Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر، گروه بین‌الملل – محمدعلی حق‌شناس: دکتر مایکل جونز (E Michael Jones)، نویسنده ده‌ها جلد کتاب و سردبیر مجله «Culture Wars» [جنگ‌های فرهنگی] است. این مجله از اواسط دهه‌ی ۱۹۹۰ به یکی از منابع اصلی برای درک این موضوع تبدیل شده که جنگ‌های فرهنگی چگونه باعث پیش بردن امپراطوری امریکا و سیستم کنترل سیاسی همراه آن بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرنگار مهر گفتگویی کوتاه با این نویسنده داشته تا نظرات وی را در مورد موضوع فلسطین و تحولات منطقه‌ای مربوطه جویا شود.

برخی از کشورهای عربی به دنبال عادی‌سازی روابط با رژیم اسرائیل هستند و حتی برای تسهیل این امر، شروع به تولید مجموعه‌های تلویزیونی کرده‌اند تا بر افکار عمومی تأثیر بگذارند. به نظر شما چرا این کشورها چنین هدفی را دنبال می‌کنند؟

نهادهای سیاسی با تظاهر به اینکه ملاحظات اخلاقی قابل حذف یا اجتناب هستند، سعی می‌کنند همواره به دنبال راه‌حل‌های سیاسی باشند. این یکی از وسوسه‌های مهلک سیاست‌مدارانی است که برای دوره‌ی نسبتاً کوتاهی روی صندلی قدرت نشسته‌اند و دوست دارند در تاریخ به عنوان کسی که دستاوردی ماندگار داشته از آنها یاد شود. این رویکرد را می‌توان همیشه با رویکرد کسانی که دید بلندمدت دارند شکست داد.

آیا این اقدامات در نهایت به مشروع‌سازی اشغالگری اسرائیل کمک خواهد کرد؟

تنها راه‌حل ماندگار برای مسئله‌ی فلسطین آن راه‌حلی است که حقوق مردم فلسطین را در نظر بگیرد. آنهایی که ادعا می‌کنند عدالت در دستان قدرتمندان است، چیزی جز خشونت بیشتر با خود به همراه نمی‌آورند.

دنیا بار دیگر روز جهانی قدس را در این جمعه برگزار می‌کند. ارزیابی شما از اهمیت و نقش این روز در دفاع از حقوق مردم فلسطین چیست؟

این حقیقت که روز قدس را گرامی داشته می‌شود یعنی هنوز آن اصول متعالی را فراموش نکرده‌ایم؛ اصولی که تنها راه حل ماندگار برای مشکل ایجاد شده توسط پاک‌سازی قومی فلسطینیان را ارائه می‌دهد.

و به عنوان آخرین پرسش، رژیم صهیونستی با اختلافات داخلی روبه‌روست و شکست آنها برای تشکیل دولت مشهود بود. چه برداشتی از این درگیری‌های داخلی دارید؟

آنهایی که در مسیر رسیدن به قدرت، اصول اخلاقی را کنار می‌گذارند به هیچ وجه نمی‌توانند اختلافات بین خود را حل کنند.

کد خبر 4931807 پیمان یزدانی

منبع: مهر

کلیدواژه: روز قدس فلسطین غزه ایالات متحده آمریکا ویروس کرونا رژیم صهیونیستی عراق عربستان سعودی فلسطین روسیه افغانستان ایران سوریه شیوع کرونا دونالد ترامپ اسرائیل امارات متحده عربی راه حل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۵۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمای شیشه‌ای ساختمان‌ها دهن کجی به اصول معماری است

 مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در جریان دویست و سی‌امین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران گفت: متاسفانه علی‌رغم تذکراتی که در دوره‌های گذشته نیز داده شده است شاهد ساخت ساختمان‌ها و نمای شیشه‌ای بوده‌ایم. به عنوان مثال می‌توان به ساختمان شیشه‌ای وزارت نیرو اشاره کرد که قطعا برای تأمین این انرژی در این ساختمان باید هزینه و انرژی زیادی صرف شود.

وی افزود: یکی دیگر از ساختمان‌ها و نمای شیشه‌ای به ساختمان بانک مرکزی مربوط می‌شود و علی‌رغم اینکه تذکر داده‌ایم ساختمان دیگری با این نما ساخته نشود، اما باز هم شاهد هستیم که ساختمان دیگری با نمای شیشه‌ای در حال ساخت است.

رئیس شورای شهر تهران ادامه داد: سایر بانک‌ها از جمله بانک ملت و تجارت نیز از نما‌های شیشه‌ای برای ساختمان‌های خود استفاده کرده‌اند به طوریکه در خیابان طالقانی نمای شیشه‌ای از این ساختمان‌ها وجود دارد که قطعا این اقدام آنها دهن کجی به اصول معماری است.

وی با اشاره به فعالیت کمیته نما در مناطق تهران تأکید کرد: این مجموعه تا حدی توانسته است این موارد را مهار و اصلاح کند و ان‌شاءالله امیدواریم ادامه پیدا کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • شرط حماس برای خلع سلاح : تشکیل کشور فلسطین در مرزهای 67 و پایان اشغال
  • خلیل الحیه، از رهبران حماس: آماده آتش‌بسی 5 ساله با اسرائیل هستیم/ حماس در صورتی که کشور مستقل فلسطین در مرزهای سال ۱۹۶۷ میلادی تشکیل شود، آماده زمین گذاشتن سلاح و تبدیل به حزبی سیاسی است
  • نتانیاهو از پیگرد قضایی و سیاسی پس از جنگ می‌ترسد
  • حماس: ابعاد سیاسی و راهبردی نبرد طوفان الاقصی محقق شد
  • «به افق فلسطین» وایرال می‌شود اما نه به هر قیمتی!/ مخاطب افت نکرد
  • گنجی: خیلی از بچه‌های درجه یک بخاطر خستگی از برنامه جدا شدند/ افت مخاطب نداشتیم
  • حماس پیشنهاد عجیب کشورهای عربی را قاطعانه رد کرد
  • «به افق فلسطین» به عبارتی برنامه جبهه فلسطین بود
  • انتقاد چمران به نمای شیشه ای ساختمان بانک ها
  • نمای شیشه‌ای ساختمان‌ها دهن کجی به اصول معماری است