Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه صحبت های امروز مقام معظم رهبری نقشه راه و چراغی برای آینده راه مقاومت و بسیار امیدوارانه بود، گفت: نقطه عطف روز قدس امسال سخنان مقام معظم رهبری بود.

خبرگزاری شبستان-گروه سیاسی- مریم رضازاده: مقام معظم رهبری در سخنانی درروز قدس امسال بر این مسئله تاکید کردند که سیاست عمده‌ استکبار و صهیونیسم، کمرنگ کردن مسئله‌ فلسطین در ذهنیّت جوامع مسلمان و به سَمت فراموشی راندن آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و فوری‌ترین وظیفه، مبارزه با این خیانتی است که به دست مزدوران سیاسی و فرهنگی دشمن در خودِ کشورهای اسلامی صورت می‌گیرد، گفت وگوی با «محمد جواد جمالی»، نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در رابطه با سخنان  امروز معظم له داریم که در ذیل آمده است.

 

تفاوت روز قدس امسال با سالهای گذشته چه مسئله ای بود؟

روز قدس امسال با توجه به همه گیری بیماری کرونا به شکل همیشگی برگزار نشد ولی نقطه عطف آن سخنان مقام معظم رهبری بود که ایشان درابتدا به ابتکار حضرت امام  برای تعیین روز قدس اشاره داشتند. یکی از اهداف صهینویست ها این بود که موضوع فلسطین و حق بازگشت آنها به فراموشی سپرده شود که حضرت امام راحل با تعیین این روز حلقه وصلی بین مسلمانان ایجاد کردند.

 

یک شعار مهمی از امام خمینی (ره ) است که می فرمایند: مسئله فلسطین مسئله اسلام است ،برخی بر این مطلب تاکید دارند که این مشکل فلسطینیان و اسرائیل است و به دیگر کشورها چه ربطی دارد من جمله در کشور ما نیز خیلی ها بروی این موضوع کار می کردند که بر همین اساس رهبری نیز فرمودند تعیین روز قدس همه توطئه های صهینویست ها را خنثی کرد.

 

مقام معظم رهبری در سخنانشان به اهداف شکل گیری این رژیم در منطقه اشاره داشتند تا چه اندازه تشکیل دهندگان این رژیم دررسیدن به اهدافشان موفق بودند؟

معظم له با درایت به تاریخچه ای از تشکیل رژیم صهینویستی که با ایده غربی و خصوصا انگلیس بود اشاره کردند و تاکید کردند که آنها می خواستند یک غده سرطانی را در یکی از مهمترین نقاط جهان ایجاد کنند ،البته ایشان اشاره تاریخی به پیروزی انقلاب اسلامی داشتند که باعث شد فصل جدیدی برای مبارزه جهت آزادی فلسطین بوجود آید که این حرکاتی که درابتدا انجام شد پیدایش جبهه مقاومت در کل منطقه و امیدواری مردم مظلوم هم فلسطین و هم آزادی خواهان در دنیا برای اینکه مشکل فلسطین حل شود امیدی در دل هایشان ایجاد شد که اقدامات این جبهه بویژه در سالهای اخیر باعث اقتدار شده است و امید مردم هم بیشتر شده است ولی از طرف  مقابل استکبار و صهیونیسم نیز به شدت مایوس تر شدند.

 

در ارتباط با اقتدار جبهه مقاومت فرمودند ارتشی رژیم صهیونیستی که روزی شکست ناپذیر تلقی می شد الان عقب نشینی هایش از غزه ،جنوب لبنان و جاهای دیگر کاملا مشخص است و این یک امیدواری های را ایجاد می کند.

 

رفتار دوگانه برخی کشورها در مورد مردم فاسطین مسئله دیگری بود که مورد تاکید ایشان قرار گرفت این بخش را چگونه ارزیابی می کنید؟

ایشان از رفتارهای دوگانه برخی کشورهای مدافع حقوق بشر انتقاد کردند ،سازمان ملل متحد در مقابل کشتار میلیون ها انسان بیگناه که تا به حال و ازابتدا تاسیس رژیم صهیونیستی  انجام شده است همواره سکوت کرده اخیرا  نیروهای افراطی رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان چه جنایاتی که نیافریدند ، هم در فلسطین ،هم لینان میلیون ها نفررا کشتند و کسی شعار دفاع از حقوق بشرسر نداد اما می بینیم چهارتا صهیونیست که زخمی می شوند همه سران استکبار می آیند در خیابان ها  دست دردست هم می دهند وشعار دفاع از حقوق بشر سر می دهند مقام معظم رهبری به رفتارهای دوگانه سازمان های حقوق بشری  و سازمان ملل که تبعیض آمیز است و متاسفانه آنها هم در جهت اهداف صهیونیست ها و رژیم صهیونیستی حرکت می کنند اشاره کردند و این رفتارها را ضد حقوق بشر عنوان کردند.

 

ایشان چندتوصیه مهم هم داشتند تا چه اندازه باید به این مسائل مورد اشاره توجه شود؟

مسئله ای که بسیار بروی آن تبلیغ می شود و رسانه های معاند نیز بروی آن بسیار تبلیغ می کنند این است که این مسئله مربوط به فلسطین است و برخی از فلسطینی ها رفته اند و سازش کرده اند و ما نباید دخالت کنیم، باید همه بدانند که این مسئله جهان اسلام است و مردم و جوانان باید بروی این موضوع تکیه کنند و دقت کنند که این مسئله صرفا به مسئله صهیونیست ها ،یهودی ها و چندکشور عربی محدود نمی شود و سازش چندعنصر سازش کار را نباید به پای همه مردم فلسطین نوشت،می بینیم که خود همین گروههای فلسطینی هم الان پشیمان هستند و خود ابومازن هم الان از رفتارهایش پشیمان است ،وقتی دید که چقدر مقابل آمریکا و صهیونیست ها کوتاه آمده است و با آنها همکاری داشته است اما آخرش همان دولت کوچکی که تشکیل داده است هم در خطر افتاده است و الان در پوشش معامله قرن به دنبال این هستند که کرانه باختری رود اردن را هم اشغال کنند و ضمیمه خاک رژیم صهیونیستی کنند.

 

رهبری فرمورند هدف ما آزادی کل فلسطین است و نباید اینگونه باشد که گوشه ای را طبق پیمان اسلو و  مادرید به آنها  بدهند و بعدهم با آنها رفتار تحقیرآمیز داشته باشند و هر وقت خواستند درها را ببندند  یا هر وقت خواستند کمک های مالی را قطع کنند از نظر نظامی هم هیچی ندارند و یک شیر بی یال و دمی هست که به درد هیچی نمی خورد ،مسئله ای که رهبری سالهای قبل مبنی بر نهر تا بحر فرمودند باید اجرایی شود، ایشان در گذشته نیز روش تعیین تکلیف فلسطین را که همانا برگزاری رفراندوم در آن سرزمین بود را بیان کرده بودند،یعنی  کسانی جق رای داشته باشند که از قدیم در آن سرزمین چه یهودی چه مسلمان و چه مسیحی و چه سایر ادیان الهی بوده اند و نه کسانی که مهاجرت کردند و غاصبانه آنجا حضور دارند و هرچه هم نتیجه این رفراندم باشد قابل قبول خواهد بود.

 

به کسانی که برای جبهه مقاومت زحمت کشیندند نظیر شهید سردار سلیمانی و مرحوم شیخ الاسلام اشاره کردند و یک نوع قدردانی از کسانی که چه در چبهه دیپلماتیک وچه جبهه مقاومت  تلاش کردند بود داشتند. صحبت های امروز مقام معظم  رهبری نقشه راه و  چراغی برای آینده راه مقاومت و بسیار امیدوارانه بود./

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: جمالی روز قدس مجلس مقام معظم رهبری رژیم صهیونیستی روز قدس امسال جبهه مقاومت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۱۰۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»

سردبیر فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر انقلاب در این فصلنامه برداشتیم.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، آیین رونمایی از فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت امورخارجه، منوچهر متکی وزیر اسبق امور خارجه، محمدمهدی دادمان رییس حوزه هنری و جواد موگویی سردبیر فصلنامه روز یکشنبه ۹ اردیبهشت در خانه اندیشه‌ورزان جوان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم، جواد موگویی پژوهشگر تاریخ که سردبیری فصلنامه «ماجرا» را نیز برعهده دارد با بیان اینکه تصمیم چاپ فصلنامه «ماجرا» مربوط به سال ۱۴۰۰ بود، گفت: حوادث ۱۴۰۱ انتشار فصلنامه را تعویق انداخت. از طرفی اولین شماره را درباره دکترین نظام درحالی قبل از عملیات طوفان‌الاقصی شروع کردیم که واقعاً نمی‌دانستیم قرار است چه اتفاقاتی رقم بخورد که نکته قابل توجه اینجاست انتشار ماجرا به اتفاقات طوفان الاقصی برخورد. در محافل و فضای مجازی شنیده‌ایم که گفته شده ما این فصلنامه را بعد از حمله به اسراییل شروع کرده‌ایم که باید بگویم چنین چیزی نیست.

وی در ادامه به تشریح رویکرد فصلنامه ماجرا پرداخت و گفت: رویکرد فصلنامه حوادث بعد از انقلاب خواهد بود و علت آن این است که ما در تاریخ‌نگاری بعد از انقلاب غفلت عظیمی کرده‌ایم و تاریخ‌نگاری دهه ۶۰ را در افکار عمومی باخته‌ایم هرچند یک دهه بعد و در موضوع تاریخ‌نگاری دهه ۷۰ مسئله بکر است.

سردبیر فصلنامه ماجرا عدم دسترسی به اسناد را نقطه ضعف برای پرداختن به تاریخ دانست و افزود: وزارت خارجه هنوز اسناد مشروطه، مسئله ملی شدن صنعت نفت و حکومت پهلوی اول و دوم را آزاد نکرده است و دستگاه‌های سندی ما مثل مرکز اسناد خیلی سلیقه‌ای عمل می‌کنند. عدم بازگویی خاطرات از طرف رجال سیاسی نیز یک مساله مهم است که متاسفانه در کشورمان پابندی به جلسات خاطره‌گویی نیستند و افراد براساس سلیقه خاطرات را می‌گویند و همین باعث می‌شود ما افکار عمومی را از دست بدهیم.

وی با تاکید براینکه دنبال دیده شدن فصلنامه «ماجرا» نیستیم، گفت: ما گام اول را برای پرداختن به خاطرات و کارنامه رهبر معظم انقلاب برداشته‌ایم و امیدوارم ابعاد این مسئله به بحث و گفتگو گذاشته شود.

در ادامه، علی باقری‌کنی معاون سیاسی وزارت خارجه ابتکار و شجاعت را ویژگی مهم فصلنامه «ماجرا» دانست و با تاکید براینکه ورود به پژوهش درباره امنیت ملی جسارت و شهامت و فکر می‌خواهد، گفت: مجموعه مصاحبه‌ها و تصاویر جمع‌آوری شده در این فصلنامه ارزشمند است که نشان می‌دهد در آینده با سلسله مطالبی روبرو خواهیم بود که می‌تواند نیاز‌های نسل کنونی و آینده کشورمان و دیگر کشور‌ها را که دغدغه فرایند انقلاب دارند را از دل پژوهش بشناسند.

وی پژوهش تاریخ را یک میدان خطیر دانست و افزود: پرداختن به پژوهش تاریخ یک میدان بسیار خطیر است که فعالیت در آن آسان نیست، چون چندگانگی نگاه و ایده و تفکر در آن جولان پیدا می‌کند و طبیعی است که تلاقی نگاه‌ها در این میدان وجود دارد.

معاون سیاسی وزارت خارجه در ادامه گفت: جای چنین پدیده‌ای در میان منشورات انقلاب اسلامی خالی بود که امیدواریم با ارتقا کیفی مجموعه به محصولات و تولیدات معتبرتر و مستحکم‌تر و قابل اعتنا بیشتری دست پیدا کنیم. آن چیزی که به‌نظرم مهم می‌آید، این است که آن کاری که نتیجه این زحمت و تلاش خودش را نشان دهد، این است که ما به یک الگو و الگو‌هایی در عرصه حکمرانی جمهوری اسلامی با نگاه رهبر مقام معظم رهبری برسیم تا زمینه ارتقا حکمرانی دینی در کشور صورت گیرد. باقری هدف از پرداختن به تاریخ پژوهشی انقلاب را الگوسازی دانست و گفت: علوم انسانی مثل ریاضی نیست که رابطه علی و معلولی قطعی مشخص را نشان دهد لذا علوم انسانی پیچیدگی و شیرینی خاص خودش را دارد پس ما باید با این نگاه این کار را روشمند ببینیم.

او به تشریح خطرات جدی انقلاب اسلامی در چهار دهه گذشته اشاره کرد و گفت: کارکرد و نتیجه این مجله باید روشن شدن فرایند و ساز و کاری باشد که کشورمان را به این نتیجه رساند که در بیش از سه دهه گذشته از خطرات جدی که می‌توانست کشور را در عرصه دیگری وارد کند، چیست و چه ویژگی‌هایی وجود داشت که ما توانسته این این موفقیت را کسب کنیم.

معاون سیاسی وزارت خارجه با بیان اینکه روایت‌ها معمولاً از تنگناهاست، گفت: فهم من این است که رمز اصلی این موفقیت و کلید واژه اصلی آن حکمت است حکمتی که رهبری و شالوده حکمرانی جمهوری اسلامی در دوره امام (ره) و رهبر انقلاب از آن بهره داشته است.

حکمت علاوه‌بر اینکه دانش و اطلاعات دارد، نور دارد که ناشی از ایمان شخصی و تقوای حاکمیت (سیاسی) است. این تقوا یعنی اینکه به الزامات یک حکومت دینی پایبند باشید.

در ادامه مراسم، منوچهر متکی وزیر اسبق خارجه کشورمان به ذکر خاطراتی از دوران مسوولیت در وزارت خارجه پرداخت و نگاه مردم نسبت به مجلس شورای اسلامی و دشواری‌های فعالیت در آن را تشریح کرد. در بخش پایانی این مراسم، فصلنامه تاریخی‌سیاسی «ماجرا» با حضور میهانان ویژه رونمایی شد

دیگر خبرها

  • کارگران فولاد اکسین ثابت کرده‌اند در عمل به فرمایشات مقام معظم رهبری پیشرو هستند / همه روزهای سال، "روز کارگر" است
  • چهره فقاهت و قرآنی رهبر انقلاب به جهان معرفی می‌شود
  • مهم‌ترین بیانات رهبر انقلاب در دیدار با معلمان از سال ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۳
  • مقام معظم رهبری:رفتار آمریکا در غزه اثبات حقانیت بی‌اعتمادی ایران است/ آمریکا شریک جرم رژیم صهیونیستی است
  • بیداری دنیا در قبال مسئله فلسطین مرهون جبهه مقاومت است
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»