد‌های مربوطه از سطح عرضه جمع آوری گردید.

محمدی گفت: در حوزه اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی با توجه به توانایی تولید کنندگان مواد ضد عفونی کننده و گند زدا و وجود زیر ساخت‌های لازم پس از بررسی درخواست‌های وارده کمیته اضطراری صدور پروانه ساخت تشکیل و تعداد ۱۸ مجوز تولید موقت سه ماهه برای تولید مواد ضدعفونی کننده دست بر پایه الکل و ضد عفونی کننده سطوح بر پایه هیپوکلریت سدیم صادر گردید که از این تعداد ۱۱ مجوز جهت تولید محلول ضد عفونی کننده دست بر پایه الکل و ۷ مجوز ضدعفونی کننده سطوح بر پایه هیپوکلریت سدیم هستند.

انتهای پیام/ف

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی غذا و دارو کرونا ویروس واحد های تولیدی واحد های تولید ضد عفونی کننده بر پایه الکل مواد ضد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۲۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی میزبان عصر جمعه در آیین اختتامیه دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر مغان در منطقه جعفرآباد اظهار کرد: برگزاری جشنواره های مختص جامعه عشایری برای نکوداشت این جامعه عظیم و سترگ در کشور جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به اینکه عشایر هویت و تاریخ ملت ایران هستند، خاطرنشان کرد: دومین جشنواره بین المللی عشایر مغان ظرفیتی عظیم برای معرفی توانمندی های عشایر ایران در سطح ملی و بین المللی است و در این زمینه باید تمامی دستگاه های اجرایی پای کار باشند.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور عشایر مغان را جزو عشایر بااصالت و ریشه دار کشور معرفی کرد و گفت: معرفی و تبیین خدمات و ثمرات عشایر شاهسون مغان ضروری است و در این راستا برگزاری کنگره و همایش ملی و استانی برای معرفی و تبیین جایگاه جامعه عشایری در زندگی مردمان ایران زمین و به خصوص استان اردبیل مهم به نظر می رسد.

میزبان ثمرات برگزاری دومین جشنواره بین المللی کوچ عشایر شاهسون مغان را یادآور شد و بیان کرد: هدف از برگزاری این رویداد هماهنگی دستگاه های اجرایی برای مدیریت کوچ و معرفی آداب و سنن و زندگی مردمان کوچرو استان اردبیل و استان های شرکت کننده است.

وی خواستار برندسازی محصولات تولیدی جامعه عشایری مغان از جمله پنیر و لبنیات تولید شده توسط این قشر شد و گفت: لازم است که تولیدات این زحمتکشان در قالب برند شاهسون تولید و در بازارهای داخلی و بین المللی عرضه شود.

قائم مقام سازمان امور عشایری کشور از حضور ۶۵۶ ایل و طایفه مستقل عشایری در کشور خبر داد و تصریح کرد: این عشایر در قالب سه ایل بزرگ بختیاری، قشقایی و شاهسون در حال کار و تولید هستند.

میزبان با بیان اینکه ۶۰ اداره و دستگاه اجرایی در راستای ساماندهی امور عشایر دخیل هستند، اظهار کرد: خدمات رسانی به جامعه عشایری و هماهنگی برای خدمات بیشتر دو وظیفه اساسی سازمان امور عشایری کشور است که با تمام توان در ادای وظیفه به این جامعه مهم و بزرگ کشور تلاش می کنیم.

وی جمعیت جامعه عشایری کشور را ۲۵۱ هزار خانوار و بیش از یک میلیون و ۳۱۵ هزار نفر اعلام کرد و افزود: جامعه عشایری ایران ۱.۴ درصد جمعیت کشور را تشکیل می دهند اما در عین حال ۲۵ درصد گوشت قرمز و ۳۵ درصد صنایع دستی و بخش زیادی از گیاهان دارویی و مواد لبنی کشور را تامین می کنند.

کد خبر 6089341

دیگر خبرها

  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • اعطای نشان اقتصاد مقاومتی به ۱۲ واحد تولیدی برتر
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • بازدید هیات هرمزگانی از نمایشگاه لاستیک و پلاستیک کشور چین
  • محصولات تولیدی عشایر مغان برندسازی شود
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • تأمین ۴۰ درصدی نیاز داخلی به دستگاه نوار قلب با محصول ایران‌ساخت
  • ماهانه ۶ هزارتن شیرخشک در کشور مصرف می‌شود