Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@02:43:07 GMT

بهترین شرایط برای نگهداری گیاه آگلونما

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۲۸۴۹

بهترین شرایط برای نگهداری گیاه آگلونما

سازمان NASA گیاه آگلونما را در صدر فهرست ۱۰ برترین گیاه پاک‌کننده‌ی هوا قرار داده چراکه به طور طبیعی این گیاه توانایی پاکسازی هوای اطرافش را دارد.

این گیاه از خانواده شیپوری بوده و به علت زیاد بودن برگ‌ها و شکل برگ، در مکان‌های کوچک جلوه بیشتری دارد، به ویژه زمانی که در گلدان‌های گرد قرار بگیرد.

آگلونما گیاه همیشه سبز آپارتمانی، با ساقه کوتاه و برگ‌های نیزه‌ای شکلی است که طول این برگ حدود ۱۰ تا ۲۵ سانتی متر است و پهنای ۱۰ تا ۱۵ سانتی متری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لکه‌های برگ متفاوت بوده و اغلب نظم خاصی را رعایت می‌کنند.

این گیاه در مناطق کم نور و شرایط سخت از نظر خشکی نیز مقاوم است. گل‌های این گیاه به شکل شیپوری و سفید رنگ است.

برگ‌های پژمرده می‌تواند نشانه‌ای از نور یا آب نامناسب باشد به‌طوریکه با تابش زیاد نور خورشید گیاه ضعیف و پژمرده می‌شود و در نور کم نیز برگ‌ها ضعیف خواهد شد.

ترکیبی از لبه‌های زرد و قهوه‌ای، خاک مرطوب و برگ‌های نازک اغلب به علت آب زیاد است همچنین برگ‌های کاملاً زرد یا قهوه‌ای و خاک خشک معمولاً به علت کم آبی است.

بهترین شرایط برای نگهداری آگلونما

گیاه آگلونما به نور غیرمستقیم و متوسط نیاز دارد، اما در محیط‌های کم نور نیز به رشد خود ادامه می‌دهد. اتاق‌های قسمت شمالی ساختمان بهترین شرایط نوری را برای این گیاه تأمین می‌کند.

نیاز آبی گل آگلونما نسبتاً بالا بوده و لازم است خاک گلدان در فاصله بین دو آبیاری همواره مرطوب و نه خیس باشد. هفته‌ای دوبار آبیاری در تابستان برای گیاه کافی است، اما در زمستان هفته‌ای یکبار نیز مناسب است. توجه داشته باشید آبیاری بیش از حد به ویژه در زمستان باعث زرد شدن برگ‌های گیاه می‌شود.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: گل و گیاه پارسی خبر پاکسازی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۲۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد

داریوش حسن نژاد در بازدید از سد حوضیان گفت: پروژه شبکه انتقال آب حوضیان با هدف توسعه و تامین آب ۲ هزار و ۲۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دیم منطقه با سیستم آبیاری بارانی در دست اجراست.

وی اظهار داشت: طول اصلی خط انتقال این پروژه ۱۱ کیلومتر است و برای آن در مصارف کشاورزی ۱۳.۷ میلیون متر مکعب و جهت مصارف صنعت، ۲میلیون متر مکعب آب تخصیص در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای لرستان با اشاره به اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریالی برای تکمیل پروژه گفت: یکی از مهمترین وظایف شرکت آب منطقه‌ای لرستان، مطالعه، طراحی و اجرای پروژه‌های مختلف تامین آب شامل سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و انتقال آب، ساخت ایستگاه‌های پمپاژ و کانال‌های آبرسانی مطابق سیاست‌ها و برنامه‌ها و دستورالعمل‌های مصوب وزارت نیرو است.

سد حوضیان که در یک کیلومتری شهرستان الیگودرز و بر روی رودخانه‌ای به همین نام قرار دارد با طول تاج ۵۳۳ متر، عرض تاج ۱۰ متر و ارتفاع ۷۳ متر از نوع خاکی سنگ ریزه‌ای با هسته رسی است و بهره‌برداری رسمی از آن اردیبهشت ۱۳۹۵ آغاز شد که تکمیل شبکه آن از مصوبات سفر آذرماه ۱۴۰۰ آیت الله رییسی به لرستان است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • شرایط نگهداری گیاه زامیفولیا ، پوتوس ، گندمی ، سانسوریا و... | کدام گیاهان برای آپارتمان مقاوم هستند؟
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • تأمین آب ۷۵۰۰ هکتار شالیزار محمودآباد از آببندان
  • احیا و مرمت قنات مدوئیه
  • عکس/ نمایشگاه گل و گیاه اصفهان
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • ۸۵ درصد از شبکه آبیاری سد حوضیان الیگودرز اجرا شد
  • اسراف در مصرف آب به لطف آبیاری گل‌ها در محدوده پل آذر اصفهان + فیلم و تصاویر
  • آیا می توان گیاهان را به صورت خودکار آبیاری کرد؟