Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-03@03:20:41 GMT

داستان تلخ زنان ایزدی؛ بازگشت لیلا به اسارتگاه

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۳۳۱۷

داستان تلخ زنان ایزدی؛ بازگشت لیلا به اسارتگاه

لیلا سال ۲۰۱۴ ربوده و سرانجام به بردگی جنسی گرفته شد. او و همسرش به اجبار به اسلام گرویدند.

این تصمیم به خانواده لیلا اجازه داد تا مدتی به عنوان شهروندان طبقه دوم به زندگی‌شان ادامه دهند. آن‌ها در آن مدت برای گروه افراطی موسوم به «دولت اسلامی» مشغول کار و عمدتا گله‌داری بودند.

بسیاری از مردم تلاش کردند از آنجا فرار کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جنگجویان داعش در نهایت توانستند اغلب آن‌ها را گرفته و به قتل برسانند. آن‌ها اجساد این افراد را در گودالی انداختند به گونه‌ای که هنوز سفیدی استخوان‌ها زیر نور آفتاب به چشم می‌خورد.

پس از این بود که لیلا به عنوان برده جنسی فروخته شد.

بهره‌مندی از توجیه دینی برای برده‌داری جنسی   پژوهشگران ماجرای آدم‌ربایی‌های صورت گرفته توسط جنگجویان داعش، بردگی و تجاوز سیستماتیک به صد‌ها زن و دختر یزدی را کنار هم گذاشته‌اند و بر اساس تخقیقات آن‌ها این وضعیت نشان می‌دهد که این برنامه در بالاترین سطح رهبری در این گروه برنامه‌ریزی شده بود. همچنین پژوهش‌های صورت گرفته خاطر نشان کرده که این تصمیم در تمامی ساختار نهادی این گروه به اجرا درآمده و برای آن از توجیه‌های دینی استفاده شده است.

ایل ویلی از کمیسیون عدالت و پاسخگویی بین‌الملل می‌گوید: «نمونه داعش برخلاف نمونه‌های دیگر است و در آن مبنای دینی مطرح است.»

از اسارت تا آزادی   لیلا نخست به یک پزشک عراقی فروخته شد و این پزشک سه روز بعد لیلا را به دوستی هدیه داد. او هشت ماه نزد عبدالله، جراح عراقی به سر برد و بخشی از مایملک او به شمار می‌آمد.

او بعدتر به قیمت ۶ هزاردلار به یک مرد سعودی فروخته شد که به عنوان پلیس مذهبی دولت اسلامی فعالیت می‌کرد. این مرد در خانه‌اش نوعی تجارت خصوصی برده‌داری جنسی داشت و زنان را به صورت آنلاین خرید و فروش می‌کرد.

پس از اینکه بار‌ها توسط این مرد مورد تجاوز قرار گرفت او به یک مرد سعودی دیگر به نام ابوحمزه فروخته شد.

گفته شده که لیلا دوبار از او باردار شده و هر دو بار این مرد از او خواسته تا بچه را سقط کند. این در حالی است که طبق قوانین دولت اصلامی سقط جنین حتی برای بردگان نیز امکان‌پذیر نیست. در تمام این دوران دشوار دو فرزند خردسال لیلا با او به سر می‌بردند.

۱۹ هزار دلار بهای آزادی   فرد بعدی موافقت کرد که با ۷۵۰۰ دلار پرداخت زیرمیزی او را آزاد کند، اما این به معنای ازدواج با یک جنگده داعشی دیگر بود.

سرانجام لیلا و فرزندانش توانستند با کمک قاچاقچیان با هزینه ۱۹ هزار و ۵۰۰ دلار از قلمرو تحت تصرف نیرو‌های موسوم به دولت اسلامی داعش بگریزند. هزینه این فرار توسط خانواده لیلا به قاچاقچیان پرداخت شده بود.

به گفته مقام‌ها و پژوهشگران کرد، از ۶۴۱۷ ایزدی که در حمله به ماه اوت ۲۰۱۴ به سنجار توسط جنگجویان داعش ربوده شدند، حدود ۳۵۰۰ نفرشان توانستند در سال‌های اخیر با پرداخت مبالغی به قاچاقچیان بگریزند.

بی‌خبری از وضعیت ۲۹۰۰ شهروند ایزدی   یکی از آن‌ها خواهرزاده لیلا است. او به تازگی و در ماه فوریه توانست از دست جنگجویان داعش بگریزد.

از وضعیت بیش از ۲۹۰۰ ایزدی هنوز اطلاع دقیقی در دست نیست و مفقود شدند، از جمله ۱۳۴۴ زن و دختر.

پژوهشگرانی که در این زمینه تحقیق کرده‌اند بر این باورند که اکثر آن‌ها فوت کرده‌اند، اما این باور نیز وجود دارد که برخی از آن‌ها هنوز در مناطق تحت کنترل مخالفان سوریه زندگی می‌کنند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: زنان ایزدی بردگی بردگی جنسی داعش عراق پارسی خبر جنگجویان داعش فروخته شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۳۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۳۵ کشته در حملات داعش در افغانستان

دفتر هیأت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) اعلام کرده است که از ماه جنوری تا مارچ سال جاری میلادی دست‌کم ۳۶ تن در پی حملات داعش در افغانستان کشته و ۱۱۸ تن دیگر زخمی شده‌اند.

 روز پنج‌شنبه، ۱۳ ثور، با نشر گزارشی به دستور شورای امنیت سازمان ملل در مورد وضعیت حقوق بشر در افغانستان زیر سلطه طالبان گفته است که در این حملات بیشتر شیعیان هدف قرار گرفته‌اند.

براساس این گزارش، از ۶ تا ۱۱ جنوری، سه انفجار بمب‌دستی در شهر کابل سبب کشته و زخمی شدن دست‌کم ۷۹ غیرنظامی شده است.

یوناما افزوده است که در ۶ جنوری پنج غیرنظامی در پی انفجار مین جاسازی‌شده در یک بس مسافری در منطقه دشت‌برچی کابل کشته و ۲۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.

همچنان در ۹ جنوری انفجار مین جاسازی‌شده در یک ماشین حامل کارمندان اداره زندان‌های طالبان در منطقه «الوخیل» کابل، سه کشته و ۱۳ زخمی برجا گذشته است.

این گزارش تصریح کرده است در تاریخ ۱۱ جنوری نیز در پی وقوع انفجاری در یک مارکت تجارتی واقع در دشت‌برچی کابل که هنوز نوعیت آن مشخص نشده است، سه تن کشته و ۲۱ تن دیگر زخمی شده‌اند.

مردان، زنان و کودکان شامل قربانیان این حملات هستند.

طبق یافته‌های یوناما، حمله انتحاری در مقابل نمایندگی کابل بانک در قندهار هم ۲۵ کشته و ۵۰ زخمی برجا گذاشته است.

این حمله در ۲۱ مارچ رخ داده بود.

مسئولیت تمام این حملات را گروه داعش بر عهده گرفته است.

گفتنی است که پس از ماه مارچ نیز کابل و هرات گواه حملات داعش بوده است.

در تازه‌ترین مورد، شام‌گاه دوشنبه، ۱۰ ثور، افراد تفنگ‌دار مربوط به داعش بر مسجد شیعیان در ولسوالی گذره هرات حمله کرده‌اند که در پی آن، شش تن به‌شمول زنان و کودکان کشته‌ شده‌اند و یک تن دیگر زخمی شده است.

این آمار قربانیان ناشی از حملات داعش در حالی ارایه می‌شود که طالبان همواره حضور فیزیکی جنگ‌جویان گروه داعش را در افغانستان رد کرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • کشته و زخمی شدن ۱۵۴ نفر در حملات داعش در افغانستان
  • حملات داعش در افغانستان بیش از ۱۵۰ کشته و زخمی برجای گذاشته است
  • کتاب شعر «ناله‌های امپراطور» در بروجرد رونمایی شد
  • بیش از ۳۵ کشته در حملات داعش در افغانستان
  • داستان پیچیده بازگشت گل‌محمدی؛ مجوز تا پایان فصل صادر نمی‌شود؟!
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم!
  • داستان پیچیده بازگشت یحیی گل‌محمدی؛ مجوز تا پایان فصل صادر نمی‌شود؟!
  • ترکیه ده‌ها نفر را به ظن ارتباط با داعش دستگیر کرد
  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم
  • طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد