Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@04:43:50 GMT

اگر ماسک می‌زنید، این نکات را باید رعایت کنید

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۴۳۱۰

اگر ماسک می‌زنید، این نکات را باید رعایت کنید

استفاده از ماسک به ویژه در محیط‌های پرازدحام مانند فروشگاه‌ها، پیاده‌رو‌ها یا در وسائل حمل و نقل عمومی اهمیت بیشتری دارد، اما نباید فراموش کرد که استفاده از ماسک نیاز به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی را از بین نمی‌برد.

در صورتی که خودتان کارفرما هستید، استفاده از ماسک را در محیط کار برای کارمندان و ارباب رجوع‌ها الزامی کنیدبنا بر پایگاه اطلاع‌رسانی "مولتنومه" آمریکا به نقل از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های این کشور (CDC) به طور کلی عمل به توصیه‌های زیر در هر صورت به دلیل شیوع کرونا ضروری است:

- فاصله دو متری بین خود و دیگر افراد را حفظ کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



- صورت خود را به هیچ وجه لمس نکنید.

- به هنگام سرفه و عطسه جلوی صورت خود را بگیرید.

- دست‌هایتان را مرتب بشویید.

- اگر بیمار هستید برای محافظت از دیگر افراد در خانه و دور از دیگران بمانید.

- کودکان زیر دو سال نیازی به استفاده از ماسک ندارند.

در محل کار

در محل کار نیز علاوه بر حفظ فاصله خود با دیگران سعی کنید از ماسک استفاده کنید. در صورتی که خودتان کارفرما هستید استفاده از ماسک را در محیط کار برای کارمندان و ارباب رجوع‌ها الزامی کنید.

استفاده از ماسک نیاز به رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی را از بین نمی‌بردالبته به یاد داشته باشید، برخی از افراد به دلیل وضعیت سلامتی و سن توانایی استفاده از ماسک را ندارند. در این موارد الزام را برای آن‌ها استثنا کنید.

نحوه استفاده از ماسک‌های پارچه‌ای

هنگام استفاده از ماسکح‌های پارچه‌ای از رعایت موارد زیر اطمینان حاصل کنید:

- دهان و بینی خود را به طور کامل بپوشانید.

- لبه‌های ماسک باید به طور کامل به صورت بچسبد و بین پوست و لبه‌های آن نباید شکافی وجود داشته باشد.

- ماسک نباید در تنفس شما اختلال ایجاد کند.

- هر چه پارچه ضخیم‌تر و بافت آن فشرده‌تر باشد محافظت بهتری دارد.

- بعد از هر بار استفاده، ماسک را با صابون و آب گرم بشویید.

استفاده از ماسک به ویژه در محیط‌های پرازدحام مانند فروشگاه‌ها، پیاده‌رو‌ها یا در وسائل حمل و نقل عمومی اهمیت بیشتری دارد- ماسک‌های پارچه‌ای ممکن است باعث ایجاد خارش پوست صورت شوند، اما نباید آن‌ها را از روی صورت برداشت یا دست خود را برای لمس صورت زیر آن برد.

ماسک‌های پزشکی

- به دلیل کمبود ماسک‌های تخصصی توصیه می‌شود عموم مردم از ماسک‌های پزشکی یا N. ۹۵ استفاده نکنند.

- کارکنان مراقبت‌های بهداشتی برای ایمن ماندن و انجام وظیفه در خط مقدمِ مقابله با کرونا به این ماسک‌های پزشکی احتیاج دارند.

- ماسک‌های پزشکی به طور محدودی تأمین می‌شوند و باید اطمینان حاصل کرد که این موارد فقط به کارکنان مراقبت‌های بهداشتی مقدم می‌رسد.


منبع: پارسینه

کلیدواژه: ماسک ویروس کرونا پارسی خبر علائم کرونا استفاده از ماسک ماسک های پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۴۳۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون، ۱۰ نفر در استان کردستان به علت خوردن قارچ سمی فصلی دچار مسمومیت شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان، فرزام بیدارپور اظهار کرد: ۱۰ نفر (از ابتدای سال جاری تاکنون) در شهرستان‌های بیجار، سقز و مریوان به علت خوردن قارچ سمی فصلی مسموم شده‌اند.

وی با بیان اینکه به علت بارندگی در فصل بهار قارچ‌های خودروی زیادی در طبیعت رشد می‌کنند که بسیاری از آن‌ها سمی هستند، افزود: برای پیشگیری از هرگونه مسمومیت‌های ناشی از قارچ‌های سمی درخواست می‌شود افراد از مصرف قارچ‌های خودرو و یا جمع‌آوری شده توسط افراد عادی که به صورت فله‌ای عرضه می‌شود، خودداری کنند.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه قارچ‌های سمی بسیار شبیه قارچ‌های خوراکی هستند و به‌ظاهر تفاوتی با آن‌ها ندارند و معمولاً غیرقابل شناسایی هستند، خاطرنشان کرد: تنها راه‌حل برای تشخیص سمی نبودن قارچ‌ها تشخیص آزمایشگاهی است.

بیدارپور تصریح کرد: سم قارچ خوراکی فاقد پادزهر است و تنها می‌توان با مصرف نکردن از ورود آن به بدن جلوگیری کرد.

وی ادامه داد: در صورت بروز علائم و نشانه‌های گوارشی از جمله تهوع، استفراغ و اسهال به‌صورت تأخیری و بین پنج تا ۱۲ ساعت پس از مصرف خوراکی قارچ‌های خودرو، هرچه سریع‌تر بیمار باید به مرکز درمانی تخصصی مسمومیت‌ها منتقل شود.

کد خبر 748429

دیگر خبرها

  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه تجارت
  • رعایت حقوق مصرف کننده با ثبت موجودی طلا در سامانه جامع تجارت
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • پایش معادن شهرستان تفت
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی فصلی در کردستان
  • 0 تا 100 ایستگاه پمپاژ فاضلاب؟ تجهیزات و قیمت | مزایا و نکات مهم در انتخاب
  • نکات مهم در طراحی و اجرای دکوراسیون مغازه لوازم تحریر
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است