Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، عشق و علاقه‌ی خانم «تری کوللیتو» معروف به «وینیار بیکر» در اینستاگرام به نقاش هلندی ونگوگ باعث شده تا نان‌ها را با تکه‌های فلفل، تکه‌های سیر، سبزیجات، خشخاش و یا تخمه‌های آفتابگردان شبیه تابلو‌های نقاشی ونگوگ درآورد.

این نانوا در شهر تیسبری ایالت ماساچوست زندگی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با نان‌های فوکاچای ایتالیایی تابلو‌های ونگوگ را بازآفرینی می‌کند و اسم «ون‌دو» یا «نان ون» را روی آن‌ها گذاشته است که رنگ‌های روشن و زیبایی دارند.

کوللیتو ۵۶ ساله در سال ۲۰۱۸ میلادی تصمیم گرفت تا از نان فوکاچیا برای خلق آثار هنری استفاده کند، این تصمیم بعد از آن گرفته شد که او تدریس در یک مرکز آموزشی محلی را آغاز کرد.

او می‌گوید: برای آمادگی برای تدریس در کلاس نان، شروع به مطالعه تاریخ و خاستگاه نان فوکاچیا کردم و فهمیدم که کلمه فوکاچیا focaccia لاتین و به معنای (کوره) است، این کلمه‌ی گرم، الهام‌بخش من برای تشکیل کلاسی بود که این حس را منعکس می‌کرد.

او می‌افزاید: در کلاس برای شاگردانم سبزی و علف، دانه، ادویه و ... فراهم می‌کردم تا روی نان‌هایی که می‌پزند بگذارند، در نهایت شاگردان من ترکیبی از هنر و نانوایی را آموختند.

خانم کوللیتو بعد از بازدید‌های متعدد از موزه هنر‌های زیبا بوستن، به طور مشخص تصمیم گرفت تا آثاری شبیه تابلو‌های ونگوگ طراحی کند.

از نقاشی معروف آفتابگردان ونگوگ و باغ حیاط خلوت او، کاللیتو اولین نان فوکاچیا را در ماه فوریه ۲۰۱۹ را با استفاده از فلفل تازه، گوجه گیلاسی، پیازچه، سیر و سایر سبزیجات رنگی تهیه کرد، که نه تنها یک نان خوشمزه بود بلکه یک قطعه هنری بی نظیر هم به شمار می‌رفت.

به گزارش سایت ایتالیایی greenme به نظر می‌رسد هنر پخت خانم کللیتو بسیاری از علاقه‌مندان به نان را در شبکه‌های اجتماعی، خصوصاً بعد از راه اندازی چالش نان در اینستاگرام برای تبدیل نان‌های فوکاچیا به نقاشی‌های هنری، تحت تأثیر قرار داد.

تعداد زیادی از کاربران فضای مجازی در سراسر جهان، به چالش کوللیتو در تهیه تابلو نان‌های فوکاچیا پاسخ مثبت دادند و عکس‌های آن را در اینترنت منتشر کردند و اینک تبدیل به سرگرمی بسیاری از مردم جهان و علاقه‌مندان به نان پزی شده است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آثار هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۵۲۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممکن است فاجعه بم تکرار شود !

به گزارش همشهری آنلاین،‌ محمد آئینی ظهر امروز در همایش بزرگداشت روز ملی شوراهای اسلامی که در سالن شیخ صدوق آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) برگزار شد، با تاکید بر اینکه مردم در بافت فرسوده و سکونت‌گاه‌های غیررسمی حق حیات دارند و جان آن‌ها در خطر است، گفت: در ایران ۱۷۰ هزار هکتار بافت فرسوده، حاشیه‌ای و تاریخی و بیش از ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار سقف لرزان وجود دارد.

وی با بیان اینکه شوراها باید زبان گویای مردم باشند، افزود: در صورتی‌که جریان نوسازی مسکن در بافت‌های ناکارآمد و فرسوده کشور شتاب نگیرد، شاهد تکرار فاجعه‌ای مانند بم خواهیم بود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به برخی از حقوق مردم ساکن در بافت‌های فرسوده، خاطرنشان کرد: این شهروندان در وهله اول حق حیات دارند، باید حقوق آنان به رسمیت شناخته شده و به منظور نوسازی واحدهای مسکونی در سکونتگاه‌های غیررسمی، موانع صدور اسناد مالکیت به منظور فراهم شدن امکان دریافت تسهیلات برطرف شود.


آئینی با اشاره به نهضت سنددار کردن اراضی در سکونتگاه‌های غیررسمی، تصریح کرد: بهره‌مندی از امکانات شهری در حد متوسط محلات برخوردار شهری و فراهم کردن زیرساخت‌های خدمات آموزشی، فرهنگی، ورزشی، درمانی، بهداشتی اهمیت دارد.

وی با اشاره به بیش از ۶۰ درصد معابر در بافت‌های فرسوده شهری، خاکی هستند، ابراز امیدواری کرد: با همکاری وزارت راه و شهرسازی و تخصیص قیر، طی مدت باقیمانده از دولت، هیچ معبر خاکی در سکونتگاه‌های غیررسمی و بافت‌های فرسوده نداشته باشد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در ادامه تأکید کرد: دستگاه‌های اجرایی وظیفه دارند متناسب با پراکنش جمعیت در این مناطق، خدمات و زیرساخت‌های لازم را تأمین کنند.

وی حق اشتغال را از دیگر حقوق ساکنان مناطق بافت فرسوده شهری برشمرد و گفت: باید با ارائه آموزش‌های شغلی، زمینه اشتغال‌زایی برای ساکنان این مناطق فراهم شود.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پایان با تأکید بر ارائه تخفیف ۵۰ تا ۱۰۰ درصدی صدور پروانه ساخت‌وساز در مناطق فرسوده و ناکارآمد شهری خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات و امکانات و حمایت‌های نهضت ملی مسکن، حق تغییر کاربری طبقات همکف و صدور پروانه ساخت‌وساز برای واحدهای مسکونی با هر متراژ زمین، از اهرم‌های تشویقی دولت در بافت فرسوده است.

کد خبر 847896 منبع: تسنیم برچسب‌ها بافت‌ فرسوده خبر مهم

دیگر خبرها

  • زمان برگزاری نشست مشارکت در بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی
  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • اجرای ۷۹ پروژه بازآفرینی شهری در محلات خراسان جنوبی
  • بیش از ۱۳ درصد مساحت شهرها، محدوده هدف بازآفرینی شهری است
  • فراخوان جایزه داستان و بازآفرینی منتشر شد
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • بافت تاریخی بندر بوشهر با مشارکت مردم بازآفرینی می‌شود
  • فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی