Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا خباز در گفتگو با خبرآنلاین با اشاره به عملکرد ۱۲ ساله علی لاریجانی در پارلمان، گفت: در زندگی آقای لاریجانی مانند همه انسان های دیگر فراز و نشیب‌هایی وجود داشته و دارد بنابراین اینکه بعضی مواقع می گویند حرف مرد یکی است، باید گفت خیر اینطور نیست. هرگاه انسان به یک اندیشه و نگاه جدیدی رو به جلو و رو به رشد رسید، طبیعتا نباید بر افکار گذشته اش پافشاری کند چراکه اندیشه جدیدی بر او افزوده شده بنابراین باید فرد را در شرایط زمان و مکان خاص ارزیابی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: حضرت امام نیز جمله ماندگاری دارند که می فرمایند حتی فقه هم تابع زمان و مکان است؛ برخلاف تصور عده ای که می گویند فقه ثابت است. بنابراین همه ما هم همین حالت را داریم؛ ممکن است در اول انقلاب و در دورانی که انقلاب اسلامی نوپا بوده، ما انقلابیون نظرهایی داده باشیم اما بعد از کسب تجربیات جدید از پختگی دیگری برخوردار شدیم.

لاریجانی مسیری رو به جلو پیموده است

این فعال سیاسی اصلاح طلب تصریح کرد: آقای لاریجانی هم از این مسئله مستثنی نیست. ما آقای لاریجانی را  به عنوان یکی از مسئولان سپاه پاسداران، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رئیس صدا و سیما و در نهایت به عنوان رئیس مجلس شورای اسلامی می شناسیم که فکر می کنم ایشان مسیری رو به جلو را پیموده است یعنی اگر مدیریت ایشان در صدا و سیما با مدیریتش در مجلس مقایسه شود تفاوت های زیادی در این مدریت ها عیان می شود.

خباز یادآور شد: آقای لاریجانیِ امروز یقینا تفکرات دیروز را ندارد. وقتی هم که ایشان دبیر شورای عالی امنیت ملی شدند و برخوردها و ارتباطاتی با سایر کشورها داشتند و در سفر به دنیا، با فرهنگ های جدید و روش های مملکت داری جدید آشنا شدند، طبیعتا این موفقیت را می توان در ایشان دید که تجربه ارزشمندشان را در خدمت نظام و انقلاب به کار بگیرند.

رکوردار ریاست مجلس شد

وی خاطر نشان کرد: نکته قابل توجه دیگر رکورد زمان ریاست مجلس است که توسط آقای لاریجانی شکسته شد. بعد از ایشان که ۱۲ سال بر کرسی ریاست تکیه زد، مرحوم آقای هاشمی ۱۰ سال، آقای ناطق نوری ۸ سال، آقای کروبی حدود ۶ سال و بعد هم آقای حدادعادل ۴ سال قرار دارند و از نظر مدت زمان ریاست قوه مقننه نیز رکوردار هستند.

این فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه مسلما آقای لاریجانی از استعداد خوبی برخوردار است، افزود: به همین جهت در این سه دوره مجلس شورای اسلامی موفقیت های خوبی داشت هرچند نمی توان گفت که آیا بهتر از این نمی شد و برنامه بهتر و خدمت بیشتری صورت نمی گرفت؛ من معتقدم که قطعا بهتر از این هم می شد.

هنر رئیس مجلس کنترل و مدیریت تندروهاست

خباز ادامه داد: در همه مجالس تعدادی تندرو حضور دارند و سد موفقیت های مجلس می شوند و قوه مقننه را با نطق های تند، نامه های غیرمنطقی، با دادن طرح هایی با آثار منفی، به چالش می کشند و به حاشیه می برند اما هنر رئیس مجلس این است که بتواند هم این افراد را به خوبی مدیریت کند وهم از تاخت و تاز آنها جلوگیری کند و هم اینکه از توانمندی مجلس بیشترین استفاده را بکند.

کارنامه لاریجانی در مجلس قابل دفاع بوده است

وی همچنین گفت: به خاطر دارم که رهبر انقلاب یکبار تاکید کردند که کار مجلس ریل گذاری و طراحی سیاست ها است و باید ریل محکمی را تعبیه کند. اگر ریل محکم و دقیق با برنامه های کارشناسی باشد، قطار اجرا با سلامت و اطمینان حرکت خواهد کرد. به همین دلیل است که می گویم مجلس می توانست بهتر هم اداره شود اما در عین حال کارنامه آقای لاریجانی در مقایسه با سایر روسای مجلس کارنامه قابل دفاعی بوده است.

این نماینده پیشین مجلس تصریح کرد: البته لازم بود به خرد جمعی بیرون مجلس توجه بیشتری داشته باشند چون پشت پرده مجالس گاهی از خود مجلس بیشتر است و می تواند به باروری و پویایی مجلس کمک کند.

خباز در پیش بینی خود از ادامه حیات سیاسی علی لاریجانی، اظهار کرد: آقای لاریجانی فرزند یک مرجع تقلید است، داماد شهید مطهری است و خودشان هم تحصیلات خوبی دارد؛ در عین حال هرچه جلوتر آمده فرد پخته تری شده است که این پختگی می تواند به خوبی مورد استفاده کشور قرار بگیرد. ما برای هیچ یک از شخصیت های برجسته کشور پایانی در نظر نمی گیریم و برای او آرزوی پایان نمی کنیم چراکه مردم هزینه هنگفتی دادند تا این افراد به پختگی برسند بنابراین باید از این تجربیات که به نوعی تجربه ملت و کشور است، در عرصه های مختلف به کار گرفته شود. حیف است این استعداد و تجربه به فراموشی سپرده شود.

لاریجانی چند سر و گردن از کاندیداهای انتخابات ۱۳۹۶ بالاتر بود

وی تاکید کرد: به عنوان یک فعال سیاسی هم می گویم که می توان آقای لاریجانی را به عنوان یک گزینه مناسب برای انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ دید و به نظر من چند سر و گردن از خیلی از شش نفری که در انتخابات ۱۳۹۶ حضور داشتند بالاتر است اما باید دید چه کسانی به عرصه می آیند. هرچند به عنوان یک اصلاح طلب باید بگویم که جریان اصلاحات بعد از بازنگری درون خود در این رابطه به نتیجه و جمع بندی برسد.

۲۷۲۱۴

کد خبر 1390484

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: علی لاریجانی مجلس دهم آقای لاریجانی عنوان یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۴۱۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت در مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «در هفته‌های اخیر بحث‌های پرچالشی بر سر مسائل ارزی میان دولت و مجلس به وجود آمد، به نظر شما این اختلافات تا چه اندازه جدی است؟»، گفت: دولت خودش را از هر اشتباهی مبرا می‌داند یا اگر هم مبرا نمی‌داند علی الظاهر و به صورت دکوری صحبت هایی درخصوص استقبال از انتقاد مطرح می‌کند که برای همه مشخص است، ما با یک دولت تمامیت‌خواه و غیرقابل انتقاد مواجه هستیم.

اختلاف دولت و مجلس برای ریاست دوره بعد پارلمان است

وی در گفتگو با ایلنا، ادامه داد: اینکه الان هم دولت با مجلس و به ویژه آقای قالیباف درخصوص مسائل مختلفی که مردم شاهد آن هستند اختلاف پیدا کرده دقیقا برای ریاست دوره بعد مجلس است. یعنی در مسائلی که دارد مطرح می‌شود نگاه من این است که به دنبال این هستند که بر ریاست مجلس دور بعد اثرگذار باشند و من فکر می‌کنم که ریاست آقای قالیباف برای دولت مطلوب نباشد.

رشیدی کوچی خاطرنشان کرد: اینکه می‌گویم دولت، به معنای کل شاکله دولت نیست، برخی‌ها در دولت آقای رییسی آن‌هایی که باعث آسیب اول به خود آقای رییسی هستند و بعد به مملکت؛ دست های پشت پرده‌ای که از نزدیکان ایشان هستند، بعضی از اقوام نسبی و سببی آقای رییسی؛ این‌ها با تفکر خامی که دارند فکر می‌کنند این اقدامات به نفع آقای رییسی و یا کشور خواهد بود که قطعا اینطور نیست، به نظرم عقلا باید برای حل این مشکل چاره اندیشی کنند.

روایت دست‌های پشت پرده در انتخابات

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوراها در پاسخ به این سوال که «فکر می‌کنید آن ها دنبال حاکم کردن کدام جریان در مجلس آینده هستند؟»، عنوان کرد: ببینید این بحثی که مطرح می‌کنم اثبات شدنی نیست اما به وضوح مشخص است که در انتخابات مجلس اعمال نفوذ زیادی شکل گرفت، چه الان و چه در بحث تایید یا ردصلاحیت ها شاهد بودیم افرادی که به نظر می‌رسید طبق نظر نهادهای امنیتی نباید تایید می شدند اما با رایزنی هایی از طرف همان افرادی که اشاره کردم تایید شدند. حتی ما افرادی را داشتیم که محکومیت قطعی در پرونده شان بود اما چون نزدیک به تفکر دولت بودند و باید در این مجلس حضور داشته باشند؛ مشاهده کردیم که تایید شدند.

وی افزود: اما یک عده ای هم که منتقد دولت بودند یا ردصلاحیت شدند یا در انتخابات به مشکلات جدی برخوردند، من یکی از این ها را مثال می زنم، آقای مهدی عسگری ایشان در تهران ثبت نام کرد ولی به او اجازه ندادند که برود کرج و مجبور شد در تهران رقابت کند که اگر کرج بود به نظرم قطعا ایشان رأی می آورد. در مجموع یک عده ای را ردصلاحیت کردند، یک عده را به این شکل مدیریت کردند و در مورد یک عده ای هم شاید با شیوه‌های دیگری که می‌شد بر انتخابات اثر گذاشت و دخالت کرد، اقدام کردند و از مسیر کنار زدند؛ واقعا دست آن افراد نزدیک به دولت در انتخابات مشهود بود ولی خب قابل اثبات نیست.

تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها

نماینده مرودشت در مجلس ادامه داد: نکته دیگر اینکه به نظرم می‌آید که دولت و در واقع آن افراد خیلی تلاش خواهند کرد که ریاست مجلس را به جریان پایداری نزدیک کنند. چون جریان پایداری و بعد دانشگاه امام صادقی‌ها به آن افراد خیلی نزدیک هستند و من امیدوارم که این اتفاق رخ ندهد، به نمایندگان دوره دوازدهم و عقلای دوره آینده امید دارم که این اتفاق محقق نشود.

رشیدی کوچی در پاسخ به این سوال که «چقدر احتمال می‌دهید ریاست در سال اول به قالیباف داده شود تا کاندیدای ریاست جمهوری نشود و بعد در سال دوم او را کنار بزنند؟»، گفت: این یک تحلیل است، من نگاهم بر این است که آقای قالیباف کاندیدای ریاست جمهوری نخواهد شد و نگاهش به تداوم فعالیت در ریاست مجلس باشد. اما درباره ریاست ایشان فکر می‌کنم که آقای قالیباف سال اول با یک رأی پایین نه با آن آرایی که در مجلس یازدهم کسب کرده بودند ریاست مجلس را در اختیار داشته باشد اما سال های دوم و سوم را نمی دانم.

عضو کمیسیون امورداخلی کشور و شوارها خاطرنشان کرد: به نظرم می آید یک سری افرادی که اشاره کردم به شدت به دنبال ایجاد تنش در مجلس باشند، امیدوارم مجلس دوازدهم به این سمت و سو نرود اما شواهد و قرائن نشان می‌دهد که حواشی‌اش بر متن حتما غلبه خواهد کرد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902965

دیگر خبرها

  • اهداف کوتاه مدت و بلندمدت افشاگری ها علیه قالیباف /کدام طیف او را زیر ضرب برده است؟
  • زندگی لاکچری قالیباف زیر ذره بین /رضاخان حزب اللهی‌ها، تکنوکرات می‌شود؟ /۵ پرده از زندگی سیاسی رئیس مجلس
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • دست‌های پشت پرده در انتخابات به روایت «رشیدی کوچی»
  • افشاگری رشیدی کوچی از تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس آینده به جریان پایداری و  امام صادقی‌ها
  • تلاش دولت برای نزدیک کردن ریاست مجلس به جریان پایداری و امام صادقی‌ها
  • احتمال انصراف قالیباف از ادامه حضور در مجلس
  • بازی جدید قالیباف برای حفظ صندلی ریاست؛ تندرو‌ها شمشیر را از رو بسته‌اند
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند