Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@02:44:33 GMT

درخواست پلوسی از ترامپ درباره کشته شدگان کرونا

تاریخ انتشار: ۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۳۵۲۸۳

درخواست پلوسی از ترامپ درباره کشته شدگان کرونا

خبر‌گزاری فارس: «نانسی پلوسی»، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا و «چاک شومر»، رهبر اقلیت دموکرات سنا، امروز (پنج‌شنبه) در نامه‌ای به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از وی خواسته‌اند زمانی که تلفات ناشی از کرونا به 100 هزار نفر رسید، وی پرچم آمریکا را در تمام ساختمان‌های دولتی این کشور به احترام کشته‌شدگان این بیماری در حالت نیم‌افراشته نگه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دو نماینده دموکرات در نامه خود نوشتند: «این ادای احترام به عنوان ابراز غم و اندوه ملی در نظر گرفته خواهد شد و همه به آن نیاز دارند.»

به نوشته پایگاه «هیل»، این نامه همچنین مضامین سیاسی نیز دارد؛ زیرا دموکرات‌ها به شدت از عملکرد ترامپ برای واکنش آهسته او به شیوع بیماری کرونا انتقاد کرده‌اند و گفته‌اند این عملکرد موجب افزایش میزان تلفات ناشی از این بیماری شده است. ترامپ نیز گفته‌ است اگر اقدامات او نبود، آمریکا اکنون تلفات بیشتری داشت. وی همچنین شیوع بیماری کرونا را بر گردن چین و سازمان جهانی بهداشت انداخت.

پلوسی و شومر در نامه خود به ترامپ نوشتند: «دل‌های مردم به دلیل از دست دادن (شهروندان) بسیار شکسته است و ما خانواده‌های آنان را دعا خواهیم کرد. به منظور ادعای احترام برای از دست دادن این افراد در کشور‌مان، ما این نامه را نوشتیم تا از شما درخواست کنیم پرچم برافراشته بر تمامی ساختمان‌های دولتی را زمانی که میزان تلفات به 100 هزار نفر رسید به حالت نیم‌افراشته نگاه دارید.»

خواسته این دو نماینده دموکرات در کنگره در حالی مطرح شد که اخیراً قانون‌گذاران آمریکایی مکرراً از نحوه واکنش ترامپ به شیوع بیماری کرونا در آمریکا انتقاد کرده‌اند. پلوسی و ترامپ ماه‌هاست که با یکدیگر صحبت نکرده‌اند و این هفته حتی به یکدیگر ناسزا نیز گفتند.

نانسی پلوسی، عصر روز سه‌شنبه در گفت وگو با شبکه خبری «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» گفته بود، این که ترامپ با بیش از 80 هزار کشته اعلام پیروزی بر ویروس کرونا می‌کند، بهت‌آور است.

وی همچنین در واکنش به اقدام ترامپ برای مصرف داروی ضد مالاریا، گفت با توجه به سن و چاقی بیمارگونه ترامپ، وی با مصرف این دارو سلامتی‌اش را به خطر می‌اندازد.

ترامپ نیز در پاسخ به اظهارات پلوسی گفته بود که به او پاسخ نمی‌دهد و فکر می‌کند (پاسخ دادن به وی) اتلاف وقت باشد. وی در مصاحبه با خبر‌نگاران گفت: «پلوسی یک زن بیمار است و مشکلات زیادی دارد. مشکلات روانی بسیار زیادی دارد.»

روزنامه هیل در ادامه نوشت، آمریکا می‌تواند به زودی شاهد آمار مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا فراتر از آنچه که هست باشد.

تاکنون آمار مبتلایان به بیماری کرونا در آمریکا بیش از یک و نیم میلیون نفر بوده است که از این تعداد بیش از 95 هزار نفر جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: فردا

کلیدواژه: پلوسی ترامپ کرونا بیماری کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۵۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی

مذاکره کننده ارشد واشنگتن گفت مقامات ایالات متحده و کره جنوبی دیدگاه‌های مربوط به یک توافق جدید در مورد تقسیم هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی را مورد بحث قرار دادند و در صورت لزوم به مشورت ادامه خواهند داد.

به گزارش ایسنا، آمریکا و کره جنوبی ماه گذشته میلادی نمایندگانی را برای آغاز مذاکرات زودهنگام با هدف اجرای یک توافق جدید در سال ۲۰۲۶ معرفی کردند.

به نقل از خبرگزاری رویترز، رسانه‌های کره جنوبی گزارش کردند که هدف از این گفت‌وگو دستیابی به توافق پیش از هر گونه بازگشت دونالد ترامپ به کاخ سفید است که در دوران ریاست جمهوری خود سئول را به «سواری گرفتن از قدرت نظامی آمریکا» متهم کرده بود.

«لیندا اسپچت»، مذاکره کننده ارشد آمریکایی پیش از نخستین دور مذاکرات در هاوایی که سه شنبه تا پنجشنبه برگزار می‌شود، گفت واشنگتن به دنبال یک نتیجه عادلانه و برابر است.

وی افزود: «آمریکا و کره جنوبی دورنماهای خود را برای این نشست مطرح کرده‌اند. ما تا هر زمان که لازم باشد به رایزنی‌ها ادامه می‌دهیم.»

یک مقام ارشد دولت بایدن ماه گذشته میلادی اعلام کرد مذاکرات در مسیر و زودتر از موعد مقرر انجام شده، اما ایالات متحده انتخابات ریاست جمهوری نوامبر را به عنوان«مهلت جدی» نمی‌بیند.

بیش از ۲۸ هزار نیروی آمریکایی در کره جنوبی به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای بازدارندگی در مقابل کره شمالی مجهز به سلاح هسته‌ای مستقر هستند.

در دوران ریاست جمهوری ترامپ، آمریکا و کره جنوبی پیش از دستیابی به توافقی برای افزایش مشارکت سئول در افزایش ۱۳.۹ درصدی هزینه‌های حضور نیروهای آمریکایی در کره جنوبی چندین ماه دچار تنش بودند. بر اساس قرارداد ۲۰۱۹، کره جنوبی حدود ۹۲۰ میلیون دلار برای این مساله در سال پرداخت می‌کرد اما ترامپ از سئول خواست تا این مبلغ را در سال به پنج میلیارد دلار برساند.

قرارداد کنونی در سال ۲۰۲۵ منقضی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی نتیجه انتخابات آمریکا توسط پیش‌گوی معروف
  • پیشی گرفتن ترامپ از بایدن در نظرسنجی‌ها
  • شمار کودکان جان باخته در غزه،بیشتر از تمام جنگ‌های ۴ سال اخیر است
  • کمک‌ های جدید آمریکا چه معنایی برای اوکراین و پوتین دارد؟
  • کمک‌های جدید واشنگتن چه معنایی برای کی‌یف و پوتین دارد؟
  • درخواست وزیر نتانیاهو برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • درخواست وزیر صهیونیست برای شلیک به فلسطینی‌ها به جای بازداشت آنها
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • اعتراض دانشجویان آکسفورد به سفر پلوسی
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی