Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-26@11:38:49 GMT

خوانش قصه‌های کهن ایرانی در «شب قصه»

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۷۴۲۵

خوانش قصه‌های کهن ایرانی در «شب قصه»

برنامه تلویزیونی «شب قصه» با موضوع خوانش قصه های کهن ایرانی براساس متون ادبی به زودی از شبکه جهانی جام جم پخش می شود.

به گزارش گروه فرهنگی قدس آنلاین، داستان های کهن هر قوم و ملتی در جهان از فرهنگ، تمدن و شیوه زندگی آنها در طول تاریخ نشئت گرفته و هیچگاه کهنه و فرسوده نمی شود، خصوصا داستانهای کهن ایرانی که با ادبیات و شعر ما آمیخته و در طول تاریخ از زبان حکما و شعرا با جذابیت خاصی بیان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«شب قصه» در نظر دارد با استفاده از ظرفیت داستان سرایی در ادبیات ایران با همراهی موسیقی اصیل ایرانی و خوشنویسی درفضایی همراه با معماری اصیل ایرانی شبی به یاد ماندنی را  برای بینندگان خود رقم زند.

بر همین اساس داستان هایی از متون کهن ایرانی همچون شاهنامه فردوسی، پنج گنج نظامی ، منطق­ الطیر عطار نیشابوری، مثنوی معنوی مولانا انتخاب و قصه گوی برنامه (دکتر عطاالله کوپال) که از چهره‌های مطرح ادبیات و هنر کشورمی باشد با قرائت صحیح، بیان و لحن جذاب این داستان ها را روایت می کند .همچنین استاد علی اشرف صندوق آبادی از اساتید برجسته خوشنویسی (نستعلیق) ابیاتی از داستان را نگارش و بهروز شیری آهنگساز و نوازنده تار، سه تار و عود به همراه میثم منتظران (تنبک ) راوی برنامه را همراهی می کنند.

«شب قصه» کاری است از گروه فرهنگ، ادب و هنر شبکه جهانی جام جم که با تهیه کنندگی و کارگردانی امیرحسین محمودی فرد در بیست وشش قسمت بیست دقیقه ای تولید می شود.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: شبکه جام جم کهن ایرانی شب قصه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۷۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «اوستا علی» در ترازوی نقد اهالی فرهنگ خراسان جنوبی

به گزارش خبرنگار مهر، به مناسبت هفته هنر انقلاب اسلامی و سالروز شکست نظامی آمریکا در صحرای طبس به همت نهاد کتابخانه های عمومی خراسان جنوبی و حوزه هنری استان برنامه خوانش و نقد و بررسی کتاب «اوستا علی» صبح سه شنبه برگزار شد.

فاطمه یعقوبی مسئول واحد آفرینش‌های ادبی و دفتر مطالعات ادبیات پایداری حوزه هنری خراسان جنوبی، در این جلسه اظهار کرد: «اوستا علی» کتاب خاطرات آزاده سرافراز محمد علی پردل است که سال ۱۳۹۹ توسط حوزه هنری به چاپ رسیده است.

وی بیان کرد: این کتاب حاوی خاطرات دوران کودکی و نوجوانی؛ دوران فعالیت‌های انقلابی، دوران دفاع مقدس، اسارت و بعد از اسارت آقای پردل است که به قلم توانای آقای مجید زنگویی به رشته تحریر درآمده است.

مسئول واحد آفرینش‌های ادبی و دفتر مطالعات ادبیات پایداری حوزه هنری خراسان جنوبی گفت" اگر بخواهیم به این کتاب به چشم تاریخ شفاهی نگاه کنیم اتفاقات و حوادث تاریخی بسیار خوبی در دل این کتاب روایت شده است که می‌تواند مورد استفاده افراد علاقمند به مباحث پژوهشی تاریخ معاصر قرار گیرد.

یعقوبی گفت: یکی از رسالت‌های تاریخ شفاهی بومی سازی کتاب است تا وقتی کسی کتاب را مطالعه می‌کند بفهمد این روایت‌ها و اتفاقات در چه منطقه‌ای رخ داده است که در کتاب «اوستا علی» در فصل اول کتاب از دل ادبیات عامیانه و واژه‌های فولکلور به خوبی می‌توانیم دریابیم که راوی متعلق به جنوب خراسان است.

گفتنی است در این مراسم تعدادی از حضار بخش‌هایی از کتاب را قرائت کردند.

کد خبر 6086420

دیگر خبرها

  • داستان تیتراژ سریال دلیران تنگستان
  • داستان تیتراژ سریال«دلیران تنگستان»/ وقتی موسیقی ایرانی محترم است
  • معرفی نامزدهای ایرانی کتاب‌ برای کودکان با نیازهای ویژه
  • معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان
  • یادداشت| پیمانه‌ای که پُر شد
  • صغیر اصفهانی، شاعری که اندیشه‌ای کبیر داشت
  • ورود «مسافر و مهتاب» با «فرقه خودبینان» به کتابفروشی‌ها
  • از روز جهانی کتاب و حق مولف تا نقش کتاب در سبد خانواده‌ها
  • معرفی سرگذشت رباعیات خیام و 4 کتاب دیگر
  • کتاب «اوستا علی» در ترازوی نقد اهالی فرهنگ خراسان جنوبی