Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مراسمی که به مناسبت آزاد سازی خرمشهر برگزار شد، تندیس شهید محمد جهان آرا، فرمانده شهید مدافعان خرمشهر، به پاس زحمات انستیتو پاستور ایران در مقابله با کرونا ویروس به این موسسه اهدا شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان: درابتدای این مراسم، دکتر «علیرضا بیگلری» گزارشی از خدمات صدساله انستیتو پاستورایران در حوزه های مختلف و به خصوص در کنترل اپیدمی بیماری های آبله، وبا، طاعون و سل را ارائه کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس انستیتو پاستور ایران ضمن بیان اینکه انستیتو پاستور ایران از بعد از گزارش اپیدمی کروناویروس در چین خود را برای تشخیص و مقابله با این ویروس آماده کرد و از اول اسفندماه به عنوان مسوول کارگروه تشخیص کرونا ویروس در ایران، نقش مهمی را برای مقابله با این ویروس داشت، اظهار داشت: با کار جهادی ای که انجام شده خوشبختانه درحال حاضر در تمام استانهای کشور امکانات تشخیصی کرونا ویروس فراهم شده است.

در این مراسم، پرویز پرستویی ضمن ابراز خشنودی از حضور در انستیتو پاستور ایران، کار متخصصان انستیتو پاستور ایران را با نبرد رزمندگان دفاع مقدس مقایسه کرد و گفت که در طول 8 سال جنگ، دشمن و توانایی های آن برای ما مشخص بود ولی در 3 ماه اخیر با دشمن ناآشنایی مواجهیم که در شرایط تحریم، شرایط بسیار سختی را برای مقابله برای ما ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: مدافعان سلامت در این مدت خیلی ایثار کردند و شهید دادند و متخصصان انستیتو پاستور ایران در این جنگ نابرابر در صف مقدم بودند و ستون های محکمی بودند که با تکیه بر آن ها مردم همچنان به زندگی خود ادامه می دهند.

پرستویی گفت: تندیس جهان آرا یکی از مهمترین تندیس هایی است که با عشق به همکاران انستیتو پاستور ایران تقدیم می شود که راهی مشابه راه شهید جهان آرا را پیموده اند.

 وی تاکید کرد: باید با مستندسازی، خدمات انستیتو پاستور ایران ثبت و در معرض دید عموم قرار گیرد.

در این دیدار دکتر میرداود عمرانی معاون توسعه و مدیریت منابع انستیتو پاستور ایران نیز ضمن برشمردن خدمات انستیتوپاستور ایران، از حمایت های  اقشار مختلف مردم و به خصوص خیرین در حمایت از انستیتو پاستور ایران در این روزهای سخت تشکر کرد.

همچنین نرگس کلباسی، از خیرین مطرح ملی و بین المللی نیز در این دیدار اظهار داشت: به وجود انستیتو پاستور ایران افتخار می کنم چرا که این موسسه هر چه لازم بوده است برای پیشرفت بشریت و ایران انجام داده است.

دکتر کیهان آزادمنش مدیرگروه ویروس شناسی انستیتو پاستور ایران نیز در این دیدار گفت: الگوی همکاران ما در مقابله با کرونا، رزمندگان دفاع مقدس بودند؛ ما هنوز در جنگیم و برایمان مهم بردن این جنگ است و قصد دیده شدن و مطرح شدن نداشته و نداریم.

ملاصالح قاری (یکی از قهرمانان آزاده دفاع مقدس در ماجرای معروف بیست و سه نفر) که خود نیز به کروناویروس دچار شده و اکنون در دوران نقاهت پس از بیماری بسر می برد نیز در این دیدار، ضمن تمجید از مجاهدان راه سلامت، ویروس کرونا را آغازگر جنگی جهانی دانست و اظهار داشت که باید مراقب باشیم که در جنگ جهانی متاثر از کرونا شکست نخوریم.

سردار مکی یازع از رزمندگان  خیر و نیکوکار دفاع مقدس نیز در این دیدار اظهار داشت: کرونا از امتحانات عینی خدا برای بشریت بود تا مشخص شود آیا افراد می توانند به همدیگر کمک کنند یا نه و کادر بهداشتی و درمانی کشور و همچنین کارکنان انستیتو پاستور ایران در این امتحان الهی کارنامه درخشانی از خود به نمایش گذاشتند.

 دکتر مهرنوش کاوه و آقای مشکات نیز در این جلسه از زحمات وجانفشانی های تیم انستیتو پاستور ایران تشکر کردند و حمایت های همه جانبه خیرین حوزه سلامت را برای رفع کمبودهای احتمالی اعلام کردند.

پس از انجام مراسم اهدای تندیس، که توسط آقایان پرویز پرستویی و ملاصالح قاری و خانم نرگس کلباسی صورت گرفت بازدیدی از قسمتهای مختلف درگیر پذیرش و تشخیص نمونه های کرونا در انستیتو پاستور ایران (که ظرفیت انجام روزانه حدود 2 هزار تست بر روی نمونه های ارسالی از اقصی نقاط کشور را دارد) صورت گرفت تا ضمن عرض خسته نباشید، هدایای کوچکی به کارکنان مدافع سلامت در این قسمت ها نیز تقدیم شود.

گفتنی است، اولین تندیس مردمی شهید محمد جهان آرا سال گذشته به پاس زحمات نرگس کلباسی در امر بازسازی مناطق سیل و زلزله زده به وی اهدا شده بود.

پایان پیام/55

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدافعان سلامت جهان آرا انستیتو پاستور ایران نیز در این دیدار دفاع مقدس جهان آرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۶۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران

معاون پرستاری وزارت بهداشت، درمان و اموزش پزشکی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آن‌ها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند استخدام شدند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عباس عبادی، معاون پرستاری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت بوده و تعداد محدودی از همکاران ما در مناطقی که مجوز استخدام در آن‌ها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده اند.

وی از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا و ... در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن‌ها در مجلس بتوان اقدمات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.

عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یک چالش عمومی جهانی است و کشور ما نیز از این موضوع مستثنی نیست، گفت: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آن‌ها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چندسال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

وی تصریح کرد: اکنون ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از همکاران پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تامین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول به خدمت هستند، و نسبت پرستار به تخت، ۹ دهم و نسبت گروه پرستاری به تخت، ۱.۲ است که امیدواریم با افزایش جذب و تربیت نیروی انسانی، فاصله ۱.۲ تا ۱.۸ در سال‌های آتی برطرف شود.

عبادی اظهار داشت: از اقدامات خوب دولت سیزدهم اجرایی شدن قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری است، زیرا این قانون پس از ۱۵ سال مسکوت ماندن و در دوره طرح تحول سلامت که زمان طلایی اجرای این طرح بود و اتفاقاً برخی افراد که امروز منتقد اجرای این طرح هستند در آن دوران مسوولیت داشتند، می‌توانست اجرایی شود، اما نشد.

وی افزود: ارزش نسبی خدمات پرستاری در بخش‌هایی که سختی کار بیشتر است، بالاتر است. در سال جاری، مثلا در بخش‌های عمومی و داخلی جراحی ارزش نسبی معادل ۸ کا و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه تا ۳۳.۴ کا هم افزایش پیدا می‌کند. البته، چون تعداد بیماران بخش‌های عمومی نسبت به بخش‌های ویژه بیشتر است، نوعی تعادل در پرداختی‌ها صورت می‌گیرد؛ در آیین نامه هم پیش بینی شده که نباید بین همکاران پرستار هم رده تفاوت کارانه بیشتر از ۲.۵ برابر باشد.

دیگر خبرها

  • آخرین مهلت ارسال اثر به دومین رویداد «اهدای جایزه جوانی جمعیت» در همدان 
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • رونمایی از پوستر برگزاری دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • کارگران «مدافعان صف مقدم» در جنگ اقتصادی هستند
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران
  • سی و دومین همایش سالانه بین المللی انجمن مهندسان مکانیک
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)