Web Analytics Made Easy - Statcounter

مولوی عبدالغنی دهانی سورانی سرپرست دبیرخانه ائمه جمعه نهاد مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب پیرامون اهمیت روز قدس گفت: هدف از نام گذاری آخرین روزماه مبارک رمضان به عنوان روز قدس، روز جهانی وحدت بوده است؛ حضرت امام(ره) مسجد الاقصی را متعلق به جهان اسلام میدانستند؛ فلسطین مسئله اول جهان اسلام است و در این راستا مسلمانان باید اختلافات فقهی را کنار بگذارند و همواره دغدغه نجات این ملت شریف و مظلوم را از چنگال اسرائیل غاصب داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: امام خمینی (ره) همواره بر وحدت امت اسلامی تاکید داشتند و بر این نکته معتقد بودند که اگر هر مسلمان یک سطل آب بریزد، اسرائیل را سیل می‌برد؛ باید گفت، ایشان همواره با ادله محکمه پسند و اسلامی امت مسلمانان را به سمت نجات فلسطین حرکت میدادند.

مولوی دهانی تصریح کرد: اسرائیلی ها در طول تاریخ در تلاش بودند تا فلسطین به فراموشی سپرده شود و با زدن تونل در زیر مسجد الاقصی برای شهرک سازی تلاش کردند، از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، حضرت امام(ره) ضمن جهت دهی به امت اسلام، مبارزات فلسطینیان را نیز هدفمند کردند و  در واقع با این حرکت ایشان نماد وحدت جهان اسلام معرفی شد؛ باید گفت این یک ابتکار و شاهکار بی نظیری بود از سوی حضرت امام (ره) بود. 

وی اظهار داشت: مردم درروز قدس در تمام جهان اسلام و حتی ملت های غیر مسلمانان از مظلومیت فلسطین حمایت و اعلام انزجار خود را از اسرائیل غاصب نشان میدهند، در واقع این حضرت امام(ره) بودند که این روحیه انزجار از اسرائیل و حمایت از امت فلسطین را برانگیخته کردند و امروز این حرکت به صورت جهانی انجام می گیرد.

مولوی دهانی با بیان اینکه جبهه مقاومت اسلامی دستاوردهای بسیار مهمی را در زمینه آزاد سازی فلسطین داشته است، تصریح کرد: باید گفت قبل از انقلاب اسلامی گروه های مقاومتی وجود داشته اما چون هدفمند و یکپارچه نبوده است، همواره با شکست مواجه شده؛ درست بعد از انقلاب اسلامی با حمایت هایی که از سوی کشورمان صورت گرفته است اعم از لجستیکی و تجهیزات نظامی، امروز جبهه مقاومت و حزب الله لبنان و در راس آنان خط مقدم سوریه هدفمند و قدرتمند به سمت جلو در حال حرکت و سدی بر پیش روی هستند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: اکنون با شرایطی که ویروس کرونا بر جهان حاکم کرده است، شاید امت اسلامی نتواند آنطور که باید به خیابان ها بیایند و حمایت خود را از امت فلسطین اعلام کنند، اما از طریق برنامه ریزی هایی که مسئولین صورت می دهند و بهره گیری حداکثری از فضای مجازی در سراسر جهان و با لبیک به ندای حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری این حرکت عظیم به وقوع می‌پیوندد؛ امیدواریم به فرموده مقام معظم رهبری انشاءالله روزی در بیت المقدس نماز بخوانیم و تا 25سال آینده اثری از این رژیم منحوس باقی نخواهد ماند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: رمضان 99 معامله قرن جهان اسلام حضرت امام روز قدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۳۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام

به گزارش خبرگزاری مهر، تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع با هدف توسعه فرهنگ خیر و احسان و استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی در حوزه نیکوکاری، در مراسمی با حضور سیدمرتضی بختیاری، رئیس کمیته امداد و حجت الاسلام حمید شهریاری، دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی امضا شد.

حجت الاسلام حمید شهریاری دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در این مراسم ضمن قدردانی از کسانی که زمینه همکاری مجمع جهانی تقریب و کمیته امداد امام خمینی (ره) را فراهم آوردند، گفت: اگر در کار خیر ابتکار عمل داشته باشیم، می‌توانیم به پیشرفت‌هایی برسیم.

وی افزود: ما باید بستری را طراحی و فراهم کنیم که برای اقشار جامعه قابل اعتماد باشد.مجمع جهانی تقریب اولین اقدامی را که در این راستا انجام داد، طراحی سامانه «آی محسن» بود. این سامانه جهت کمک به محرومین جهان اسلام است تا همگان بتوانند به واسطه آن کمک‌رسانی کنند.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی تصریح کرد: در این سامانه پویش هایی برگزار می‌شود و سقف نیازها بررسی می‌گردد و ما بسترهای مناسب را برای کمک رسانی فراهم می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما ظرفیت‌های بسیاری در جهان اسلام برای کمک رسانی به محرومین جامعه داریم و بخشی از این ظرفیت‌ها در کشور ما وجود دارد.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی اظهار کرد: مردمان کشورهای دیگر می‌دانند که سردمدارانشان ممکن است طرفدار آمریکا باشند و کمک‌هایشان به دست مردم غزه نرسد، اما از طرفی می‌خواهند که به مردم غزه کمک کنند. ما می‌توانیم تدابیری بیاندیشیم و شبکه‌ای را که در جهان اسلام در اختیار داریم را به هم پیوند بزنیم.

حجت الاسلام شهریاری تصریح کرد: باید فرهنگ سازی کنیم که محروم، محروم است و فرقی نمی‌کند ایرانی و یا از هر کشور دیگری باشد.افراد زیادی هستند که به برخی از پویشها علاقه بسیاری دارند و می‌توانند در این مسیر به ما کمک کنند.

سیدمرتضی بختیاری، رییس کمیته امداد در این مراسم با اشاره به سابقه همکاری دو نهاد در حوزه ترویج فرهنگ احسان و انفاق، گفت: کمیته امداد به عنوان یادگار حضرت امام (ره) و یکی از بزرگترین نهادهای خیریه در سطح جهان، توجه ویژه‌ای به استفاده از ظرفیت‌های برون‌مرزی به ویژه ایرانیان خارج از کشور داشته است.

وی با تاکید بر تجربیات موفق کمیته امداد در حوزه بین‌المللی، اظهار کرد: یکی از موضوعات اصلی در این حوزه، توجه به ظرفیت‌های عظیم امت بزرگ اسلامی در زمینه خیر و احسان است.

بختیاری خاطرنشان کرد: کمیته امداد در برخی کشورهای منطقه که در چارچوب تفاهم‌نامه دولت‌ها عمل کرده است، در خصوص تبادل تجربیات به ویژه در توانمندسازی و حرفه‌آموزی، عملکرد موفقی داشته و زمینه اشتغال بسیاری را فراهم کرده است.

رییس کمیته امداد با اشاره به ظرفیت‌های عظیم مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برای ترویج فرهنگ احسان و انفاق در داخل و خارج از کشور، تصریح کرد: امکانات دو مجموعه کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی باید در عرصه فعالیت‌های انسان‌دوستانه، تجمیع شود.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از فرصت‌های مشترک در قالب همایش‌ها، سمینارهای علمی و پژوهشی و نمایشگاه‌های فرهنگی، اضافه کرد: کمیته امداد آمادگی دارد دوره‌های انتقال و تبادل تجربیات را برای مخاطبان و جامعه هدف مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی برگزار نماید.

بختیاری بر نقش نخبگان علمی، فرهنگی، احتماعی و خیران حقیقی و حقوقی برای راه‌اندازی مراکز رشد نوآوری و فناوری تاکید کرد و گفت: این موضوع در تفاهمنامه با مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی پیش‌بینی شده و امیدواریم هسته‌های خیر و احسان در داخل و خارج از کشور تشکیل شود.

رییس کمیته امداد ادامه داد: شناسایی و ایجاد ارتباط میان خیریه‌ها، خیران و ایرانیان فعال، مرتبط و مقیم خارج از کشور در راستای حمایت از نیازمندان از دیگر مواردی است که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

وی تسهیل انجام فعالیت‌های خیریه‌ای در خارج از کشور را ضروری دانست و افزود: مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی ظرفیت‌های خوبی در زمینه شناسایی و معرفی خیریه‌های فعال به منظور تبادل تجربیات دارد که در این تفاهم‌نامه مورد توجه قرار گرفته است.

کد خبر 6092798 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • انیس: آمریکا در قضیه فلسطین خصومت خود را با اسلام نشان داد
  • توازن قدرت جدید در جهان برخاسته از تئوری‌های امام راحل است
  • بیداری ملت های آزاده جهان به برکت انقلاب اسلامی است
  • آرمان‌های امام راحل به نسل جدید معرفی شود
  • طراحی سامانه «آی محسن» برای کمک به محرومین جهان اسلام
  • تجدید میثاق وزیر آموزش و پرورش و معلمان با آرمان‌های امام راحل
  • شهریاری: ظرفیت جهان اسلام را برای کمک به غزه استفاده بگیریم
  • مطهری امام
  • آیت‌الله رمضانی: دشمنان می‌خواهند شریعت اسلام را تعطیل کنند
  • اجرای فاز نخست خط ویژه مسیر اتوبوس خیابان حضرت امام خمینی(ره) اراک