Web Analytics Made Easy - Statcounter

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در بیانیه‌ای از منتخبان مردم در مجلس یازدهم خواست بیشترین توجه خود را به گره گشایی از امور مستضعفان اختصاص دهند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران اعلام کرد: این تشکل بنا بر وظیفه خود، به رصد و پایش عملکرد مجلس یازدهم و مطالبه گری همراه با ارائه راهکار خواهد پرداخت و در این امر کوتاهی نخواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


متن این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مجلس دهم به پایان خودش رسید و حال نوبت نمایندگان مجلس یازدهم است که با رأی و اعتماد ملت بر سر کار آمده اند و چشم امید ۸۰ میلیون ایرانی به آن‌ها دوخته شده است تا پشتیبان و مقوم نظام اسلامی باشند و باری از دوش مستضعفین- که، ولی نعمت این نظام اند- بردارند این مجلس، مجلسی است که باید از روز اول انقلابی عمل کند، انقلابی بماند و انقلابی جلو برود، مجلسی که باید مظهر عزت ملی و اقتدار نظام اسلامی و حافظ دستاورد‌های انقلاب اسلامی باشد، مجلسی که باید شأن خود را به عنوان راس امور احیا کرده و برای کشور در مسیر پیشرفت و آبادانی روزافزون، ریل گذاری کند.

اما قبل از آغاز کار رسمی این دوره از مجلس، جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران در راستای آرمانخواهی و مطالبه گری- که دستور مؤکد مقام معظم رهبری به تشکل‌های دانشجویی است- نکاتی را به نمایندگان محترم یادآوری می‌کند.

اولا وکلای ملت بدانند که تک تک صندلی‌های سرخی که بر آن تکیه می‌زنند، ثمره خون سرخ شهدایی است که اکنون می‌توانستند به جای آن‌ها بر این کرسی‌ها تکیه زنند، ولی جان خود را فدا کردند تا نظام اسلامی بماند و نوبت به نمایندگان حاضر برسد. مبادا کاری کنید که پایمال کننده خون این شهدا باشد.

ثانیا بدانید که مجلس موظف به همکاری و هم افزایی با سایر قوا در راستای تحقق آرمان‌های انقلاب است. مبادا خناسانی شما را وسوسه کنند که به بهانه برخی اختلاف نظر‌ها با قوای دیگر به نزاع و درگیری بپردازید و وقت باارزش خود را صرف این امور کنید، بلکه شما باید جهت ده و ریل گذار و ناظر بر سایر قوا به ویژه قوه مجریه باشید و البته که این امر منافاتی با تحقیق، تفحص، مطالبه و مؤاخذه از آن‌ها ندارد.

ثالثا نمایندگان مجلس باید قبل از هرچیز بر خود نظارت داشته باشند که از آلودگی‌ها و انحرافات مصون بمانند و فقط در این صورت است که می‌توانند مطابق رضای خدا به تکالیف خود عمل کنند. بدیهی است نماینده‌ای که آلوده به فساد‌های مالی یا اخلاقی باشد، از او انتظار سخن حق و عمل حق در جایی که لازم است، نمی‌رود.

رابعا انتظار مردم از نمایندگان مجلس در شرایط کنونی، حل مشکلات و گرفتاری‌های اقتصادی است که با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. وکلای ملت حل این گرفتاری‌ها را اولویت اول خود قرار داده و در این میان بیشترین توجه خود را به گره گشایی از امور مستضعفین اختصاص دهند که همواره بزرگترین پشتیبان نظام بوده و در عین حال کمتر از امکانات مادی و رفاهی و حقوق اولیه خود بهره‌مند شده اند.

اقتصاد ما مع الاسف به یکی از نقاط ضعف ما بدل گشته و تقویت آن کمک بزرگی به تحقق اهداف انقلاب خواهد کرد. ضمنا باید توجه داشت که راه تقویت بنیه اقتصادی کشور، اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومنی و در رأس آن حمایت از تولید داخلی و تحقق شعار سال یعنی جهش تولید است.

خامسا نمایندگان فراموش نکنند که مجلس به فرموده امام راحل (ره)، عصاره فضائل ملت است و به راستی که یکی از فضائل برجسته ملت ایران، شجاعت و ایستادگی مقابل دشمنان اسلام و انقلاب است. مجلس باید نماد اقتدار و ایستادگی ملت و رعب افکن در دل دشمنان باشد.

مع الاسف در مجلس سابق، صحنه‌هایی مشاهده شد که با این مهم در تضاد بود و امید است در این مجلس به هیچ عنوان مشاهده نشود.

در پایان وکلای ملت همواره باید ارتباط خود را با توده مردم و نیز نخبگان و بدنه کارشناسی کشور حفظ کنند. به مطالبات و شکایات مردم گوش دهند و به رهنمود‌های کارشناسان متعهد و متخصص عمل کنند. به ویژه با دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی مرتبط باشند و همواره به مطالبات دانشجویی- که برخاسته از توده مردم و توأم با علم و آگاهی است- توجه کنند و در مقابل آن‌ها پاسخگو باشند.

و، اما در باب ریاست مجلس یازدهم، نمایندگان توجه کنند که شخصی لیاقت تصدی این مسئولیت خطیر را دارد که مبانی اسلام و انقلاب و مکتب امام (ره) را عمیقا درک کرده باشد. از آلودگی‌های اخلاقی مبرا باشد و در حوادث گوناگون و گلوگاه‌های نظام از جمله فتنه ۸۸، فتنه برجام و امثالهم عملکرد صحیحی از خود نشان داده باشد.

نمایندگان محترم در انتخاب رییس مجلس، فقط بر اساس شایسته سالاری عمل کنند و از انتخاب صرفا بر اساس شهرت یا خدای نکرده باندبازی و جناح گرایی پرهیز کنند که اولین آزمون عدالت و صداقت و شایستگی آنها، انتخاب رییس مجلس است.

جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران اعلام می‌دارد که بنابر وظیفه خود، به رصد و پایش عملکرد مجلس یازدهم و مطالبه گری همراه با ارائه راهکار خواهد پرداخت و به فضل الهی در این امر کوتاهی نخواهد کرد.

امید است خداوند منان، اعضای این مجلس را مورد عنایت ویژه خود قرار دهد و به وسیله آن ما را در مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی و ان شاءالله ظهور ولایت عظمی یاری کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس یازدهم رئیس مجلس مستضعفین نمایندگان مجلس شورای اسلامی جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۶۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشنهاد امیرعبداللهیان به ایرانیان خارج از کشور

امیرعبداللهیان با بیان این که رفع مشکلات و پیگیری حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت و تاکیدات مستمر رئیس جمهور است، بر اهمیت برقراری ارتباط دوسویه با ایرانیان خارج از کشور از جمله از طریق رسانه دیجیتال تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، نشست شورای هماهنگی روسای کارگروه‌های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور به ریاست امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه و جانشین رییس جمهور در شورایعالی ایرانیان و با حضور دبیران کارگروه‌ها و نمایندگان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذیربط و همچنین رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی عصر امروز چهارشنبه در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

در ابتدای این نشست دبیران کارگروه‌های تخصصی شورای عالی ایرانیان خارج از کشور گزارش اقدامات و پیگیری‌های خود برای اجرای مصوبات قبلی و اهداف و برنامه‌های آتی را ارائه کردند.

امیرعبداللهیان ضمن پاسداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری و گرامیداشت روز معلم، از تلاش‌های وحید جلال زاده و مجلس شورای اسلامی برای نهایی کردن لایحه قانون حمایت از ایرانیان خارج از کشور و آماده‌سازی آن برای طرح در صحن مجلس قدردانی کرد.

امیرعبداللهیان با بیان این که رفع مشکلات و پیگیری حمایت از ایرانیان خارج از کشور از دغدغه‌های مهم دولت و تاکیدات مستمر رئیس جمهور است، بر اهمیت برقراری ارتباط دوسویه با ایرانیان خارج از کشور از جمله از طریق رسانه دیجیتال تاکید کرد.

جانشین رییس جمهور در شورای عالی ایرانیان در بخش دیگری از این نشست با تاکید بر درایت و تصمیم اقتدارآمیز مقام معظم رهبری در تامین حداکثری امنیت ملی گفت: "عملیات غرور آفرین وعده صادق که در چارچوب دفاع مشروع انجام شد، موجب احساس غرور و همبستگی هموطنان ایرانی و ایرانیان خارج از کشور شد و فرصت مطلوبی برای همدلی آحاد ایرانیان در اقصی نقاط جهان فراهم آورده است.

وزیر امور خارجه کشورمان استقبال گسترده هموطنان در تردد وسیع ایرانیان به کشور را نتیجه هماهنگی خوب اعضای شورایعالی ایرانیان و دستگاه‌های مرتبط خواند.

وزیر امور خارجه گفت: ایرانیان معدودی که احیانا تحت تاثیر فضاسازی رسانه‌های معاند نگران تردد خود به ایران هستند، می‌توانند با مراجعه به سامانه پرسمان تردد وزارت خارجه از سفر بدون مشکل خود به کشور مطمئن شوند.

وزیر خارجه کشورمان با تشکر از توجه رییس مجلس، نمایندگان، کمیسیون امنیت ملی و فراکسیون ایرانیان خارج از کشور، تصویب قانون جامع حمایت از ایرانیان در صحن علنی مجلس شورای اسلامی را اقدامی راهبردی، مهم و قریب الوقوع دانست.

وحید جلال زاده، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز ضمن تقدیر از جدیت وزارت امور خارجه در رسیدگی به امور ایرانیان خارج از کشور، اظهار داشت مجلس شورای اسلامی در حمایت از ایرانیان خارج از کشور مصمم است.

دبیران کارگروه‌های شورایعالی امور ایرانیان نیز گزارش اقدامات و برنامه پیش روی خود را تشریح کردند.

بیگدلی معاون امور مجلس، ایرانیان و کنسولی وزارت خارجه و سهرابی دبیر شورای عالی ایرانیان خارج از کشور هدف این نشست را تعیین محورهای نشست آتی شورایعالی ایرانیان خارج کشور به ریاست رئیس جمهور عنوان کردند.

دیگر خبرها

  • با نمایندگان مجلس در بروجرد و کوهدشت+گزارش
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • نقاط قوت و ضعف مجلس یازدهم/ «نظارت» در مجلس آینده تقویت شود
  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • پایان دوره آموزشی نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم پس از 21 نشست تخصصی
  • پایان نشست‌های آموزشی منتخبان مجلس دوازدهم
  • پایان دوره آموزشی نمایندگان منتخب مجلس دوازدهم
  • پیشنهاد امیرعبداللهیان به ایرانیان خارج از کشور
  • مجلس یازدهم نگاه ویژه‌ای به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها داشت
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود