Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس جمهور اعلام کرد که در روند مبارزه و مهار کرونا در کشور، از سه مرحله تقریبا عبور کرده ایم و کم کم وارد مرحله چهارم می شویم که در این مرحله نظارت ها و بخش تشخیص بیماری با هدف تسریع در روند شناسایی مبتلایان و جداسازی آنان، تشدید می شود.

اعلام دقیق بیماری و بسیج همه کشور برای مقابله با این بیماری، عبور از حالت خطرناک و کنترل شیوع آن با طرح فاصله گذاری اجتماعی و فاصله گذاری هوشمند اجتماعی و بازگشایی های تدریجی و پلکانی کسب و کارها سه مرحله ای است که تاکنون اجرا شده است
ویروس کرونا نوپدید و عالمگیر است؛ دستور العمل ها و پروتکل های بهداشتی باید همچنان مراعات شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنوز به نقطه اطمینان بخشی نرسیده ایم
تاکید می کنم عده ای دنبال هراس افکنی هستند این را هم نباید بپذیریم  
مراقبت ها و احتیاط های بهداشتی کاملا لازم است اما برخی می خواهند فضای روانی جامعه را ناامن کرده و یا القاء کنند که وضعیت غیرقابل بازگشت است
طبق تازه ترین گزارش وزارت بهداشت، میزان مرگ و میر نسبت به ابتلا، نزولی است، دوران بستری هم به تدریج نزولی شده و فعالیت وزارت بهداشت برای کشف موارد ابتلا بیشتر شده، اما نکته هشدار دهنده این است که مرگ و میرها شامل افرادی شده که بیماری های زمینه ای مانند قلبی و عروقی و دیابت داشته اند
88 درصد افرادی که در این کشور به خاطر کرونا فوت کرده اند آنهایی بوده اند که یک یا چند بیماری زمینه ای داشته اند
بازگشایی موزه ها و اماکن تاریخی از فردا با رعایت پروتکل های بهداشتی گشایش می یابند
بررسی ها درباره بازگشایی کل مساجد و پایان محدودیت برای فعالیت پاساژها ظرف هفته جاری تکمیل و در جلسه شنبه آتی ستاد تصمیم گیری می شود
سوم خرداد روز مهمی در تاریخ ملی و تاریخ دفاع مقدس است
شادمانی مردم در فتح خرمشهر از یاد رفتنی نخواهد بود

به گزارش خبرگزاری آریا، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی روز شنبه در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا در تشریح این مراحل سه گانه گفت که اعلام دقیق بیماری و بسیج همه کشور برای مقابله با این بیماری، عبور از حالت خطرناک و کنترل شیوع آن با طرح فاصله گذاری اجتماعی و فاصله گذاری هوشمند اجتماعی و بازگشایی های تدریجی و پلکانی کسب و کارها، سه مرحله ای بود که تقریبا به جز در برخی مناطق، از آن مراحل عبور کرده ایم.
رئیس جمهور در این جلسه با تاکید بر اینکه ویروس کرونا ویروسی نوپدید و عالمگیر است و دستور العمل ها و پروتکل های بهداشتی باید همچنان تا رسیدن به نقطه ای اطمینان بخش، رعایت شوند، اظهارداشت: امیدواریم به تدریج و با سرعت همه کشور را به مرحله چهارم مهار کرونا برسانیم.
روحانی با تاکید بر اینکه "عده ای دنبال هراس افکنی هستند و این را نباید بپذیریم"،  تاکید کرد: مراقبت ها و احتیاط های بهداشتی کاملا باید رعایت شوند اما برخی می خواهند فضای روانی جامعه را ناامن کرده و یا اینگونه القاء کنند که وضعیت غیرقابل بازگشت است، درصورتی که چنین نیست.
رئیس جمهور همچنین با تشریح مصوبات این جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا ، گفت: اماکن و صحن حرم ها  با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی از بعد از عید فطر گشایش می یابد و درباره بازگشایی کل مساجد و پایان محدودیت برای فعالیت پاساژها ، ظرف هفته جاری بررسی ها تکمیل و در جلسه شنبه آتی درباره آنها تصمیم گیری می شود.
 روحانی اظهارداشت: از هفته آتی یعنی از دهم خرداد همه کارمندان اداری البته با مراعات تمامی دستورالعمل ها  از ساعت 7 و 30 دقیقه تا 14 و 30 در محل کار خود حضور خواهند یافت .
رئیس جمهور همچنین اظهارداشت: چارچوب "شهید خدمت" مشخص و ابلاغ خواهد شد.
روحانی بازگشایی موزه ها و اماکن تاریخی از فردا با رعایت پروتکل های بهداشتی را از دیگر مصوبات این جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا عنوان کرد.
رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود نیز با گرامیداشت سوم خرداد 61؛ سالروز فتح خرمشهر گفت: سوم خرداد روزی مهم در تاریخ ملی و دفاع مقدس است و در این روز به یک توطئه عظیم استکبار جهانی علیه ملت ایران پایان داده شد.

 متن کامل سخنان دکتر روحانی نیز منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رئیس جمهور پروتکل های بهداشتی فاصله گذاری رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۶۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است

به گزارش خبرنگار مهر، منصور تقوی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در هفته‌های اخیر، تیم پزشکی در این روستا حضور پیدا کرده و از اهالی آزمایش گرفته شد.

وی بیان داشت: پیش از اعزام تیم پزشکی تست چند نفر از اهالی مثبت بود و تحت درمان قرار گرفته‌اند و ۲۰ نفر نیز مشکوک بودند که از آنها نمونه گرفته شد.

تقوی با بیان اینکه مابقی مردم نیز متقاضی انجام آزمایش هستند، گفت: آزمایش ۱۸۰ نفر هم در حال انجام است و قرار است تیم پزشکی به این منطقه اعزام شود و برای درمان و انجام آزمایش‌ها و فرآیند درمان اقدام کند.

وی افزود: این بیماری در سایر نقاط شهرستان اپیدمی نیست.

تقوی با بیان اینکه روستای رود ریش هم مرز با شهرستان بویراحمد است، گفت: مردم روستا می‌توانند خدمات بهتری از طریق مراکز بهداشتی این شهرستان دریافت کنند.

وی افزود: تیم پزشکی شهرستان کهگیلویه در روستاهای دیشموک حضور پیدا کردند و مردم باید بدانند که شیر و گوشت دام‌ها در این شرایط، مشکل زا بوده و باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

تقوی تصریح کرد: تب مالت از بیماری‌های عفونی قابل انتقال بین انسان و حیوان است که از طریق حیوانات آلوده همچون گاو، گوسفند، بز، شتر، خوک و گاومیش به انسان منتقل می‌شود.

کد خبر 6090904

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • بیماری و بیکاری سهم ۷ میلیون ایرانی از دریای خزر | یک مسئول محیط زیست: برای شنا هم حاضر نیستم به خزر بروم
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • اسلامی: نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • نتایج انتخابات الکترونیکی یک‌ساعته حاضر می‌شود
  • آغاز مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری از اوایل خرداد
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری اوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • مجلس دوازدهم شورای اسلامی و ششم خبرگان رهبری دراوایل خرداد آغاز می‌شوند
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد