Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر انقلاب در دیدار رمضانی امسال شان با جوانان، دانشجویان و طلاب نکات مهمی را ایراد کردند و با توصیه های ده گانه ای که خطاب به آنها داشتند خواهان نقش آفرینی بیشتر این قشر در مسائل و موضوعات کشور شدند. تا جایی که حتی نیاز کشور را به یک دولت جوان امری غیر قابل اجتناب دانستند؛ هرچند منظور ایشان از جوان به لحاظ سنی نبود، بلکه جوان از حیث تمامی ابعاد شخصیتی، عملکردی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. را ملاک این مساله عنوان کردند.

به گزارش «تابناک»، در این مجال،طی سلسله گزارش ها و تحلیل هایی نسبت به بررسی توصیه های ده گانه رهبر انقلاب به جوانان برای ساختن آینده کشور خواهیم پرداخت. ایشان در سخنان اخیرشان تاکید داشتند که جلسه دانشجویی است لکن مخاطب این جلسه صرفاً دانشجویان نیستند؛ بلکه مخاطب سخنان ایشان همه کسانی هستند که به کشورشان و جمهوری اسلامی علاقه مند هستند و می خواهند آینده آن را به بهترین شکل ممکن بسازند.

رهبر انقلاب در سخنان شان با یادآوری اینکه چهار میلیون دانشجو داریم که عدد بالایی است لکن تعداد کسانی که مخاطب این موضوعاتی که عرض میکنیم خواهند بود، بیشترِ جوانان هستند؛ گفتند: جوان دانشجو، جوان طلبه، جوان فارغ‌التّحصیل، جوان شاغل؛ مجموعه‌ی جوانان مخاطب این بحثها هستند. اینکه ما اصرار داریم که با جوانها حرف بزنیم و بحث کنیم و از آنها بشنویم و چیزی به آنها عرض بکنیم، متأثّر از یک پیش‌فرض قطعی است و آن پیش‌فرض این است که آینده در اختیار جوانها و متعلّق به این جوانها است.

ایشان افزودند: شکّی نیست که در آینده‌ی میان‌مدّت، بعضاً در آینده‌ی کوتاه‌مدّت، مسئولیّت بسیاری از همین موضوعاتی را که امروز شما دارید مطرح میکنید، متوجّه به شما جوانها و مجموعه‌ی جوانهایی که امروز مخاطب این حرفها هستند خواهد شد و مدیریّتها در اختیار آنها قرار خواهد گرفت و اداره‌ی کشور به دست آنها خواهد افتاد؛ در این تردیدی نیست. لذاست که بحث با جوانها و صحبت با جوانها و شنیدن از آنها و گفتن با آنها برای ما مهم است. هر کسی به آینده‌ِی کشور علاقه‌مند است، ناگزیر بایستی به جوانها کمک کند برای اینکه بتوانند این آینده را به بهترین وجهی ان‌شاءالله بسازند.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به اینکه بخش دیگر از منطق گفتگو با جوانها هم عبارت است از نگاه به طبیعت جوانی، یادآور شدند: همیشه در مورد جوانها این قضاوت را بنده دارم طبیعت جوان، با امید، با ابتکار، با صراحت، با خطرپذیری، با خستگی‌ناپذیری همراه است و اینها برای اداره‌ی جامعه عناصر ذی‌قیمتی هستند؛ بخشی از مشکلات ما ناشی از خطرپذیر نبودن یا خسته شدن، یا عدم وجود ابتکار، یا عدم صراحت، یا ناامید بودن است؛ اینها در جوانها نیست، لذاست که ما مایلیم با این مجموعه‌ی جوان که طبعاً دارای این طبیعت هستند، بیشتر گفتگو بشود و بحث بشود.

اولین توصیه از مجموعه توصیه های ده گانه رهبر انقلاب به جوانان توجه به «خودسازی فردی و اجتماعی» بود. ایشان در این زمینه تصریح کردند: توصیه‌ی اوّل من به شما جوانهای عزیز، چه دانشجو و چه بقیّه‌ی جوانهایی که از آنها اسم آوردم، مسئله‌ی خودسازی است؛ خودسازی خیلی مهم است؛ هم در ابعاد فردی، هم در ابعاد جمعی. هم شخص خود شما باید خودسازی کنید، هم جمعتان باید به عنوان یک جمع خودسازی کند؛ خودسازی خیلی مهم است. فرصت ماه رمضان فرصت خوبی است؛ اگرچه به اواخر ماه رسیدیم لکن همین چند روزی که باقی مانده، فرصت خوبی است [برای] دعا، مناجات، اُنس با قرآن؛ و رها نکردن کار ارتباط معنوی با تمام شدن ماه رمضان؛ یعنی این جور نباشد که ماه رمضان حالا چون روزه هستید و مثلاً شرایط دعا و مناجات و حال و حضور آماده است، کارهایی انجام بگیرد، ماه رمضان که تمام شد بکلّی رها بشود؛ نه، اُنس با قرآن، ارتباط با قرآن، نماز با حضور، نماز در اوّل وقت، توجّه به ادعیه- که حالا من به بعضی از ادعیه هم اشاره کردم، به بعضی هم اشاره میکنم -مواردی است که به نظر من برای خودسازی لازم است.

رهبر انقلاب درباره دلیل تاکید بر «خودسازی فردی و اجتماعی» در جوانان، ادامه دادند: این کمک میکند به شما که از لغزشگاه‌ها راحت عبور کنید، بسلامت عبور کنید. لغزشگاه‌هایی وجود دارد؛ ترس، یک لغزشگاه است، تردید، یک لغزشگاه است، احساس ضعف، یک لغزشگاه است، انگیزه‌های ناسالم، یک لغزشگاه است؛ لغزشگاه‌های زیادی سر راه ما وجود دارد، بخصوص برای فعّالان مسائل اجتماعی؛ لذا اینها بیشتر به خودسازی احتیاج دارند و نیاز دارند که بُنیه‌ی روحی و معنوی خودشان را قوی کنند. به نظر من وقتی بُنیه‌ی روحی‌ و معنوی‌ شما قوی شد، هم در زمینه‌ی فکر، هم در زمینه‌ی تصمیم‌گیری، هم در زمینه‌ی عمل، توانایی‌های بیشتری پیدا خواهید کرد و ما در نسل جوان به اینها نیاز داریم.

آنچه از این سخنان بر می اید، حضرت آیت الله خامنه ای به عنوان رهبر انقلاب در ترسیم آینده جمهوری اسلامی بر نقش جوانان تاکید زیادی دارند؛ ایشان معتقدند که گردش نخبگان اگرچه تاکنون شاید به درستی صورت نگرفته باشد، اما ناگزیر از این موضوع کار باید به جوانان سپرده شود و آنها در آینده مسئولان این کشور و جمهوری اسلامی خواهند بود و برای پیشبرد امور تصمیم گیری خواهند کرد؛ لذا از هم اکنون باید خود را مهیای این موضوع کنند.

اینکه ایشان شاید آینده را روشن تر از گذشته می بینند، دلیل بر این است که از حیث بالا رفتن سطح سواد، کشور ما در شرایط خوبی قرار گرفته است. تاکید بر وجود 4 میلیون دانشجو در کشور بی ارتباط با این مساله نیست؛ اما نکته مهم در این مساله شاید توجه ایشان به انجام حرکت های علمی گسترده در ساختن آینده کشور متاثر از افزایش سطح سود آکادمیک آینده سازان این کشور که جوانان هستند، باشد.

حتی ایشان پا را فراتر از بازنشسته شدن مدیران فعلی گذاشته اند و با اشاره به طبیعت جوان که با امید، با ابتکار، با صراحت، با خطرپذیری، با خستگی‌ناپذیری همراه است؛ این موضوعات را برای اداره‌ی جامعه عناصر ذی‌قیمتی عنوان می کنند و بخشی از مشکلات ما را ناشی از خطرپذیر نبودن یا خسته شدن، یا عدم وجود ابتکار، یا عدم صراحت، یا ناامید بودن برخی مسئولان می دانند که اینها در جوانها وجود ندارد. بر همین اساس است که تاکید بر شکل گیری یک دولت جوان که می توان آن را افق 1400 دانست، دارند. هرچند منظور از ایشان جوان به لحاظ سنی نیست.

اما اولین توصیه ایشان به جوانانی که باید آینده کشور را به دست بگیرند؛ بسیار مهم است و می توان آن را تاکید بر جلوگیری از انحرافاتی که بعضا در این سال ها از ناحیه انجام اختلاس ها، رفتارهای اشتباه، بکارگیری های نابجا و ... انجام شده، مشاهد کرد؛ دانست. اینکه ایشان به جوانان تاکید می کنند که باید «خودسازی فردی و اجتماعی» بپردازند؛ تاکید بر تقویت بعد معنوی مسئولان اینده است که می تواند راه را بر خیلی از مشکلات فعلی ببندد.

ایشان علاوه بر اینکه توسل به ادعیه، توکل بر خدا و داشتن روحیه معنوی در بین مسئولان را برای پیشبرد امور کشور و انجام تصمیم گیری های مهم بسیار ضروری می دانند؛ تقویت روحیه معنوی از طریق خودسازی را هم راهی برای اصلاح افراد و جامعه می دانند و هم اینکه توقیت این بخش را دلیلی بر بستن راه لغزش ها و وسوسه هایی که یک مسئول را حتما تحریک خواهد کرد؛ می دانند. مسیری که ایشان ترسیم کرده اند، می تواند منجر به حل بسیاری از مشکلات در جامعه و به ویزه در بین مسئولان بشود

منبع: تابناک

کلیدواژه: روز قدس محمد عزیزی فریدون احمدی مهدی جمالی دعای روز بیست و هفتم رمضان رهبر انقلاب دیدار با جوانان توصیه ها به جوانان مسئولان کشور مسئولان آینده کشور راه جلوگیری از اختلاس وسوسه مسئولان اولین توصیه روز قدس محمد عزیزی فریدون احمدی مهدی جمالی دعای روز بیست و هفتم رمضان رهبر انقلاب ماه رمضان ی جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۳۹۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاه ویژه رهبر انقلاب به فرهنگ کار

به گزارش همشهری آنلاین، مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با همشهری درباره اهمیت فرهنگ کار در سخنان رهبر معظم انقلاب اظهار داشت:همان طور که در فرهنگ دینی اسلام ، حرمت خاصی برای کار و کارگر قائل شده‌اند، قطعا در نگاه کشورمان و مخصوصا رهبر معظم انقلاب نیز این موضوع به صورت ویژه پیگیری می‌شود. حضرت آیت الله خامنه ای در دیدار با کارگران عزیز کشور، اهمیت کار و ارزش آن را به طور دقیق یادآور شدند. متاسفانه در برخی از بخش های کشور شاهد کمرنگ شدن فرهنگ کار هستیم. از سوی دیگر یکی از دلایلی که علاقه ی جوانان کشور به موضوع کار و کارگری را کاهش داده است، جا افتادن نگاه اشتباه و سطح پایین به کارگران کشور است. با ادامه داشتن چنین نگاهی، جوانان حق دارند وارد حوزه کار و کارگری نشوند و منتظر بمانند تا مسئولیت و جایگاهی در ادارات دولتی و خصوصی به دست آورند. لازمه نگاه جدید به فرهنگ کارگری در چند محور قابل تصور است؛اول، نگاه ویژه به معیشت کارگران و فراهم آوردن امنیت شغلی لازم برای کارگران است.یعنی همان موضوعی که رهبر معظم انقلاب به درستی هرچه تمام تر به آن اشاره فرمودند. بنابراین لازم است تا قوای سه گانه با همکاری های خود تلاش کنند تا در مقابل تورم سالیانه بایستند و مانع از تحت تاثیر قرار گرفتن معیشت مردم و به خصوص کارگران شوند. باید بپذیریم که در شرایط اقتصادی حال حاضر کشور، کارگران معیشت سختی دارند و این گونه، حل مشکلات کارگران در حد شعار باقی میماند و در عمل اتفاق خاصی نخواهد افتاد.

وی ادامه داد: بخش دوم، تجدیدنظر در فرهنگ نگاه به کارگر است. چرا که نشان دادن کارگر به عنوان طبقه ضعیف جامعه و کسانی که از نظر ظاهری و طبقه اجتماعی در سطح پایینی قرار دارند، امری اشتباه است و مانع از درک زحمات این قشر بزرگ می‌شود. برای موضوع سوم در حوزه قانون گذاری نیز باید تلاش کرد تا قوانینی مناسب و درخور برای معیشت و کسب و کار کارگران تهیه و اجرا شود. تا دیگر نگاه از بالا به پایین به جامعه کارگری و مولد وجود نداشته باشد. بنابراین هم مجلس شورای اسلامی وظیفه دارد تا برخی از قوانین را در حوزه کارگری اصلاح و به روزرسانی کند و در موضوع اجرا نیز دولت به خوبی همکاری های لازم را انجام دهد. البته حق کارفرمایان نیز نباید فراموشان شود. چهارم، نگاه ویژه به اموال کارگران و بازنشستگان؛ در مدیریت اموال کارگران بازنشسته متاسفانه در برخی از بخش های تابع صندوق بازنشستگی کشوری و تامین اجتماعی، شاهد مدیریت مسئولینی بی تجربه هستیم. همین موضوع باعث شده است در واگذاری برخی از اموال کارگران بازنشسته به نظرات کارگران و سهام داران توجه نشود.

یوسفی در پایان یادآور شد: مورد پنجم، اصلاح بخش واسطه گری در کشور است. متاسفانه سیستم بانکی در تامین منابع تولید به خوبی فعالیت نمیکند و رهبر انقلاب نیز به این موضوع اشاره کردند. بنابراین لازم است یک بازنگری جدی صورت بگیرد تا بانک ها از بنگاه داری به سوی تامین کننده منابع مالی برای شرکت های تولیدی قدم بردارند.این موارد از جمله موضوعاتی است که باید فارغ از شعار زدگی و در سطح عمل به آن پایبند بود تا نقش کارگر و اتحادیه های آنان را جدی تر ببینیم. در حقیقت اگر حق و حقوق کارگران به درستی و در زمانی که باید به آنان پرداخت شود، در این صورت فرمایشات دقیق رهبر معظم انقلاب در دیدار با کارگران محقق خواهد شد.

کد خبر 847032 برچسب‌ها کارگران رهبر معظم انقلاب مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • نگاه رهبر انقلاب به مسائل حوزه کتاب همه جانبه است
  • عمل به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب از فساد جلوگیری می‌کند
  • عمل به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب باعث جلوگیری از فساد می‌شود
  • تامین امنیت شغلی کارگران؛ تذکر همه ساله رهبر انقلاب به مسئولان
  • نگاه ویژه رهبر انقلاب به فرهنگ کار
  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد / امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است / هدایت اعتبارات بانکی به سمت تولید ضروری است
  • رهبر انقلاب: امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است (فیلم)
  • رهبر انقلاب: حال کارگر خوب شود حال کشور خوب می‌شود
  • تذکر رهبر انقلاب به مسئولان اجرایی درباره گشت ارشاد و حجاب تایید شد/ سردار جعفری: اظهارات آقای فضائلی صحت دارد /با مأمور خطا کرده برخورد شده است
  • رهبر انقلاب: تحریم‌ها ملت ایران را از پا در نمی‌آورد / امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است /از زحمات جامعه کارگری صمیمانه متشکرم