Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، یک شرکت چینی به تازگی مدعی شده که در حال ساخت اولین فرودگاه هواپیما‌های خودران و بدون سرنشین است. این پروژه متعلق به شرکت سازنده اتومبیل‌های پرنده و هواپیما‌های خودران با نام Ehang است که در نظر دارد بر روی پرورش صنعت توریسم در Hezhou فعالیت داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گفتنی است که هژو نام یک شهر در جنوب چین با جمعیت ۲ میلیون نفر است.

اولین فرودگاه خودرو‌های پرنده و هواپیما‌های خودران در جهان

شرکت Ehang قصد دارد تا فرودگاه الکتریکی را تا پایان سال ۲۰۲۰ بسازد و در زمان بهره‌برداری ۲۰ عدد از هواپیما‌های هوشمند خود را در این محل برای بازدید هوای از شهر در اختیار مراجعه کنندگان قرار دهد. بر اساس اظهارات مسئولان این شرکت، فرودگاه مورد نظر در سه باند ساخته خواهد شد و مساحتی مطابق با ۲۵۰۰ متر مکعب را به خود اختصاص می‌دهد. همچنین ۴ صفحه فرود برای هلیکوپتر‌های هوشمند این منطقه در نشر گرفته شده تا در این محل استقرار یابند. در داحل این مجموعه نیز همانند مابقی فرودگاه‌ّای جهان محلی برای انتظار، ورود و خروج، پذیرش و پرواز‌های خارجی قرار گرفته است.

هدف اصلی این پروژه ترویج صنعت توریسم در شهر هژو است. گفته می‌شود این شهر به وجود تعداد بالای مناطق تاریخی شهرت دارد. چنین اقدامی می‌تواند یک قدم بزرگ برای ترویج استفاده از هواپیما‌های هوشمند و خودران باشد. با توجه به آن که چنین فناوری هنوز از قوانین لازم برای استفاده عمومی برخوردار نیست، ساخت یک مرکز تجمع برای هواپیما و خودرو‌های پرنده هوشمند می‌تواند مسیری تازه و تاثیرگذار را برای این صنعت آغاز سازد.

گفتنی است که شرکت Ehang به تازگی توانسته پس از اعلام موفقیت در آزمایش هواپیمای خود، مجوز پرواز را برای نمونه دو صندلی به همراه مسافر را در نوروژ دریافت کند. با این حال تمرکز اصلی شرکت مذکور توسعه فناوری و صنعت در کشور چین است. با توجه به آن که شیوع ویروس کرونا توسط چین دید بسیاری از افراد را به این کشور منفی ساخت، انتظار نمی‌رود که این پروژه موفق شود در سال‌های ابتدایی مسافرین خارجی زیادی را به خود جذب کند. با این حال به نظر می‌آید شرکت سازنده به پرورش توریست‌های داخلی نیز راضی باشد.

بیشتر بخوانید: دنباله Horizon Zero Dawn به طور اختصاصی برای PS5 عرضه می‌شود

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواپیمای بدون سرنشین دنیای فناوری فناوری نوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۳۵۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپهران کم تاخیرترین ایرلاین فرودگاه نجف شد

هواپیمایی سپهران از ایران کم تاخیر ترین شرکت در بین تمامی شرکت های بین المللی فرودگاه نجف شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس اعلام رسمی کشور عراق ، هواپیمایی سپهران عنوان نخست کمترین تاخیر را در فرودگاه پرتردد نجف بدست آورد.

هواپیمایی سپهران در این رده بندی بالاتر از شرکت های مطرح جهان همچون قطر ایرویز، ترکیش ایرلاین، فلای دبی و حتی هواپیما ملی عراق قرار گرفت و برگ زرینی در صنعت هوانوردی ایران را خارج از مرزهای کشورمان ثبت کرد.

هواپیمایی سپهران بیش از 208 پرواز در ماه به فرودگاه نجف از تهران و مشهد انجام می دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • ببینید | گزارش لحظه‌به‌لحظه حمید معصومی‌نژاد از بازگشت به ایران؛ جمله بامزه پای هواپیما روی باند فرودگاه!
  • تیک آف بارانی هواپیما در فرودگاه کرمانشاه
  • فرودگاه بین‌المللی کربلا اوایل 2025 افتتاح می‌ شود
  • افتتاح فرودگاه بین‌المللی کربلا در سال ۲۰۲۵
  • منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد
  • سپهران کم تاخیرترین ایرلاین فرودگاه نجف شد
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟