Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های نوین و‌ تدوین و تولید محتوای تأثیرگذار برای گرامیداشت برنامه‌های چهلمین سالگرد دفاع مقدس تأکید کرد. ۰۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۱ استانها سمنان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، حبیب‌الله خجسته پور بعدازظهر امروز در نخستین جلسه هماهنگی مدیران کارگروه‌های تخصصی ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس که در سالن جلسات کوثر استانداری سمنان برگزار شد با بیان اینکه دفاع مقدس الگویی مناسب برای پیروزی برابر هر مشکلی است اظهار داشت: دفاع مقدس سند پایداری ملت ایران برابر هر تهدید و بحرانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امسال با توجه به چهلمین سالگرد گرامیداشت دوران دفاع مقدس لازم است برنامه‌های مناسب به لحاظ کیفی و اثربخشی تهیه و تدارک دیده شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان بر بهره‌گیری از ظرفیت‌های نوین در اجرای برنامه‌های چهلمین سالگرد دفاع مقدس تأکید کرد و گفت: باید برنامه‌های با محتوایی اثرگذار تولید و اجرا شود.

2 هزار برنامه به مناسبت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در خراسان جنوبی اجرا می‌شودگرته‌برداری از ادبیات غرب آسیب بزرگی برای کتاب‌های دفاع مقدس است/ نوشتن "مهباد" ادای دینم به انقلاب بودروایتی شنیدنی از رزم دیدنی لُرها در دفاع مقدس / حماسه‌آفرینی لشکر 57 لرستان ‌در ‌عملیات «حاج عمران» ‌+ تصاویر

خجسته پور بیان کرد: در تدوین برنامه‌ها به مناسبت گرامیداشت دفاع مقدس باید تمامی گروه‌های سنی از نسلی که آن دوران را درک کرده‌اند تا نسل امروز که آن دوران را ندیده و درک نکرده‌اند؛ مدنظر قرار گیرد.

وی عنوان کرد: ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس با 9 کارگروه تخصصی تشکیل‌شده است و لازم است مدیران هر یک از این کارگروه‌ها برنامه شاخص خود را ارائه کنند.

ستادهای شهرستانی بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس تشکیل شود

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با تأکید بر گسترش فرهنگ دفاع مقدس در گستره ملی و استانی گفت: هر یک از مدیران کارگروه‌های تخصصی باید به این امر مهم توجه داشته باشند.

خجسته پور گفت: فرمانداران استان باید ستادهای شهرستانی ستاد بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس را به دبیری فرماندهان سپاه تشکیل دهند.

انتهای پیام/363/ ت

R41366/P/S6,64/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: چهلمین سالگرد دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۲۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

بتول دانش شهرکی گفت: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستان‌های ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش‌های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می‌تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مشکُران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت:وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه‌های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • سیستان و بلوچستان پتانسیل‌های فراوانی در زمینه‌های تولیدی و اقتصادی دارد
  • فاز نخست موزه دفاع مقدس زنجان سوم خرداد افتتاح می‌شود
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • تولید ۸۰ درصد تورهای ماهیگیری در سیستان و بلوچستان
  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • با تمام ظرفیت ها و برنامه ریزی جامع در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ حضور داریم
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود